Защо Силвия Великова покани Александър Йорданов, пита бивш дипломат

Имало годишнина от СДС, но какво очаква Йорданов да говори освен шаблоните и неговата антикомунистическа логорея?

Защо Силвия Великова покани Александър Йорданов, пита бивш дипломат

6688 | 8 дек. 2020 | 09:19

"Добрата" вест е, че Борисов ще отсвири Йорданов защото последния си е въобразил че е някаква особена ценност, а е просто допуснат до софрата по Негова Воля като обслужващ персонал, пише бившият дипломат Илиян Василев.


"Нормално е всички да защитават журналистката Силвия Великова, но не може да не си зададем въпроса, а защо изобщо е поканила Александър Йорданов и какво точно е ценното в този гост - неговата представителност?

След като представлява партия, която няма самостоятелна тежест?

Имало годишнина от СДС, но какво очаква Йорданов да говори освен шаблоните и неговата антикомунистическа логорея?

Или за текущия му "изключителен" принос като евродепутат - след като в ЕП активността и бездействието му трудно са различават?

Какво точно в неговото поведение я е изненадало?

След като е ясно и за децата, че възпитанието му е далеч от стандарта, да не говорим за морал и знания", пише бившият дипломат Илиян Василев във Фейсбук.

 

"Ако целта е била да се покаже истинското лице на този злополучен "демократ" - има толкова по-важни неща за дебат, толкова по-смислени и интересни хора за дебат.

Левият Волгин кани Райчев, "демократът" Великова кани Йорданов - това ли е предлагания диапазон за алтернативност и избор?

 

И БНТ и БТВ и Нова ТВ, в БНР /по-малко/ много добре знаят какво да очакват от своите гости и списъците още работят.

 

"Добрата" вест е, че Борисов ще отсвири Йорданов защото последния си е въобразил че е някаква особена ценност, а е просто допуснат до софрата по Негова Воля като обслужващ персонал". 

 

Припомняме, че в своя позиция редколегията на "Хоризонт" изразява подкрепа за журналиста от програмата Силвия Великова след отправени обиди от евродепутат по неин адрес. В ефира на предаването "Политически НЕкоректно" евродепутатът Александър Йорданов си позволи да отправи обидни реплики към журналиста от БНР Силвия Великова, наричайкии я "махленска клюкарка", която му завала "тъпи въпроси".

"Журналистите в „Хоризонт“ не задават удобни въпроси и не работят с „опорни точици“. Верни сме на слушателите си, а не на силните на деня. Нашият стил е смелата и свободна журналистика, а коректив ни е единствено истината", се казва в позицията на редколегията.

"Недоволният от интервюто си в „Политически НЕкоректно“ евродепутат Александър Йорданов се опита да дискредитира водещата Силвия Великова. За съжаление, той не е единственият, който иска удобни въпроси и ПР-ски монолози в ефира. На него и на всички, които смятат, че медиите трябва да са послушни и късогледи, напомняме, че макар и на 111-о място по свобода на словото, българска журналистика е кучето пазач на обществения интерес, а у нас той все по-рядко съвпада с политическия",категорични са те. 

 


От категорията

Правителството реши: Бойко Рашков отново ще отговаря за провеждането на изборите

-1624003235.jpg

„Има редица мероприятия, които изискват координация между ЦИК и изпълнителната ...

23 септ. 2021 | 12:23

Пеканов с нулев интерес към проекта Петков/Василев, притеснен за европарите: Брюксел не отстъпва

-1627195554.png

„Мерките срещу корупциите са важни, трябва да правим много повече и в сферата ...

23 септ. 2021 | 08:36

Илияна Йотова: Не се притесняваме от конкурентите

-1626437593.jpg

По думите на Йотова, те имат подкрепа и от безпартийни граждани от големи и ...

23 септ. 2021 | 20:58

Камен Костадинов: ДПС ще има собствена кандидатура за президент

Камен Костадинов: ДПС ще има собствена кандидатура за президент -1632420037.jpg

На втория тур през 2016 г. подкрепихме Румен Радев, след което съжалихме. Това, ...

23 септ. 2021 | 20:26