Защо залозите на живо са все по-популярен метод за игра?

При залозите на живо изходът от направената прогноза става доста бързо

Защо залозите на живо са все по-популярен метод за игра?

1329 | 15 юли 2021 | 14:38

Когато обаче направиш лайв залог и след 15 минути си загубил или пък спечелил, то е доста по-вероятно да направиш ново предположение, може би дори на същата среща, ако още е активна


В почти всеки букмейкър може да откриете секция със залози на живо и това не е изненада. Този тип залози успя доста успешно да се наложи в бетинг индустрията, като без съмнение е много харесван от потребителите, но самите букмейкъри имат дори по-голяма изгода. При залозите на живо изходът от направената прогноза става доста бързо, което пък означава, че вероятно ще се направят допълнителни последващи залози. Обикновено, при залагането по традиционния начин предварително, човек селектира срещи в своя електронен фиш и знае, че е направил залозите си за деня, така че по-рядко би се върнал за нови залози в същия ден. Когато обаче направиш лайв залог и след 15 минути си загубил или пък спечелил, то е доста по-вероятно да направиш ново предположение, може би дори на същата среща, ако още е активна. 

Също така, наличните пазари на живо са впечатляващо много. Освен, че вече все повече спортове за включени в този тип залози, то възможните опции за залог често са изключително голямо количество, така че почти е сигурно, че ще си харесате нещо. Един от примерите за богата на селекции платформа е тази на Winbet, като повече за тяхната секция на живо ще откриете на следния линк https://nostrabet.com/winbet/.


Една от големите предпоставки за повече залози на живо е наличието на лайв стрийминг излъчване на дадено спортно събитие. По този начин потребителите могат да наблюдават с очите си как се развива дадената среща и сами да вземат преценката какво би могло да се случи. Освен това, на разположение е и постоянна подробна статистика и актуални резултати, към които по всяко време бихте могли да се обърнете, така че залогът ви да бъде още по-обоснован, макар че това не е гаранция за успех.


Повечето букмейкъри предлагат програма с предстоящите спортни срещи, които ще предлагат залози на живо или ще разполагат с лайв стрийминг излъчване. Обикновено обаче всички популярни надпревари във водещите спортове са включени в това число, а много често в същата графа ще попаднат дори отбори, които не сте чували. На прилично ниво са и предлаганите коефициенти при залози на живо, макар че тук вече от по-съществено значение е това, в кой букмейкър залагате.  

Тънък момент, за който трябва да се внимава в залозите на живо е, че коефициентите за отделните селекции могат да се променят буквално всеки един момент, тъй като ситуацията в срещата се променя постоянно. Имайте предвид, че мачът често може да бъде "замразяван" за кратък период. Например, сами се досещате, че няма как да заложите на следващ гол, ако вече има отсъдена дузпа за единия отбор. Друг аспект, за който трябва да сте внимателни е възможността коефициентът да се промени точно в периода между избирането на селекцията и натискането на бутона заложи. Често в такива случаи букмейкърите предлагат опция за известяване за промяна в ставката, предлагайки ви новата възможност за залог. Може и да пренебрегнете възможността за подобно известие, но рискувате след направата на залога да останете неприятно изненадан.

 

 

 


Намери своята история

От категорията

Състоянието на Пеле се стабилизира, скоро го местят в обикновена болнична стая (Снимка)

-1426950076.jpg

Проблемът е бил открит при рутинни медицински прегледи. Бизнес мениджърът на ...

14 септ. 2021 | 14:25

Григор Димитров със сериозен срив в световната ранглиста

-1601569423.jpg

№1 в света продължава да бъде загубилият на финала на US Open Новак Джокович, ...

13 септ. 2021 | 11:52

Борислав Михайлов беше предложен за президент на БФС от "Локомотив" София

-1422025868.jpg

Като основен конкурент на Михайлов се очертава Димитър Бербатов. Неговата ...

23 септ. 2021 | 15:08

Бербатов: 20 дни преди конгреса няма правила за провеждането му

-1619529987.png

За съжаление това, което предвижда уставът на федерацията, не е достатъчно, за ...

23 септ. 2021 | 15:04