Зеленчукова паеля

Зеленчукова паеля

3177 | 3 ноем. 2017 | 17:32


Необходими продукти

  • 400 г ориз
  • 1 глава малка лук
  • 1 скилидка чесън
  • 2 бр. моркови
  • 300 г карфиол
  • 1 бр. тиквичка
  • 1 бр. червена чушка
  • 2 бр. домати
  • 200 г зелен боб
  • черен пипер
  • зехтин
  • сол
  • зеленчуков бульон
  • шафран

Начин на приготвяне

Доматите се настъргват на ренде, а останалите зеленчуци се нарязват на големи парчета. Карфиолът се сварява в бульона.

В тиган се запържват лука и чесъна. Прибавят се морковите, зеленият боб, червената чушка и карфиолът. Разбърква се добре и се оставя за около 10 минути, като се бърка от време на време. След това се прибавя тиквичката. Прибавя се настърганият домат. След това е добавя оризът. Шафранът се слага в зеленчуковият бульон, и се изсипва върху паелята. Разбърква се добре, и се оставя да поври 20 минути.


От категорията

Карамелени круши

Карамелени круши-1511434256.jpg

23 ноем. 2017 | 12:48

Жадната монахиня

Жадната монахиня-1511348167.jpg

22 ноем. 2017 | 12:53

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.