Снимка: БНТ

Благодаря на България и на целия свят, че ни подкрепиха", каза певицата

Жана Бергендорф: Представянето ни на Евровизия е достойно! Искахме да предадем любов и успяхме

6305 | 14 май 2018 | 10:29

"Спечелихме две награди - за най-добро сценично представяне и камера, и за най-добра песен. Какво повече да искаме?", категорична беше тя


Група "Екуинокс" с Жана Бергендорф не успяха да достигнат миналогодишния успех на Кристиан Костов с второто му място на "Евровизия". През 2016 г. Поли Генова също постигна много високо класиране, завладявайки четвъртото място. Жана Бергендорф заяви, че е доволна от постигнатото:

 

"Представянето ни е абсолютно достойно. Спечелихме две награди - за най-добро сценично представяне и камера, и за най-добра песен. Какво повече да искаме?"

 

"Благодаря на България и на целия свят, че ни подкрепиха", каза Жана и допълни:

"Посланието на песента е "любов". Колкото повече любов има по света, толкова по-добре ще живеят абсолютно всички. Искахме да предадем любов и успяхме. Искрено се надяваме, че с това сме пречистили адски много души, които имат нужда от любов. Защото любовта е над всичко."

 

Преди да отлетят от Лисабон, "Екуинокс" заявиха още:

"Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската следа в конкурса продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални проекти на "Евровизия" тази година. Благодарим на всички българи за подкрепата, на "Symphonix International" за впечатляващата песен, на БНТ за шанса и реализацията на българското участие. Най-важното е, че оставаме заедно и скоро ще можем да споделим повече подробности."

 

Източник: Дир.бг


От категорията

Вежди Рашидов: Правилно е къщата на Яворов в София да стане собственост на общината

-1539087929.jpg

Според председателя на парламентарната комисия по култура и медии държавата ...

20 окт. 2018 | 13:37

Синът на Пеньо Пенев сред голи красавици в Нирвана
(Галерия)

Владимир Пенев и Николай Младжов пред двете платна, които се продадоха в първите минути на вернисажа в галерия Нирвана-1539936056.jpg

Скулпторите Валентин Старчев и Кунка Димитрова и колекционерът Боян Радев ...

19 окт. 2018 | 10:53

Американски писател съпричастен с проблемите на българите в нужда
(Видео)

Сцена от "Комедиантката"-1539872316.jpg

Джон Кларк льо Хереу създава вълнуващ разказ за децата инвалиди и предоставя ...

18 окт. 2018 | 17:12

ОТ ЖЕНЕВА ДО СОФИЯ:

Миглена Савова-Оклер показва лица в галерията на Арена ди Сердика
(Видео)

Миглена Савова-Оклер показва лица в галерията на Арена ди Сердика-1539875811.jpg

18 окт. 2018 | 18:15

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


ДАНЪКОПЛАТЕЦ


15 май 2018 | 08:00Съвременните "герои" на България__курви, наркоманки и наркомани, самовлюбени комплексари, катерещи се по планините, чернокожи пришълци, мутри от подземния свят и т.н.___България, страната на чудесата!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.