Живот в розово и други малки пожари в новия проект на Рут Колева

Певицата определя парчето като "много лично"

Живот в розово и други малки пожари в новия проект на Рут Колева

1799 | 21 ноем. 2020 | 20:49

All The Guys е обявена в ноемврийския плейлист на MTV- USA.


 „След като са ме гледали или са чели за мен, много хора мислят, че знаят каква съм, те нямат никаква представа коя съм всъщност…“, казва Рут Колева.

 

Тя избухва с поредния си музикален пожар, запален 3  месецa след успеха на On My Way идошъл  5  месеца след фурора на Candy Coated. All The Guys  й осигурява ексклузивитет в МТВ- Америка, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното й представяне.

 

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „All The Guys не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в  живота ми-онова, което другите не виждат, а  не толкова, че имам проблем с "лошите момчетата“.

 

През  годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен- и като човек, и като артист.  All The Guys е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.

 

Рут споделя, че пише песента, заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис-Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.  Продуцент отново е Kan Wakan - Георги Линев, който продуцира и  албума й "Confidence. Truth".

 

All The Guys със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага Joanne Trattoria. Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония, в интернет.

 

Пише й, впечатлен от начина по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за “Грами” басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена- и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. (Явно самата Лейди Гагаодобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут).  Живот в розово и други малки пожари в новия проект на Рут Колева

All The Guys е обявена в ноемврийския плейлист на MTV- USA.

От категорията

Почина актьорът, въплътил се в образа на Дарт Вейдър

Снимка: БГНЕС-1606657911.jpg

Фигурата на бившия бодибилдър, извисяващ се на почти два метра, му носи ролята, ...

29 ноем. 2020 | 15:51

На лов за храна в Истанбул (видео)
(Видео)

Богът на мидите в Истанбул-1606586520.jpg

В Покана за пътуване на 29.11.2020 по програма Христо Ботев на БНР от 18,30 ...

28 ноем. 2020 | 19:54

Японска принцеса се омъжва за човек от простолюдието, губи титлата си
(Видео)

-1511357150.jpg

Първоначално принцеса Мако планирала да се омъжи за Кей Комуро още през 2018 г. ...

30 ноем. 2020 | 18:55

Британските власти искат бележка към култовия сериал „Короната“ за липса на достоверност
(Видео)

Сн. инстаграм-1606736834.jpg

Министъра на културата на Великобритания Оливър Даудън се опасява, че ...

30 ноем. 2020 | 13:46