Берлускони се забавлява с Дарина Павлова

21864 | 16 юни 2012 | 09:39

Бившият италиански премиер се появи на публично място за първи път от осем месеца - в чест на своята българска приятелка

Автор:Експремиерът на Италия от доста време не се беше появявал на публични места. Но не могъл да каже "не" на своята българска приятелка Дарина Павлова. Ето го на нейния рожден ден, забавляващ се сред кючеци и бляскави подаръци - информира в последния си брой списание OGGI

 Дарина Павлова с Кавалера. На шията й се вижда колието, което той й подари
 

Българската бизнес-дама Дарина Павлова е семейна приятелка на бившия премиер Силвио Берлускони, а в момента е известна в Италия като продуцент на програмата "Бленувана Италия" по ТВ-канал Рете-4 - собственост на медиа-компанията на Берлускони "Медиасет". Тя се излъчва всеки четвъртък от 23.30. Дарина Павлова избра своята къща в Рим, която гледа към "Пиаца дел Попопол", за да отбележи своя 49-ти рожден ден с елегантна фиеста , вдъхновена от арабски мотиви. Поканените гости бяха малко, но отбрани и сред тях естествено се открояваше Кавалерът.

Сред ексклузивните гости можеха да се забележат още режисьорът Матео Гароне, носител на специалната награда на журито на фестивала в Кан, актрисата Ана Фалки с годеника си Андреа,  продуцентът Кристиано Кучини, актрисата продуцент Рита Русич, известният светски журналист и продуцент Паскал Вичедомини, журналистката от TG-5 Чезара Буонамичи, разследвана от известния неаполитански прокурор Хенри Уудкок за корупция, опитвайки се да подкупи министър с 10 000 евро, бившия министър на отбраната Гуидо Крозето с чешката си съпруга, астроложката Теодора Стефанова. Берлускони се присъедини последен към партито, носейки позлатен пакет, който настоя Дарина веднага да отвори, за да се възхити на изящното колие от злато и брилянти - неговият подарък.  

"Тази вечер се чувствам № 1" - каза Дарина, приближавайки се до огромната торта, върху която бе забучена цифрата 100. Преди да разреже тортата Дарина махна двете нули и каза иронично: "Тази вечер се чувствам № 1. След това Берлускони взе микрофона, поздрави я официално и след това започнаха танците.

Дарина Павлова все по-често се задържа в Рим и все по-рядко се връща в къщата си във Вашингтон. Слуховете говорят, че тя смята да се установи за постоянно в Рим, след като продаде имотите си в САЩ. В момента тя продава имението си на ул. 2094 Хънтърс Крест Уей, във Виена, щат Вирджиния за  $1 548 800. Имотът е с площ от 684 кв.м.  - тоест при цена от около $2100 на квадратен метър. Месечната издръжка на имота е $12 935, а според брокери цената на къщата е паднала само зда последните осем месеца с 11 %. Италианските медии писаха, че в резултата на кризата вдовицата на Илия Павлов е загубила на борсата над $160 млн. и в момента състоянието йсе оенява на $400 млн. В момента нейните финанси са поверени на скандалния финансов агент от Лихтенщайн Енгелбърт Шрайбер, собственик заедно със сина си Енгелберт Шрайбер-младши на компанията Mediterranean Enterprises Development Projects, които станаха скандално известни с това, че са управлявали парите на вдовицата на филипинския диктатор Имелда Маркос, на италиански мафиотски фамилии като главатаря на Коза Ностра Салватори "Тото" Д'Акила, фамилията на Саддам Хюсеин. 
В момента Дарина Павлова продава дялове във фирми и имоти в България, защото нямала намерение да се връща повече в родината си. 


  Дарина Павлова на чашка шампанско с Берлускови
  
 Дарина танцува със своа личен Пи Ар и организатор на партито Сандро Рубини
 
  Танцувата трупа "Розите на пустинята" забвалявва гостите
    
  В нежна прегръдка с режисьора продуцент Матео Гароне
  
    Дарина разрязва тортата
   
    
   На сладки приказки в компанията на Кавалера и Теодора Стефанова
 

 


  


От категорията

Марко Семов: Нашето "Дано"

-1625947504.jpg

Има хора, родени за хаоса и безредието – за тях това е най-добрият ред. Време ...

6 дек. 2021 | 14:25

Валерия Велева: Управляващата коалиция ще е петорна. Радев има своя квота в кабинета "Петков"

Валерия Велева: Управляващата коалиция ще е петорна. Радев има своя квота в кабинета "Петков"-1638786584.jpg

Недоумение буди и решението всяка партия сама да отговаря за министрествата, ...

6 дек. 2021 | 12:10

The Times: Путин е готов да нападне Украйна след Нова година

-1636746878.jpg

Служители на американското разузнаване смятат, че Москва е разработила планове ...

6 дек. 2021 | 20:36

Десет са спорните въпроси, които ще обсъдят във вторник Байдън и Путин

-1616091713.jpg

Сред тях са евентуалната руска "агресия" в Украйна и западните ...

6 дек. 2021 | 17:36