Доналд признава, че когато е близо до красивата си съпруга, не може да не се изкуши и да не я прегърне

Тръмп: Ако смятате, че на Мелания й е лесно да е първа дама и да е омъжена за мен - грешите!

1643 | 9 ноем. 2018 | 13:38

Съпругата му обаче е далеч по-сдържана в признанията си. И докато другите жени припадаха само от погледа му и не спираха да се навъртат около Тръмп, опитвайки се да привлекат вниманието му, Мелания знае цената си и го държи на разстояние


Мелания Тръмп е най-обсъжданата първа дама в целия свят. Някои се възхищават на добрите й дела, други са запленени от стилните й тоалети, а трети не спират да хвалят бойния й дух. 

 

Ако господарят на Белия дом си позволи да допусне някаква грешка, Мелания веднага ще намери начин да го накаже за стореното! Тя или демонстративно ще игнорира протегнатата му ръка пред камерите, или ще го засипе с язвителни коментари в социалните мрежи. 

 

Напоследък отношенията им трудно могат да се определят като безоблачни. Твърде вероятно е това да се дължи на новите им задължения, които не им позволяват да си отделят достатъчно внимание.

 

Преди броени дни пред симпатизанти в Западна Вирджиния американският президент призна, че на Мелания изобщо не й е лесно да бъде негова съпруга. "Тя е прекрасна, прекрасна първа дама! Ето какво ще ви кажа: ако смятате, че е лесно да бъдете първата дама и да се омъжите за мен е лесна работа - грешите! Това изобщо не е толкова лесно", заяви Тръмп. 

 

Доналд и Мелания се запознават през 1998 година и няма да е преувеличено, ако кажем, че двамата са заедно от миналия век. И в началото на връзката си те сериозно увлечени един от друг.

 

Доналд признава, че когато е близо до красивата си съпруга, не може да не се изкуши и да не я прегърне. 

 

Мелания обаче е далеч по-сдържана в признанията си. И докато другите жени припадаха само от погледа му и не спираха да се навъртат около Тръмп, опитвайки се да привлекат вниманието му, Мелания знае цената си и го държи  на разстояние. 

 

Съдейки по общите им снимки, няма никакво съмнение, че тези двамата се обичат и са много щастливи. Така е било и през 1998 година, така е било и през първите години след сватбата им, например през 2005 г. 

 

Малко преди официалната церемония по встъпване в длъжност на Тръмп, много медии започнаха да пишат за семейните му проблеми. Две години по-късно ситуацията не изглежда по-розово. 

 

Отношенията между Доналд и Мелания изглеждат охладнели. 

 

Може би Мелания просто се е изморила от задълженията на първа дама. Всъщност, дори самият Тръмп неведнъж е споменавал, че на жена му изобщо не й е лесно.  

 

Надяваме се, че Доналд и Мелания ще си спомнят за страстта, която са изпивали в началото на връзката си и ще успеят да съхранят брака си. А ние ще продължим да следим всяка тяхна публична проява и да отбелязваме харизмата на Тръмп и красотата и чувството за стил на прекрасната му съпруга. 

 

Източник: blitz.bg


От категорията

Отрязаха ниския Том Круз за ролята на гиганта Джак Ричър (ВИДЕО)

Снимка: HBO-1542275056.jpg

Героят в романите е висок 1,90 м, а актьорът е с 20 см по-нисък, отчете ...

15 ноем. 2018 | 11:43

Д-р Милен Врабевски с приз Respect в Световния ден на добротата

Отличените и връчилите наградите Respect 2018 -1542213674.jpg

Астор и Ники Кънчев почетоха церемонията в галерията на Ники Младжов

14 ноем. 2018 | 18:36

Елизабет Хърли блести на парти в рокля на Невена

Елизабет Хърли блести на парти в рокля на Невена-1542442655.jpg

Британската актриса бе един от специалните гости на празника-изненада за ...

17 ноем. 2018 | 10:15

Елизабет Хърли блесна в рокля на дизайнерката на Десислава Радева

Сн. Инстаграм -1542438695.png

NEVENA споделяла, че за нея концепцията за цялостна визия е от значение. Тя ...

17 ноем. 2018 | 09:05

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.