„Маутай България“ с огромно признание на годишния форум на дистрибуторите в Китай

„Маутай България“ с огромно признание на годишния форум на дистрибуторите в Китай

4407 | 19 дек. 2019 | 14:57

Престижна модна награда от Code Fashion Awards за българското представителство на най-мистериозната напитка в света

„Маутай България“ с огромно признание на годишния форум на дистрибуторите в Китай-1576760338.jpg„Маутай България“ с огромно признание на годишния форум на дистрибуторите в Китай-1576760324.jpg„Маутай България“-1576760306.jpg„Маутай България“ с огромно признание на годишния форум на дистрибуторите в Китай-1576760282.jpg„Маутай България“ с огромно признание на годишния форум на дистрибуторите в Китай-1576760266.jpg

В края на ноември представителите на най-мистериозната азиатска напитка получиха наградата за бранд, подкрепящ българската модна сцена по време на второто издание на престижните модни награди Code Fashion Awards.

 

„Това за мен е огромно признание, както и фактът, че мога да работя с професионалисти, толкова отдадени на работата си. Убеден съм, че ще продължим да си партнираме и в бъдеще!“ – сподели развълнувано Влад Гицоайка от J&M Bulgaria, официален представител на Kweichow Moutai, приемайки наградата от Мария Бонева, основател на Sofia Fashion Week и инициатор на Code Fashion Awards.

 

Месец по-рано той бе поканен на официалния форум на дистрибуторите от цял свят в родината на „Маутай“. J&M получиха наградата „Най-активен дистрибутор“.

 

Огненият еликсир присъства на родния пазар от две години и за втори път получи приза за дистрибуция и популяризиране на китайската култура в България. Отличието бе връчено на официално събитие в Китай, където бяха поканени представители на бранда от целия свят.

 

Пред повече от 400 гости в залата Влад Гицоайка презентира активностите, реализирани през 2019 г. в България. Участието на българската делегация бе представено посредством три от емблематичните сгради в столицата.

 

На тържествената снимка на българския представител Влад Гицоайка бе отредено престижното място между Ли Баофанг – председател на борда на директорите, и вицепрезидента на компанията. Културната интеграция като платформа за представяне на богатото историческо наследство на Китай чрез разкриване на традиционния процес на дестилация при производството на азиатския еликсир бе сред многобройните причини „Маутай България“ да пребори конкуренцията на останалите пазари в света.

 

По повод 70-ата годишнина от установяването на дипломатически отношения между Китай и България в края на октомври бе открит и първият „Маутай Център“ в София – единствен в Централна и Източна Европа.

 

На изискано събитие в столичния „Резиденс Клуб“ центърът бе представен пред официални лица и представители на китайското посолство, Китайския културен институт, Българо-китайската търговска камара и институт „Конфуций“ в София. Те се насладиха на екзотични коктейли, приготвени с дипломатическата напитка на Китай – „Маутай“. Приветствени думи произнесе г-жа Чичин Лю, маркетинг директор на компанията.

 

През годините „Маутай“ участва в множество интерактивни дейности за популяризиране на имиджа на марката сред потребителите, умело използвайки местната култура на хранене. Азиатският еликсир бе представен в рамките на Азиатския фестивал на цветовете, както и в редица тематични форуми и изложения.

 

В партньорство с модни списания и онлайн медии „Маутай“ направи своя дебют в рамките на най-очакваното модно събитие – Sofia Fashion Week. По време на престижния форум стотици гости се потопиха в екзотичната азиатска атмосфера, опитвайки специално създадения от миксолозите на Nomad Barman Moutai Fashion коктейл.

 

Най-популярното байджу в света бързо се превърна в любима напитка на българската публика посредством създаването на изящни коктейлни миксове, подходящи за съчетание с добилата популярност азиатска кухня.

 

Дълго време Китай и България имат дълбоко приятелство. От 90-те години двете страни подписаха споразумение за насърчаване и защита на инвестициите за избягване на двойното данъчно облагане. Китай винаги е бил един от основните търговски и икономически партньори на България в Азия.

 

А за Китай България е важен прозорец за отваряне на пазара на Европейския съюз. Като един от символите на китайската национална марка и признат за напитката на дипломацията „Маутай“ вече е дълбоко вкоренен на местния пазар чрез българския дистрибутор J & M. Тя се превърна във важна позиция на българския пазар и играе жизненоважна роля в търговията и културния обмен между двете страни.

 

Днес с усилията на J & M търговската мрежа на „Маутай“ обхваща цяла България. Местните потребители имат по-задълбочено разбиране за тази представителна китайска алкохолна марка, която се възползва от непрекъснатото проучване и изследване на J & M, присъствайки в обширна мрежа от кокетни барове и заведения.  

 


От категорията

Брауни с тиквичка и ябълка

Брауни с тиквичка и ябълка-1659438357.png

2 авг. 2022 | 14:04

Гювечета по шопски

Гювечета по шопски -1658393711.jpg

21 юли 2022 | 11:54

Домат шмеркезе

Домат шмеркезе
-1657882521.jpg

15 юли 2022 | 13:53

Вегетарианска рецепта с патладжан, червени боровинки и нарязани орехи

Вегетарианска рецепта с патладжан, червени боровинки и нарязани орехи-1659116440.jpg

Шеф-готвачът Гай Бажурготви на сергиите на пазара „Талпиот“ в Хайфа

29 юли 2022 | 20:36