Страшният ретрограден Меркурий наближава!

2022-ра започва с 3 ретроградни планети: очаква ни напрегнат и динамичен януари

7792 | 31 дек. 2021 | 11:07

Вероятно вече сте усетили суровите ефекти на ретроградната Венера през декември. Венера е планетата на любовта и приятелството, а когато се движи наобратно, има тенденцията да разкрива всички слаби места във връзките


Независимо дали вярвате в астрологията, вероятно ви се е случвало да чуете за предстояща ретрограда и да си помислите „Няма начин това да ми повлияе“. Но когато ретроградното движение започне, то не само че ви въздейства, но е и 10 пъти по-неприятно от очакваното.

 

Тези изживявания винаги са неприятни, защото ви напомнят, че дори най-безупречните планове са уязвими пред неочакваните приумици на Вселената.

 

Ако вече се чувствате неспокойни и се чудите кои планети ще бъдат ретроградни през януари, не се страхувайте излишно: 

 

Ретрограден Уран (от 19 август 2021 до 18 януари 2022)

Тъй като Уран е външна планета, вероятно няа да усетите ретроградното ѝ движение толкова много. Уран е ретрограден вече от половин година, което прави ефектът му по-незабележим, защото този транзит има тенденцията да се усеща в по-дълъг период от време, а не в краткосрочен план. Уран е планетата на бунта и индивидуалността, а ретроградното му движение е мощно време да покажете своята независимост и автентичност.

 

Ретроградна Венера (от 19 декември 2021 до 29 януари 2022)

Вероятно вече сте усетили суровите ефекти на ретроградната Венера през декември. Венера е планетата на любовта и приятелството, а когато се движи наобратно, има тенденцията да разкрива всички слаби места във връзките ни. Венера също така управлява парите и лукса, което означава, че нейната ретрограда може да разкрие негативни влияния във вашите навици за харчене и удоволствия. Това ретроградно движение ще приключи в края на януари, което означава, че 2022 ще започне с някои трудни уроци за вашите романтични връзки. Запомнете, че ретроградната Венера разкрива неща, които винаги са съществували, но са останали скрити, докато истината не излезе наяве.

 

Ретрограден Меркурий (от 14 януари до 4 февруари 2022)

Страшният ретрограден Меркурий наближава! Бързо движещата се вътрешна планета е ретроградна по три или четири пъти в годината, но този транзит трае само няколко седмици. Меркурий е планетата на комуникацията и логиката, така че когато се движи в обратна посока, ви оставя с усещането за объркване и неорганизираност. Вместо да търсите логика в случващото се, приемете странните неща, на които ви обръща внимание този транзит. Тази ретрограда започва в общителния Водолей и преминава през трудолюбивия Козирог на 25 януари, преди да приключи на 4 февруари. Обърнете внимание какво ви разкрива за вашия социален живот и работна етика.

 

Източник: Edna.bg


От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58