Александър Урумов

Истеричната антибългарска омраза в Скопие, която искаше българите да коленичат, днес може да бъде доволна

Александър Урумов: България не заслужаваше това национално предателство!

10658 | 24 юни 2022 | 15:58

Днес се обединиха необединимите – но не за да защитят националните интереси на своето Отечество, а за да защитят интересите на брюкселското задкулисие


Александър Урумов

Незапомнено национално унижение в новата история на България – това причиниха на страната ни днес коалицията от ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ.

Днес се обединиха необединимите – но не за да защитят националните интереси на своето Отечество, а за да защитят интересите на брюкселското задкулисие.

Обединиха се необединимите, но не за да донесат добро на България и не за да направят живота на българите по-достоен. Не! Обединиха се, за да донесат позор на България.

Обединение на предателството под знамето на позора – това видяхме днес. Такъв позор трудно може да се заличи – да превърнеш българския парламент в гарсон, сервилно обслужващ чуждите господари. Кои са те ли? Еманюел Макрон, например, който днес публично призна, че е упражнил „силен натиск върху България“.

Дори само заради тези думи „френското предложение“ трябваше да бъде отхвърлено! Дори само тези думи бяха достатъчни, за да проявят характер тези, които проявиха страх и безгръбначност.

Дори само заради думите на албанския премиер Рама, според когото България е „хаос и позор“ – дори само заради това трябваше да се демонстрира достойнство и доблест.

Изобщо не е важно съдържанието на ултиматума на Сорос – защото само наивниците вярват, че това е някакво „френско предложение“. Не, това е ултиматум на Сорос. И българският парламент коленичи пред ултиматума на глобализма. Какъв срам!

Сега вече всеки може да си представи какъв натиск успешно не само издържа, но и с чест и достойнство отхвърли вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов – защото той бе в основата на доблестната национална позиция, която днес стадо Юди предадоха заради подаянията на Брюксел.

Днес, в този парламент, щеше да бъде приета и Истанбулската конвенция, а мъжествени лелки и нежни чичковци вече щяха да обучават децата ни в детски градини и училища на толерантност и двуполовост. О, да, да! Точно такива клаузи бяха заложени в Програмата за борба с домашното насилие, приемана от МВР през МС – и знаете ли защо? Бяха заложени „в резултат от приемането на Истанбулската конвенция“. Само че тя не беше приета и тези клаузи отпаднаха.

Защото в предишното редовно правителство имаше един истински държавник, имаше и екип около него от силни български мъже и жени, които защитиха душите на децата ни, защитиха семейството от мъж и жена и запазиха достойнството на България.

За разлика от позора, който днес причиниха на страната ни тези, които коленичиха пред задкулисните господари на глобализма.

Няма цена, покриваща този позор, който днес банда чужди наемници, маскирани като народни представители, причиниха на България!

Всички гласували „за“ ултиматума на Сорос гласуваха не като представители на българския народ, а като марионетки на брюкселските партийни интернационали.

Днес в българския парламент победи не любовта и дългът към България, а победиха глобалистите и скритите зависимости от задкулисни господари.

Днешният ден – 24 юни – ще остане като ден на позора, ден на националното унижение.

 

А истеричната антибългарска омраза в Скопие, която искаше българите да коленичат и да им се извинят, днес може да бъде доволна – днес, в българския парламент успешно се проведе операция по коленичене под натиск, лично самоунижение и национално предателство.

България не заслужаваше този срам и позор!

 


От категорията

Кой ще направи компромис след 2 октомври? И защо?

-1593267964.jpg

Служебното правителство може да повлияе върху развитието на политическата криза ...

13 авг. 2022 | 08:35

Слави Василев: ГЕРБ ще са първа политическа сила, коалиция ПП и ДБ ще претърпи поражение

Слави Василев: ГЕРБ ще са първа политическа сила, коалиция ПП и ДБ ще претърпи поражение-1645167651.png

Подозирам, че дълбокото желание на българското общество е да види разумни, ...

12 авг. 2022 | 13:50

Петър Волгин: В България имаме не гражданско, а грантово общество

Петър Волгин: В България имаме не гражданско, а грантово общество-1629635411.jpg

Раздаващите пари организации искат да получат нещо срещу средствата, които са ...

13 авг. 2022 | 13:42

Кеворк Кеворкян: Партия на идиотите - време е

Кеворк Кеворкян: Партия на идиотите - време е -1462343945.jpg

„Газпром“ не е проблем, проблем са мекеретата – фиктивни „русофоби“. Тяхната ...

13 авг. 2022 | 10:54