Алена: Кървавото сияние показва, че човечеството уверено върви към война

Астроложката е убедена, че ще бъдем изправени пред поредно предизвикателство

Алена: Кървавото сияние показва, че човечеството уверено върви към война

22968 | 12 ноем. 2023 | 12:26

На 4 ноември, в деня за размисъл, порои заляха България, торнадо помля къщи, но надали някой осъзна какъв знак от незримия свят е това. Видяхме сиянието вечерта, след края на изборите, и веднага избликна ярката истина – машинации, измами, каза тя


Необичайната червена светлина, която оцвети небето по залез слънце преди няколко дни, притесни сериозно хората у нас. Странните светлини, включващи предимно пурпурно-червен цвят, породиха редица вълнения сред обществото. Хората се питаха на какво се дължи и дали някой не експериментира със забранени оръжия, извънземните ни нападат, или просто трябва да се доверим на учените, които не ги бяха предвидили, но в последния момент се усетиха и съобщиха, че вероятно са резултат от наближаващите земното кълбо магнитни бури.

 

Астролозите предвиждаха кървави сияния и в нощта срещу 6 ноември, но те така и не се случиха, което донякъде успокои любителите на конспиративни теории, че все пак няма да има обръщане на земните полюси с последващите от това разрушителни природни катастрофи.

Явлението бе наблюдавано в Украйна, Молдова, Румъния, Полша, Словения, България, части от Русия, Татарстан и още няколко държави.

 

Именитият астролог Светлана Тилкова – Алена внесе яснота за случващото се във Вселената и как това се отразява върху хората, пише "Уикенд".

 

Тя подчерта, че първото червено северно сияние е наблюдавано в страната ни още преди близо 70 години – през 1954 г. Появата му и тогава, и сега била предупреждение, което далеч не всички можели да схванат. Явлението се наричало Аврора Бореас.

 

„Според приблизителния час на появата на кървавото северно сияние, звездните аспекти предупреждават, че човечеството върви към война, която все още може да бъде избегната. Известно е, че даже най-лошият мир е за предпочитане пред всяка война. В нашия регион се водят две войни, а едната с потенциал за глобализиране. Ако мирът скоро не се възцари, кървавите сенки на сиянието предупреждават, че ще потопят не само воюващите държави в кръв, а и тези, които са пристрастни към агресията.

 

Време е човечеството да осъзнае, че е нужна промяна на мисловните процеси на всеки един хуманоид, населяващ планетата ни. Без осъзнатост, че човечеството има шанса да оцелее само в мир, а не във войни, заради самомнението на тези, които ги разпалват, че войната е добрият начин за контрол над земните държави, няма да се получи

Докато не прозрем Божия помисъл, че мирът дарява блага и хармония, а войните ги отнемат, червеното сияние ще заличи чрез своята кървава мощ враговете на човешкия род и на планетата. Така и без военни действия виновниците за насилието и смъртта на невинни хора ще бъдат наказани.

 

На 4 ноември, в деня за размисъл, порои заляха България, торнадо помля къщи, но надали някой осъзна какъв знак от незримия свят е това. Видяхме сиянието вечерта, след края на изборите, и веднага избликна ярката истина – машинации, измами и желание да бъде съсипана столицата на България. Защо?! Заради егото на един човек, който успя да настрои за 4 години жителите на града срещу себе си.

 

През 2015 г. написах, че в следващите 200 години човечеството, обитаващо сушата на Земята, ще преживее три глобални войни. Първата ще е войната на религиите, която вече се разраства. Дали политиците, от които зависи мирът на планетата, ще имат безразсъдството да я разпалят във всеобхватния ѝ мащаб, или ще проявят разум и ще се търси, дори и с трудно постижими компромиси, мирът? Това, уви, не е известно, а и звездите не ни подсказват какъв ще е изборът.

 

В момента Земята е под прицела на войнолюбците, човечеството в неговото множество се оказва някому ненужно. Войните и пандемиите са добър начин за неговото редуциране.

 

За човешката цивилизация звездите не дават пълна информация. Но ако добавим натрупаната карма от човечеството като цяло, от отделните държави, раси, религии, тогава картината ще се изясни. Ако не се самоунищожим, към края на 23 век ще се влеем в общността на вселенските цивилизации. Дотогава има много време, ще сме преживели нови световни войни, парите ще са отишли в историята, което също е повод за война, държавите ще са престанали да съществуват, ще сме преживели сепарацията на душите, на която вече сме подложени.

 

Предстои година на Сатурн, господарят на кармата и на смъртта. Година за пречистване, от която човечеството трябва да си извлече поука и избере пътя на градежа. Живейте така, че пътят на вашия безсмъртен дух да върви нагоре, а не надолу към деградацията, която превръща човека в животно. Бъдете хомо сепаратикус, избрани да станете част от вселенския живот, а не отпадъчен продукт от сепарирани същества, които винаги са повече от по-еволюиралите си съпланетяни. Историята ни е дала множество уроци. Варварите винаги са унищожавали развитите култури и са забавяли развитието на човечеството. Наближава моментът този етап от живота на земляните да приключи. Въздухът на земното бъдеще ще е отровен за животните-хора и хората-животни, каквито са множество сред човеците“, обяснява надълго и нашироко Алена.

 

Тя съветва хората да не изпадат паника в и да не се доверяват на всяка информация, която видят в интернет, който бил по-неблагонадеждно място и от Женския пазар в София. В интернет всеки профан се представял за академик, невежите поучавали, тълкували, съветвали и напътствали какво да се прави, без изобщо да са наясно с вселенските закони.

 

Алена не крие, че се дразни от безкрайните дърдорения на теми като квантов преход, Земята е куха, смяна на полюсите и куп измислици, които ласкаели егото на пишещите специалисти по всичкознание.

 

Според нея е невъзможно Слънцето да преминава на нови вибрации. То, като всеки стационарен разум, имало двояка роля в живота на човечеството.

 

От една страна негова топлина и светлина съхранявали живота на Земята такъв, какъвто е. от друга – в утробата на Слънцето приключвал животът на множество души.

 

Слънцето било чистилището и адът на земния човек.

След кончината си всяко човешко същество, без изключение, минавало през енергиен тунел в Слънцето, в който се пречиствало и се отправяло към ефирните нива на живот, или оставало за хилядолетни мъки в безконечно страдание, докато бъде заличено окончателно. Всички остатъци от изгорели души се изхвърляли във вид на слънчеви протуберанси.

 

Човекът щял да е смирен хуманист, ако знаел как страдат душите, изгаряни от Слънцето. В такива моменти неразположенията и главоболието щели да ни се видят като бели кахъри.

 

„Войната в Украйна щеше да е приключила сравнително бързо, около шест месеца след началото ѝ. Стотици хиляди животи щяха да са спасени, но очевидно са без значение за поддръжниците на тази война.

 

В астрологичната си прогноза, поискана от читател, емоционално свързан с Русия, през февруари 2014 г., преди 9 години, бях категорична и написах, че война между Русия и Украйна ще има, много кръв ще се пролее и Украйна няма да запази територията си, дори е възможен разпад на държавата.

 

Не съм правила астрологични изчисления за конфликта в Газа. Този конфликт няма да е последният. Ще е един от многото, докато не се създаде държава Палестина. Дотогава ще е все омраза, нетърпимост, агресия, ежедневна смърт и от двете страни. Това няма да свърши добре за никого“, категорична е популярната астроложка.


От категорията

Пълнолуние в Дева на 24 февруари ще донесе съдбоносни промени за 3 зодии

Пълнолуние в Дева на 24 февруари ще донесе съдбоносни промени за 3 зодии-1451043912.jpg

Те ще усетят силен прилив на енергия, която ще ги отведе на вълнуващо ...

20 февр. 2024 | 14:02

Принц Уилям присъства сам на наградите БАФТА 2024

Принц Уилям присъства сам на наградите БАФТА 2024-Prints-Uilyam-prisastva-sam-na-nagradite-BAFTA-2024_1708332869.jpg

41-годишният Уилям, който е президент на Британската академия за филмово и ...

19 февр. 2024 | 10:52

На 29 февруари жените могат да предлагат брак на партньорите си

На 29 февруари жените могат да предлагат брак на партньорите си-Prez-otivashtata-si-2023-g--v-Sofiya-sa-stanali-4378-svatbi_1703836445.jpg

Според средновековна легенда от Ирландия, Света Бриджит се оплакала на Свети ...

22 февр. 2024 | 23:24

Продадоха на търг вещи на Елтън Джон за осем млн. щатски долара

Продадоха на търг вещи на Елтън Джон за осем млн. щатски долара-1526634325.jpg

Аукционът се проведе в центъра "Рокфелер" в Манхатън, където се ...

22 февр. 2024 | 12:55

Най-важното

Необходима е по-голяма ефективност в обществените поръчки

Световната банка с тежка критика за България: Събираемостта на ДДС е ниска, растежът се бави

Световната банка за България: Събираемостта на ДДС е ниска-1609887161.jpg

Без мерки, към 2050 година растежът на икономиката може да се забави до 1,25%. ...

22 февр. 2024 | 14:29

Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!

Трифонов: Всеки път като видя физиономията на Христо Иванов, ще си го представям в скута на Пеевски

Трифонов: Всеки път като видя физиономията на Христо Иванов, ще си го представям в скута на Пеевски-1658757760.jpg

Би трябвало тук да приключи политическата му кариера, заради лъжите, заблудите, ...

22 февр. 2024 | 16:23

Олигархията иска да овладее държавата! Битката е за КОНПИ и прокуратуратаа, заяви лидерът на ПГ на ДПС

Пеевски: Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми, предлагаше ми делкане
(Видео)

Делян Пеевски: Олигархията иска да овладее държавата! Битката е за КОНПИ и прокуратурата-Zastrashena-e-natsionalnata-ni-sigurnost--tova-e-uzhasyavasht-probiv--zayavi-v-petak-Delyan-Peevski_1705743178.jpg

Случи се нещо нечувано - изявените евроатлантици от ПП-ДБ провалят проекта на ...

22 февр. 2024 | 09:36

"Промяната" са изпращали винаги ярки политически фигури за ръководства на регулатори, изтъкна лидерът на ГЕРБ

Борисов за ПП: Изкарват се борци за чистота, а действията им показват точно обратното (ВИДЕО)
(Видео)

-Boyko-Borisov-pred-zhurnalisti-v-Narodnoto-sabranie-_1704978648.jpg

Запознах се с меморандума и точно ми е като попската работа, където един поп ...

22 февр. 2024 | 09:22

Единственият изход е оставка и избори 2 в 1, категорична бе лидерът на БСП

Нинова за Христо Иванов: Седеше в лодката пред Сарая, а после легна в скута на Пеевски. Падение!

Нинова: Започват от вътре да си вадят кирливите ризи, мафията започна да се самоизяжда-Ninova--Promyanata-v-Konstitutsiyata-e-nay-golyamata-vreda--koyato-sglobkata-nanese-na-darzhavata_1703067481.jpg

Тези хора се събраха само за постове, за пари, за власт и разпарчатосване на ...

22 февр. 2024 | 11:54

Съпредседателят на ДБ отрече да е лобирал Андрей Янкулов да бъде избран за главен прокурор

Христо Иванов потвърди: Да, проблемът е как ще се разпредели цялата тази власт в регулаторите

Христо Иванов: ДПС иска да е скрит партньор на ГЕРБ в разпределението на властта-Hristo-Ivanov--Podkrepata-na-DPS-se-razshiri-po-estestven-nachin_1700419387.jpg

Иванов отговори на атаката на Делян Пеевски, че е "пил мазно турско кафе в ...

22 февр. 2024 | 11:46

Заплашили Цариградска, че мъжът и децата й ще бъдат с бетонирани крака на дъното на язовир

Скандал в комисията за "Нотариуса": Съдия Цариградска отказа да седне до прокурор Зартова
(Видео)

Скандал в комисията за "Нотариуса": Съдия Цариградска отказа да седне до прокурор Зартова. Снимка БТА-Skandal-v-komisiyata-za--Notariusa--Sadiya-Tsarigradska-otkaza-da-sedne-do-prokuror-Zartova-_1708616604.jpg

Преди началото на заседанието председателят на комисията Никола Минчев заяви, ...

22 февр. 2024 | 15:50

Тази Конституция я има благодарение на нас, заяви председателят на ПГ на ДПС

Пеевски отговори на Иванов: Срамно лъже! Ако някой смята, че ще смаже ДПС - това време свърши!

Делян Пеевски отговори на Христо Иванов: Много срамно лъже. Да спре да бъде слуга на олигарсите-Peevski-za-Geshev-i-Sarafov--Imahme-mrakobesen-glaven-prokuror-v-minaloto--no-sega-tova-prodalzhava_1706094566.jpg

Ако някой смята, че ще смаже ДПС - това време свърши. ДПС доказа какво е ...

22 февр. 2024 | 12:17

След като осъзна "грешката си", Радев пак не направи НИЩО, за да освети несъстоятелността на тези хора

Калина Андролова: Лена с кризисен пиар и хлъзгава любезност. ПП е банда, която плячкосва

-1584904074.jpg

ПП мошеничестват пред американците, че са готови на всичко, но двигателят на ...

22 февр. 2024 | 13:53