Според него внукът на кралицата е трябвало да подготви актрисата за живота в кралското семейство

Биографът на Филип: Хари е виновен за Мегзит, той е излъгал Меган

8151 | 4 май 2021 | 10:13

Маркъл не можела да понесе факта, че Уилям и Кейт са толкова обичани и боготворени във Великобритания и постоянно искала тя и Хари да се конкурират с тях, което е крайно неприемливо

-1615276441.jpg

Принц Хари е трябвало да подготви Меган Маркъл за живота в кралското семейство, но не го е направил, за да не я откаже, защото знаел, че ще ѝ бъде трудно да се впише. В това обвини херцога на Съсекс биографът на покойния принц Филип – Робърт Джобсън.

 

Според него кралският наследник, който неотдавна абдикира и в момента живее в Калифорния с любимата си и сина им Арчи, умишлено не е разяснил на американската си изгора всички тайни, които се крият във фамилията. Защото вероятно в противен случай нямаше да се стигне до сватба.

 

От друга страна Джобсън споделя, че ако Хари беше подготвил Меган по-добре, може би нямаше да има Мегзит и мирът в кралското семейство нямаше да изглежда толкова недостижим.

 

Робърт е категоричен, че принцът носи изцяло вината за сегашните скандални отношения между него и Маркъл с останалите членове от фамилията.

 

„Да бъдеш част от кралското семейство е много сериозна и тежка работа. Хората не вярват в това, но е истина. Животът във фамилията не е бляскав и не се е харесал на Меган“, споделя Робърт Джобсън.

 

Биографът заявява, че благодарение на слабите напътствия на Хари, Меган се е чувствала несигурна и не е знаела как функционира кралското семейство. И че едва след сватбата е започнала да разбира много неща, които в последствие не е харесала.

 

Маркъл не можела да понесе факта, че Уилям и Кейт са толкова обичани и боготворени във Великобритания и постоянно искала тя и Хари да се конкурират с тях, което е крайно неприемливо. Биографът на Филип заяви, че обвинява херцога на Съсекс за всичко, тъй като той вероятно е знаел с колко трудности ще се сблъска Меган след сватбата им.

 

В момента отношенията на херцозите на Съсекс с останалите представители на кралското семейство са повече от сложни. И докато кралица Елизабет изглежда, че е склонна да прости на Меган и Хари за изявата им при Опра и всички скандални тайни от живота им на Острова, един друг член на семейството сякаш е непоколебим и вероятно никога няма да преглътне обидата си.

 

Вероятно вече се досещате, че това е по-големият брат на принца – Уилям, който според кралски експерти едва сдържа гнева си след излъчването на интервюто. Говори се, че херцогът на Кеймбридж е огорчен най-вече от Меган Маркъл и това, което тя сподели за съпругата му Кейт. Уилям не можел да превъзмогне яда си, тъй като любимата му е била един от хората, които помагали безрезервно на американката да се запознае с правилата в семейството и да продължи спокойно напред, но всеки път усилията ѝ се оказвали напразни. Уилям категоризирал изказването на Меган като несправедливо, когато тя разказала как Кейт я била разплакала дни преди сватбата ѝ. Постъпката ѝ дори е била подла, тъй като знаела, че Мидълтън няма как да отвърне публично. За херцогинята на Кеймбридж обвинението на Меган било удар под кръста, защото тя винаги е искала да бъде на заден план и единствено да помага на всеки, който се нуждае. Без суета и без публични скандали. Друг любопитен факт е, че принц Уилям се съмнявал в снаха си още от самото начало.

 

Според биографа Робърт Джобсън той се опитвал да подтикне брат си да забави топката с Меган и да не прибързва с женитбата. Уилям не одобрявал факта, че Меган е съсредоточена върху изграждането на собствения си образ и може би намеренията ѝ към Хари изобщо не са били толкова чисти, а са с цел популярност и имиджът на кралското семейство съвсем не е бил сред приоритетите ѝ. Херцогът на Кеймбридж обаче запазил съмненията за себе си, но след всички премеждия с Меган, му било трудно да крие какво е истинското му мнение за нея. 


Източник: woman.bg


От категорията

Бил Гейтс: В брака с Мелинда вече нямаше любов

-1620132530.jpg

Според източници новините за развода не са „изненада“, тъй като връзките на Бил ...

13 май 2021 | 12:30

Пет години след развода: Анджелина Джоли призна, че е готова за нова връзка

-1524235094.jpg

Джоли говори и за връзката с децата си. "Аз съм истински богата. Имам 6 ...

13 май 2021 | 10:23

Избраха Лейди България за 14-а поредна година
(Галерия)

Избраха Лейди България за 14-а поредна година-1620941977.jpg

По време на конкурса беше направен търг в полза на Асоциация за подкрепа на ...

14 май 2021 | 00:38

София Лорен с награда "Най-добра актриса" за участие във филм на сина й
(Галерия)

-1583741583.jpg

Министърът на културата Дарио Франческини каза на церемонията по ...

13 май 2021 | 15:58