Кадър: Фейсбук

Радев така раздели нацията, че да се мразят както по Възродителния процес, изтъкна бившият премиер

Борисов в Шуменско: На кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена?

15691 | 3 септ. 2021 | 20:14

"Днес ме амбицираха много. Певците, адвокати и слугите на мафията - да оставиш главен прокурор без охрана. Няма такава държава. На кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена?", попита лидерът на ГЕРБ


 "Ще мине време, а може и години, но днешния ден ще си го спомняме, когато трябва да пазим Слави Трифонов или Тошко Йорданов. Главен прокурор без охрана. Аз не се страхувам, мене ме пази народът.

Защо е най-важното в държавата да свалят охраната на Борисов? Ние в нашия регион имаме убити премиери. На кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена? Защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Всички социолизи дават ГЕРБ първа политичаска сила. Ето това ги мбесява, затова се занимават два дни с НСО", каза двес Бойко Борисов.


"Била ГЕРБ в изолация. Коя партия подкрепи ИТН, БСП - нито една. Радев така успя да разедини нацията, че да се мразят. Така са се мразели по време на Възродителния процес.

 

Това каза лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещение в Шуменско, където стотици хора го посрещнаха с аплодисменти.

"Аз съм справедлив човек. И когато се говори за така придобилите известност смесени райони, да кажа - в Родопите направихме много. И колкото да се опитват да ни пришиват с ДПС, с Карадайъ, колкото и да не се обичаме, не се мразим, отделяли сме по равни средства на всички кметове. Няма значение дали са от ДПС, или ГЕРБ. Защото във всяко населено място живеят българи. Като кажат модела "Борисов", те ме ласкаят с това, значи нещо съм направил. Нашето какво беше - най-уважаваната държава на Балканите. Неслучайно и президентът Ердоган излезе на конгреса и каза "моят приятел Бойко". А президентът на Сърбия каза "Каквото направи Бойко, това ще направим". Ами гърците - строим газопровод. Това ли е лошото на модела "Борисов"?. Така и със Северна Македония, с Косово, Босна и Херцеговина. Нула нелегална миграция. Правехме канализации, водоснабдяване", каза Борисов пред събралото се мнозинство.

Той прикани хората да се ваксинират и уточни, че е купил по време на управлението си най-добрите ваксини.

"Скриха ваксините по фризерите, за да не ги унищожават. Кацаров и Радев провалиха ваксинационната кампания. Днес казват, че трябва да се имунизираме. Защо сега? Ходи си на почивка. А сега пусна хората да се омешат тези дни и тогава щял да затваря. Бъди мъж", обърна се той към служебния министър на здравеопазването.

"Хайде да видим модела "Радев", модела "Трифонов". Уж всички се харесват, защо не си направиха правителство? Зимата ще е тежка, пролетта - още по-тежка. Тази безотговорност и хаос, които в момента сеят, много трудно се възстановява. Чудя се как хората от "Да България" се съгласяват, само и само да угодят на Радев. Помните ли след Орешарски какво се случи? 6,7 млрд живи пари изплатихме, за да излезем от дупката. С тези пари три магистрали "Хемус" щяха да построят. Аз сега минах - няма нито една машина по трасето", обясни Борисов.

"Какво ще правят зимата, като влезе ковидът? Но в парламента се занимават с друго. Много джамии, църкви и манастири направихме. Искам да знаете, че ни най-малко не сме се уплашили от тях. Днес ме амбицираха много. Певците, адвокати и слугите на мафията - да оставиш главен прокурор без охрана. Няма такава държава. Няма да се плашите. Ние ще направим винаги така, че тези региони да са добре", каза Борисов.

И призова хората да бъдат добри и да "спрат с тази омраза".

 Борисов в Шуменско: Радев така раздели нацията, че да се мразят както по Възродителния процес

"Днес ме амбицираха много. Певците, адвокати и слугите на мафията - да оставиш главен прокурор без охрана. Няма такава държава. На кой мафиот искате да угодите и да ме направите лесна мишена?", попита лидерът на ГЕРБ

От категорията

Инфарктно! Нинова не отстъпва, не иска Петков за премиер! Той объркан: Диалогът продължава
(Видео)

Нинова и Петков се срещат в парламента-1655286711.png

"Ще се върнем на масата за преговори, когато ПП предложат друг кандидат ...

30 юни 2022 | 09:00

Нинова: Не сме виждали доклад от ДАНС за изгонването на 70-те руски дипломати. Нямаме доказателства!
(Видео)

Нинова: Пред НС не са дадени убедителни доказателства за изгонването на 70-те руски дипломати-1656566625.jpg

На МС не е взимано решение за изгонване на дипломати. Не са представени данни ...

30 юни 2022 | 08:16

Ченчев, БСП: Президентът е знаел за изгонването на дипломатите, имал е представители при обсъждането
(Видео)

Ченчев, БСП: Президентът е знаел за изгонването на дипломатите, имал е представители при обсъждането-1656586535.png

Социалистът подчерта, че БСП от много години се бори срещу едноличния модел на ...

30 юни 2022 | 13:54

Парламентът удължи работата си до окончателното приемане на актуализацията на бюджета
(Видео)

Парламентът удължи работата си до окончателното приемане на актуализацията на бюджета-1649922888.jpg

Според вече гласуваните промени пада ДДС за хляба и брашното до юли следващата ...

30 юни 2022 | 13:44