Борисов пред Епицентър.бг за скандалния запис: Заклевам се, 100% е лъжа! Това не е моят глас

Дано и нашата партия изкара 100 години, пожела си лидерът на ГЕРБ

Борисов пред Епицентър.бг за скандалния запис: Заклевам се, 100% е лъжа! Това не е моят глас

38810 | 13 юни 2020 | 12:11

За това, че някой се опитва да клати държавата Борисов каза: "като наближат избори започват един и същи работи".

Борисов пред Епицентър.бг за скандалния запис: Заклевам се, 100% е лъжа! Това не е моят глас-1592041721.jpgБорисов за Божков: Нека си пише човекът, аз строя!-1592039611.jpg

"Това са 100% лъжи! И за записа, и за Божков! Личи си, че това не е моят глас. Събитията са в различни дни".

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред Епицентър.бг във връзка с разпространения скандален запис, в който глас, наподобяващ на неговия, говори с циничен тон за председателя на парламента Цвета Караянчева.

Борисов е катеторичен, че това е поредната манипулация, свързана с името му.

 

Днес след няколкочасова инспекция на "Хемус" Борисов се спря да поговори и с журналисти. Докато бе на среща с кметицата на Ловеч Корнелия Маринова и градоначалникът на Плевен Георг Спартански той коментира пред медиите злободневните теми

 

"Завъртя ми се всичко и започнах да повръщам. Веднага потърсих лекар и затова оттогава не близвам", отсече премиерът на въпрос за вчерашния фалшив запис, на който се опитали да му вкарат думи в устата, а и да го изкарат пиян.

"Има такива гадове, правят гадни неща. Но за мен е важно да работим за хората. Всички знаят какъв съм и как се работи с мен. Ето и кметовете са тук", заяви Борисов.

 

Припомняме, че вчера премиерът пусна монтирано видео на песента на легендарната хип-хоп група "Ъпсурт" - "3 в 1" с негови думи, а повод за това стана завъртял се в социалните мрежи аудио запис, за който се твърди, че е с гласа на Борисов.

 

На въпрос от журналисти - сега кой го е обвинил, че е пиян, Бойко Борисов отговори: "ми, некви идиоти". Той добави, че компрометиращото аудио се е появило заради страх у опонентите му. "Понеже правим много добри неща, трябваше нещо гадно да се измисли. Сега и техниката напредна. Важно е да не се разфокусираме", каза още Борисов.

 

По повод данните на социолозите, че ГЕРБ покачва доверието си Борисов отвърна: "Това, което правим, е за хората. Дано и нашата партия изкара 100 години. Ще видите разликата как Северозапада ще живне, прекракрасна природа".

 

За укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков и новите му смс-и, които твърди, че са с премиера Борисов той коментира: "Нека си пише човекът, всеки може да пише, аз строя". 

Борисов пак изтъкна, че строителството му е най-големият подарък. "Това, което правим е за 100 години, чест им прави на строителите", коментира той. 

„Това, което правим с кметовете, е само за хората. След 100 години няма да ме има нито мен, нито Корнелия, но това са проекти за по 100 години и нагоре. Ще видите разликата. Ще видите колко ще помогнем на Севера. 

 

За това, че някой се опитва да клати държавата Борисов каза: "като наближат избори, започват един и същи работи".

 

"Работата е тежка, виждате как се работи с 50-100 тона тежки камиони и машини. Но хората не спират да работят и сигурно жените им се притесняват", отчете премиерът след като двамата кметове му благодариха горещо за бързото строителство на магистрала "Хемус".

 

"Изграждането на пътищата беше трудоемко, за да може да вървят машините и камионите и да почне строежа. Парите са изведени в отделна сметка още преди две години, за да са спокойни хората, че 2024 г. ще се стига от София до Варна по магистралата", уточни още Борисов.

 

"Смъртността все пак е ниска. Трябва да пазим възрастните хора", посочи Борисов във връзка с мерките за К-19. Няма да затваряме повече нищо. Всички доктори казват, че вирусът в момента е по-малко свиреп. Подготвени сме, имаме облекла и средства. Докторите и медицинските лица се обучиха", каза той.

 

"Но не е хубаво интелигентни хора да се крият по една седмица като докторката или другият в къмпинг "Градина". Всеки трябва да проявява дисциплина и отговорност", категоричен бе премиерът по повод епидемията.

 

„Имаме нов рекорд на изследвани, не само на заболели от коронавирус. Трябва да свикнем с мисълта, че го има, да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска, главно при възрастните и болните хора“, посочи Борисов. 

„Няма да затваряме повече. Подготвени сме Имаме облекла и защитни средства. Имаме всичко, което е необходимо. Виждате в Кърджали, интелигентни хора - крили са се по една седмица като на къмпинга в Градина. 4-5 дни са болни, виждат, че берат душа и чак тогава отиват да търсят помощ“, допълни той. 

 

Той призова, всеки, който симптоми или съмнения, да се обърне към лекар, а не да рискува живота и здравето на околните.

 

На въпрос какво е научил от времето, когато е бил главен секретар до днес, Борисов разказа интересна история как навремето като каратист са го черпили саке, което му се сторило много сладко, но се оказало, че е силно.

 

Говорим за светлото бъдеще. Ако всичко е наред, в края на 2021 ще може да се кара по магистралата. 


Работим да завършим и последното трасе на Околовръстния път на София, каза премиерът.

 

 

 


От категорията

Борис Михайлов след нападките: С някои господа от ГЕРБ ще се видим в съда!

Снимка Правителствена информационна служба-1624454927.png

Говорителят на правителството показа изпълнителен лист от 19 август 2015 г., ...

23 юни 2021 | 16:22

Болничният му вече е изтекъл

Отстраненият шеф на пловдивската полиция: В отпуск по бащинство съм до ноември

Снимка БГНЕС-1624455241.jpg

Съпругата му се е върнала на работа и до ноември той ще може да използва отпуск ...

23 юни 2021 | 16:32

Мустафа Карадайъ от Казанлък: Тези, които се кичат с етикет “промяна”, са подмяна!
(Видео)

Ръководството на ДПС е убедено, че в област Стара Загора ДПС може да вземе два мандата -1624480287.jpg

В България няма диалог между партиите и институциите, няма взаимен контрол ...

23 юни 2021 | 23:26

Cмeнихa шeфa нa баретите
(Видео)

-1465066406.jpg

Ocнoвнaтa зaдaчa на подразделението e рeaгирaнe cрeщу тeрoриcтични дeйcтвия, ...

23 юни 2021 | 20:38