Wild Straight

Изключителната иновация вече е в България

Ботокс - дивата и свободна страна на косата

6155 | 24 февр. 2017 | 13:36

От целия животински свят само три са единствените същества, които се разпознават в огледалото! Е, ние сме едно от тези три и това е причината, която ни кара все да искаме да изглеждаме добре

Wild Straight-1487936405.jpgБотокс - дивата и свободна страна на косата-1487936268.jpg

Десислава Пенева, специално за Епицентър.бг

От целия животински свят само три са единствените същества, които се разпознават в огледалото! Е,ние сме едно от тези три и това е причината, която ни кара все да искаме да изглеждаме добре.

В това ни желание да изглеждаме подобаващо, а и да се чувстваме красиви на помощ ни идва Селена Ес – модерна и перспективна българска компания грижеща се за прекрасният ни външен вид благодарение на всичките продукти с които разполага.


Един от тях бе представен на последния им семинар състоял се в шоурума им  Wild Straight (изглаждащ спрей).

Wild Straight- Изглаждащ спрей, съдържащ съставки устойчиви на висока температура, масло от карите и серамид А2, които предпазват косата от топлината на уредите, като нежно я реструктурират и разплитат. Притежава антикъдрав ефект и е идеален за изправяне с преса и сешоар. Придава дълготраен гладък ефект без да утежнява косата.

Най- важното нещо за красивата коса е симбиозата между скалпа и самата коса, а за всичко това помага най- новата технология Omniplex базирана на нова и изключителна молекулна технология съставена от съчетание на активни молекули. В основата на технологията е молекулата съставена от аминокиселини поставени по ръба на полимерната верига. Така веригата заема формата на подкова и се свързва здраво с косата. Освен това химичните характеристики на активните съставки/ неразтворимост във вода, с високо молекулно тегло/ позволява на комплекса да се запечата върху косата и да не елиминира с първото измиване с шампоан.

След всяко едно посещение при фризьор и след като вече имате идеалната прическа имате нужда от продукти, с които да я поддържате.
В България има богат избор от продукти за коса, но моят личен съвет е да заложите на известните и доказалите се в бранша марки. Все пак всеки един продукт, който сте избрали ще прекара целият ден, а и не само на главата Ви и ако не е качествен има риск да съсипете прекрасната си коса.

Както е казала една прекрасна дама – Маргарет Тачър: „Внимавай с мислите си, защото те се превръщат в думи. Внимавай с думите, защото те се превръщат в действия. Внимавай с действията, защото те се превръщат в навици. Внимавай с навиците, защото те оформят характера ти. Внимавай с характера си, защото той определя твоята съдба. Това за което мислим, в това се превръщаме“.

А аз ще си позволя да добавя едно изречение обвързано с темата – Внимавайте с подбора на продуктите за коса, защото този подбор се грижи за косата Ви, а косата Ви е част от визията Ви!


И никога не забравяйте клиента винаги трябва да е на ти с фризьора си, а и да е наясно какво иска от него. Едно от най-важните неща за съществуването на хубавата Ви коса е използването на защитни продукти съхраняващи косъма. От тук нататък изборът е Ваш!


От категорията

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?-1588075212.jpg

Близкото до управляващата Консервативна партия издание публикува на сайта си ...

23 юни 2022 | 14:21

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Сн. Инстаграм-1655985598.png

Наблюдавана съм отблизо толкова дълго време, че просто трябва да намериш начин ...

23 юни 2022 | 14:58

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас
(Галерия)

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас-1656049375.jpg

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 25 юни (събота) в 18,30 ч. на ...

24 юни 2022 | 08:40

Йоанна Драгнева получи песен-подарък
(Видео)

Йоанна Драгнева получи песен-подарък-1656016011.png

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев

23 юни 2022 | 23:26