Боян Чуков: Москва показа как може да унищожи Британските острови

За първи път така ясно бе показана демонстрация на изстрелване на стратегическа ракета „Сармат“

Боян Чуков: Москва показа как може да унищожи Британските острови

99484 | 2 май 2022 | 11:11

Нещо повече. Показан бе и втори вариант за потопяване на Великобритания чрез предизвикване на гигантско цунами с помощта на подводен дрон, носещ мощен атомен заряд

Боян Чуков: Москва показа как може да унищожи Британските острови-1588408438.jpgЗа първи път така ясно бе показана демонстрация на изстрелване на стратегическа ракета „Сармат“ и унищожаване на Британските острови-1651479225.jpg

Боян Чуков, Фейсбук

На 1 май в предаването на Дмитрий Кисельов по федералния телевизионен канал РТР-Планета-Россия бе засегната темата за евентуална употреба на атомно оръжие във войната между Русия и обединения Запад, начело със САЩ.

За първи път така ясно и разбрано бе показан мултфилм с демонстрация на изстрелване на стратегическа ракета „Сармат“ и унищожаване на Британските острови. Нещо повече.
Показан бе и втори вариант за потопяване на Великобритания чрез предизвикване на гигантско цунами с помощта на подводен дрон, носещ мощен атомен заряд.

В случая е важно да се подчертае, че Дмитрий Кисельов заема поста Генерален директор на агенция „Россия сегодня“ от 2013 г. и е зам. ген. Директор на ВГТРК (Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания) от 2008 г. Очевидно е, че казаното и показаното вчера от Дмитрий Кисельов не е просто авторска хрумка. Административните постове, които заема руският журналист, го правят съизмерим с Песков, говорител на Кремъл.

В същото време известният американски журналист Джордж Стефанопулос се осмели да намекне под формата на въпрос на конгресмена Майкъл Маккол за възможноста Путин да разпореди за "warning shot" (предупреждаващ удар) със стратегическо оръжие, а не тактическо. Пак по същото време по френски телевизионен канал бе дискутирана същата тема като бяха показани на зрителите изказвания на Владимир Соловьов и Маргарита Симонян, шеф на RT.

За изясняване на сегашния ажиотаж около темата за употреба на атомно оръжие от руска страна е необходимо да се чуе много внимателно „Валдайската“ шега на Путин.

На видеото руският президент много ясно казва, че решение за залпов пуск на руски атомни ракети за ОТВЕТНО-НАСРЕЩЕН удар ще бъде прието няколко секунди след като сработи системата за ранно предупреждение за атомно нападение (системата СПРН).

По-ясно казано, СЛЕД като от някъде бъдат изстреляни ракети към територията на Русия. Трябва да стане ясно, че „червен бутон“ няма! Той е натиснат и решението го взема компютър.

В приложеното видео има възможност да се разбере как мисли и действа руският президент в критична ситуация като днешната.

 "Валдайската реч на Путин", в която той ясно казва, че решение за залпов пуск ще бъде прието няколко секунди след като сработи системата за ранно предупреждение за атомно нападение

Нещо повече. Показан бе и втори вариант за потопяване на Великобритания чрез предизвикване на гигантско цунами с помощта на подводен дрон, носещ мощен атомен заряд

Една ракета "Сармат" е достатъчна да "потопи" Британските острови

Нещо повече. Показан бе и втори вариант за потопяване на Великобритания чрез предизвикване на гигантско цунами с помощта на подводен дрон, носещ мощен атомен заряд

От категорията

Die Welt: Тайните сделки на президента Зеленски

Тайните сделки на президента Зеленски-1660215313.jpg

Разследване на Sledstvie.Info показа, че комикът, заедно с братята Шефир и още ...

11 авг. 2022 | 13:54

Политически анализатор: Няма логика партийните лидери да се оттеглят преди избори

 Емил Соколов - историк и анализатор-1660210298.jpg

При добра кампания БСП може да спре изтичането на гласове към „Възраждане“ и ...

11 авг. 2022 | 12:30

АЯР: При авария в Запорожката АЕЦ потенциална опасност може да има и за България

Руски войник охранява района на окупираната Запорожка АЕЦ Снимка: БТА/АП-1660226633.jpg

Извършената оценка показва, че времето за достигане на замърсяването до ...

11 авг. 2022 | 16:58

Консервативна "културна революция" е в ход в Русия

Консервативна "културна революция" е в ход в Русия-1542879274.jpg

Основни стълбове на култа към консервативните ценности са православната вяра, ...

11 авг. 2022 | 15:47