Никой не отрича, че такава среща има, каза лидерът на ГЕРБ (Видео)

Борисов за записа на Узунов: Какъв ром, какви пури? Торбите заминават вероятно към Радев

29656 | 13 юни 2021 | 13:43

„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре". Така Бойко Борисов коментира записите в заведение на президентския секретар, които получава плик от бившия митничарски шеф Петко Петков.


„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре".

 

Така Бойко Борисов коментира записите в заведение на президентския секретар Пламен Узунов, който получава плик от бившия директор в митниците Петко Петков.

Борисов направи изявлението на среща в централата на ГЕРБ веднага след като пред нея бе открита предизборната кампания на партията.

 

Записите на Узунов и Петков бяха разпространени в петък от "Афера". На тях се вижда как Петков чака на маса в заведение, идва Узунов, ръкуват се, той взема телефоните и на двамата и ги отнася далеч, после си пишат бележки и накрая Петков дава на Узунов хартиен плик, пълен с нещо. 

Ден по-късно Петков обясни през медиите, че срещата била лична, в плика имало ром и пури и те били благодарност, че Узунов му помогнал за чернодробна трансплантация.

„Никой не отрича, че такава среща има. Самото деяние... Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва конспиративно, гледа, после пак идва, гледа, пишат си бележки, коментира Борисов поводението на двамата в заведението.

 

"Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите заминават вероятно към Радев. Там са назначенията”, заяви лидерът на ГЕРБ.

 

За Петков каза: "Петко Петков - знаков човек в митниците, няма митничар да не знае кой е Петко Петков."

 

Телефоните не били оставени в страни не от конспиративни подбуди, а… за да се зареждат, обясни Петков пред Нова тв . На видеото обаче ясно се вижда  един върху друг и остава телефоните един върху друг, а не ги включва да се зареждат. 

 

По време на срещата лидерът на ГЕРБ "изпита" младежите  как са провели откриването на предизборната кампания. За финал Борисов ги прикани да се почерпят за негово здраве и разказа любопитна случка от младините си.

"Един от пороците, които не могат да ми препишат, е пиянството. Само един път се напих и то много елементарно. Прибирам се от тренировка в Симеоново, бях втори курс, там живеехме с всички курсанти. Аз тренирах до към 9-9:30 часа. Прибирам се при тези момчета от провинцията. Аз бях там, защото да си ида до Банкя, все едно да си ида до провинцията. Та там всеки носеше каквото има - и кашкавал, и сирене и винаги имаше по една 10 л бутилка вино.

След като се прибрах от тренировка, както бях жаден, викам: Я, сипи!. Изпих първо една - две глътки - нищо ми нямаше, то като компотче и изпих чашата. Викам: Сипи пак! И изпих още чаша.
След малко трябваше да си сложа кимоното да се суши в банята, поглеждам се в огледалото и после се строполих. После в болници, поликлиники, не искам да виждам повече алкохол", завърши Борисов.

 

Той пожела на всички успех в кампанията.Бойко Борисов

„Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре". Така Бойко Борисов коментира записите в заведение на президентския секретар, които получава плик от бившия митничарски шеф Петко Петков.

От категорията

Провал! Договорен е слот само за един танкер с втечнен газ през октомври, другите два са отказани
(Видео)

Служебният министър на енергетиката Росен Христов Снимка: БНТ-1660926600.jpg

За ноември и декември не можахме да намерим слотове, които са на икономически ...

19 авг. 2022 | 19:29

Нинова: С тази негативна кампания към мен се цели БСП да се срине и да се сложи удобно ръководство
(Видео)

Нинова: С тази негативна кампания към мен се цели БСП да се срине и да се сложи удобно ръководство-1660945219.jpg

Аз съм неудобна в политиката от много време, много бой съм понасяла, и това ще ...

19 авг. 2022 | 18:31

10 милиарда лева несъбрани данъци след Асен Василев
(Видео)

Просрочени данъчни задължения на фирми за над 10 млрд. лв. остави след себе си бившият министър на финансите Асен Василев-1656911400.jpg

По време на управлението на бившия финансов министър в списъка на големите ...

19 авг. 2022 | 21:38

Каримански, ИТН: Ние не свалихме кабинета, концентрацията на властта беше при финансовия министър
(Видео)

Любомир Каримански Кадър: БНТ-1660930441.jpg

Неразбираемо е защо в един момент партиите твърдят, че служебният кабинет ...

19 авг. 2022 | 20:32