Александра - преди и след здравословния режим на д-р Пелев.

Български лекар създаде система от 7 стъпки за здравословно отслабване

Да свалиш 38 кг и кожата ти да не виси като на шарпей!

289795 | 12 февр. 2016 | 09:06

С режима на д-р Пелов красотата идва отвътре навън с диета, базирана на древните знания на индианското племе кри и на българските народни традиции

Александра - преди и след здравословния режим на д-р Пелев.-1455223538.jpgДа отслабнеш и да изглеждаш по-млад.-1455223600.jpgЩастливата пациентка с д-р Огнян Пелов-1455223567.jpg

Възможно ли е да свалиш 38 кг и не само да не заприличаш на шарпей с увиснала кожа, ами всички да ти казват колко си се подмладил? Очевидно - да.

 

Живият пример е тв продуцентът Александра Иванова, с която се знаем от години, но най-чистосърдечно подминах, защото... не я познах.
Няколко месеца и 38 кг след началото на хранителния режим под ръководството на д-р Огнян Пелов, Сашка изглежда изумително.

Кой е човекът, който я преобрази?

Роден в семейството на лекари, д-р Пелов продължава семейната традиция. Става акушер-гинеколог като майка си (баща му е дерматолог). Отива на обучение в Южна Африка. Там  става свидетел на първите свободни избори  и извършва успешно първата си сърдечна операция.
 
Независимо от доброто си положение в Кейп Таун, доктор Пелов тръгва след голямата си мечта и заминава за Канада. Запален любител на кучетата, той още на 10 г. прочита „Белият зъб“ на Джек Лондон на френски и това го вдъхновява за любимото му хоби - състезанията с кучешки впрягове. Далеч на Север, докато лекува местните, българинът успява да спечели уважението на Великия Вожд на индианския народа Кри - доктор Сидни Гарик, като спечелва поредица от състезания с кучешки впрягове.

Постига изумителен за чужденец успех – трето място на световното първенство през 2008-ма в Северна Манитоба, Канада.
 
Освен от медицина, д-р Пелов се интересува от и от редица спортове: гимнастика, езда, ветроходство, кану и ски. И ги упражнява. Изработва собствена ветроходна лодка в гаража си.

Говори безупречно английски и френски, справя се добре с руския, говоримо - кри (индиански) и клосер (южноафрикански език).
 
Богатият опит в конвенционалната медицина, познанията по билколечение на индианския народ Кри и предклонението пред българската народна медицина, са в основата на D-r Pellov’s Solution – система за лечение на редица болести.  

 

Създадената от Доктор Пелов система решава проблеми като затлъстяване, хипертония, диабет, атеросклероза, депресивни състояния...


Според българският лекар отслабването не е само естетичен проблем – това е здраве на първо място.

Трупането на килограми е знак за проблем. А с постоянните "бързи и модерни" диети има опасност да се окажете цял живот дебел и гладен.

Не се лъжете, няма вълшебни решения. Единственият начин е да живеете здравословно – по-сигурен, по-евтин, по-бърз и дълготраен. Здравата и сияеща жена е най-привлекателна и няма възраст! Здравето е красота, която се излъчва от вътре, а не се напластява от вън!

Ето 7-те стъпки на д-р Пелов към новото тяло и възроден дух

1. Обективна и субективна оценка и взeмане на решение:

Погледни какво казва кантарът и дали ти харесва. Ако това, което виждаш не ти допада, задай си следващия въпрос.

Когато се погледна в огледалото доволен ли съм?  Ако ти е омръзнало да си недоволен от себе си, мини към следващия въпрос.

Колко време и усилия съм готов да отделя за решаването на проблема? Ако отговорът е 15 мин. на ден,  продължи към следващата стъпка: вземане на решение и съставяне на план за действие. Ако не си готов, по-добре не започвай!

2. Започни с медицински изследвания, кръвно налягане и кръвна захар. Довери се на семейния си лекар, защото той би трябвало да е запознат със здравословното ти състояние.

3. Образовай се. Препоръчвам световни авторитети като доктор Марк Хайман, доктор Дийпак Чопра, професор Неумивакин – докторът на руските космонавти.  

4. Освободи се от клишетата, натрапени ти рекламите. Важно е да се освободиш от изкушението на рекламираните решения, които имат за цел да ти вземат парите. Примери за такива клишета са остарялата хранителната пирамида, безкрайните тренировки, това че мазнините са причина за напълняване...  

5. Започни да лекуваш причината, а не симтомите. Функционалната медицина е научно обоснована дисциплина и все повече световни авторитети признават, че конвенционалната медицина е силно обвързана към печалбите на фармацефтичната индустрия.


6. Пиенето на вода е от огромно значение за това как работи тялото ти. Но въпросът не е само в популярното схващане колко вода трябва да изпиваме на ден (защото това е строго специфично за всеки отделен организъм),  а това дали да се пие преди, след или по време на ядене. И най-вече дали тази вода е „жива“ или „мъртва“.

В българското народно творчество има много мъдрост, а работата ми с индианците Крии ме научиха на това да уважавам познания на дедите за това как да живеем здрави и щастливи. Същото нещо, но вече научно обосновано е доказано от професор Неумивакин.

7. Храната – лекарство или отрова? Стомашно-чревният тракт е най-важният за нашето физическо оцеляване, добро здраве и добър външен вид. Най-големите вредители за здравето на човечеството и унищожители на естествената ни среда са ГМО, пестициди, хербициди и антибиотици. Изводът е: да се върнем към себе си, към природата, към същността си. ГМО, пестициди, оцетвители, овкусители, Е-та, консерванти, замразители, антибиотици – това евсичко, което ни отдалечава от естественото и директно ни трови.

Стотици хиляди години на организмът ни не му се е налагало да се защитава от такива агресори като ГМО и химии,  с които се бомбардираме ежедневно, благодарение на агресивната реклама и навлезлите в главите ни клишета.

Прегледайте внимателно хладилника си

Д-р Огнян Пелов препоръчва да прегледате внимателно хладилника си. Четете вниматело етикетите! Всичко, което съдържа консерванти, оцветители, Е-та, ГМО или друга химия, която не разбирате, е отровно за вас и за децата ви. Изхвърлете го.

На пръв поглед това звучи крайно, но само след 4 седмици живот без отрови ще усетите тялото и духа си по-силни и здрави.  А в действителност не е толков трудно. Например, ръженият хляб е единственият, който е безопасен на този етап, защото ръжта у нас все още не е ГМО.  

Другият пример е да не се купуват дълготрайни салами деликатеси и други подобни. Българските месни и млечни продукти с кратък срок на годност не само са качествени, но и по-вкусни от тези в лъскавите опаковки и безкраен списък от неизвестни и опасни съставки.

Д-р Пелов познава традиционните методи за живот и лечение на индианският народ кри и българската традиция. На базата на мъдростта на предците ни (и подкрепен от съвременните изследвания), д-р Пелов съветва да се върнем към корените си и да ядем това, с което са се хранили нашите деди – продукти, отгледани под българското слънце и без химия.   

Д-р Аткинс е бил прав!

Д-р Робърт Аткинс още през седемдесетте години на миналия век е създал режим, който скандализира тогавашните медицински среди, но практиката и последните изследвания показват, че той е бил прав. Той е защитник на алтернативната медицин и създава не само здравословна диета, но един нов начин на живот - набор от нагласи, навици, свързани с определена група хора.

Диета, базирана на философията на д-р Аткинс и адаптирана към българските условия

Основата на всичко е в равновесието... Равновесие във всичко. Режимът залага на балансираното хранене. Той е насочен така, че да придобиете по-големи нива на енергия. Оттам  ще започнете да изглеждате и физически по-добре, а това, разбира се, ще ви създаде и усещане за едно истинско благополучие.

Това не е диета за десетина дни. Тя създава подреденост и яснота в живота и в отношението ви към света. Нов модел на поведение, които трябва да спазвате цял живот.

Първият етап от режима е в ограничаването на консумацията на въглехидрати до 20 грама дневно. Хапвате главно салати и други ниски на скорбяла зеленчуци.

Примерно меню, което да съчетаете със 7-те стъпки на д-р Пелов :

Закуска: сурови ядки – орех и бадеми, омлет, безкофеинно кафе и сметана.

Обяд: салата и пилешки гърди на скара.

Вечеря: яйца по панагюрски с чесън, туршия (кисело зеле със зехтин и червен пипер през зимата) или прясна салата през лятото.

Никаква захар, подсладители, хляб, царевица, ориз, картофи и каквато и да е било химия.

Вторият етап е увеличаване на въглехидратите до 25 грама на ден през първата седмица.

Втората седмица до 30 грама на ден... и така докато не забележите, че отслабването започва да спира.

Третият етап е посветен на задържане на здравословното тегло. Това се получава като увеличавате с 10 г ежедневният прием на въглехидрати. Седмично нарастване, до момента, когато забележите, че  загубата на килограми  се запазва трайно.

Четвъртият етап е балансирано хранене с контролиран прием на въглехидрати и запазване на онези показатели, които гарантират оптималното за вас тегло.

Важно! Използвайте диетата на д-р Аткинс само и единствено под лекарски контрол.

Само вашият личен лекар може да определи дали тя е подходяща за вас и как да прилагате най-правилно съветите на Доктор Пелов.
От категорията

Дрехи на Джил Байдън станаха част от емблематична изложба от 1914 г. (Видео)

Дрехи на Джил Байдън станаха част от емблематична изложба от 1914 г.
Сн. Туитър-Drehi-na-Dzhil-Baydan-stanaha-chast-ot-emblematichna-izlozhba-ot-1914-g-Sn--Tuitar_1674731242.jpg

Джил обясни дизайна на роклята си Hearst, която носеше по време на встъпването ...

26 ян. 2023 | 13:04

Александър Дунчев от ПП изуми парламента, нарамил ученическа раница с графити

Дунчев от ПП в пленарна зала-Dunchev-ot-PP-v-plenarna-zala_1674728405.jpg

Институция, една от най-важните в държавата, трябва да се уважава сама по себе ...

26 ян. 2023 | 15:32

Силвестър Сталоун предлагал на Памела Андерсън да му стане държанка

Силвестър Сталоун предлагал на Памела Андерсън да му стане държанка-Silvestar-Staloun-predlagal-na-Pamela-Andersan-da-mu-stane-darzhanka_1674741694.jpg

Той ми предложи да бъда негово "момиче номер 1". Тогава се зачудих: ...

26 ян. 2023 | 16:01

Кажете „сбогом“ на скучните трапезни маси и посрещнете иновацията

Кажете „сбогом“ на скучните трапезни маси и посрещнете иновацията-Kazhete--sbogom--na-skuchnite-trapezni-masi-i-posreshtnete-inovatsiyata_1674550166.jpg

Трапезна маса REDA ще направи трапезарията ви да изглежда по-луксозна от ...

25 ян. 2023 | 10:00

Най-важното

Парламентът трудно ще навакса за три дни пропилените три месеца, дано не са маскарадни игри, каза той

Радев за побоя над Пендиков: Властите в Скопие ясно да заявят, че това е престъпление от омраза

Ако имам намерения за промяна на формата на държавно управление - ще го заявя сам, посочи президентът Радев-Ako-imam-namereniya-za-promyana-na-formata-na-darzhavno-upravlenie---shte-go-zayavya-sam--posochi-prezidentat-Radev_1674833881.jpg

Случаят е израз на десетилетна политика, на насаждане на омраза към българите и ...

27 ян. 2023 | 17:37

Благодарение на БСП учебниците до 12-ти клас стават безплатни, подчертава лидерът на партията

Нинова: С безплатните учебници до 12 клас реално подкрепихме децата и семействата

Нинова: Днес БСП направихме още една крачка за реална социална подкрепа на децата и семействата-Ninova--Dnes-BSP-napravihme-oshte-edna-krachka-za-realna-sotsialna-podkrepa-na-detsata-i-semeystvata_1674822190.jpg

300 000 деца ще получат тази социална придобивка. Семействата им ще спестят по ...

27 ян. 2023 | 14:21

Не може каузата да бъде да се смени Нинова и да дойде Х или У, подчертава бившият президент на ПЕС

Станишев: Ключовият фактор за правителство след изборите е ГЕРБ - връщат доверие и влияние
(Видео)

ПП пропиляха доверието, което имаха, подчерта бившият президент на ПЕС-PP-propilyaha-doverieto--koeto-imaha--podcherta-bivshiyat-prezident-na-PES_1674822386.jpg

"ПП пропиляха доверието, което имаха. Предлаганите референдуми са ...

27 ян. 2023 | 11:29

В момента цената на газа за януари е 179 лв. за мегаватчас, очаква се да стане 129-130 лева

КЕВР: Газът ще е с 30% по-евтин през февруари, няма да се променя цената на парното

КЕВР: Газът ще е с 30% по-евтин през февруари, няма да се променя цената на парното-KEVR--Gazat-shte-e-s-30--po-evtin-prez-fevruari--nyama-da-se-promenya-tsenata-na-parnoto_1674813420.jpg

"Булгаргаз" внесе заявление за цена февруари още на 11 януари. Тогава ...

27 ян. 2023 | 11:55

Не би трябвало да имаме опасения за нови бедствени събития, допълни Гечев

Явор Гечев: Няма практика да се чистят наноси в речните корита в гората

Явор Гечев: Няма практика да се чистят наноси в речните корита в гората-Yavor-Gechev--Nyama-praktika-da-se-chistyat-nanosi-v-rechnite-korita-v-gorata_1674837107.jpg

Според Гечев евентуално може да се направят бетонови стъпала по горните течения ...

27 ян. 2023 | 18:30

Единни сме в нашата съпротива срещу разширяването на Шенген в момента, е заявил Карл Нехамер

Още по-твърда позиция! Австрия и Нидерландия обединяват усилия срещу приемането на България в Шенген

Единни сме в нашата съпротива срещу разширяването на Шенген в момента,  заявха Рюте и Нехамер-Edinni-sme-v-nashata-saprotiva-sreshtu-razshiryavaneto-na-Shengen-v-momenta--zayavha-Ryute-i-Nehamer_1674832727.jpg

Нидерландия и Австрия се готвят да поискат заедно решения в борбата срещу ...

27 ян. 2023 | 17:17

В Скопие може би не си дават сметка за сериозността на ситуацията, коментира Николай Милков

В РСМ организират блокади на пътищата за Скопие, за да спрат българите за честванията на Гоце Делчев

В РСМ организират блокади на пътищата за Скопие, за да спрат българите за честванията на Гоце Делчев-V-RSM-organizirat-blokadi-na-patishtata-za-Skopie--za-da-sprat-balgarite-za-chestvaniyata-na-Gotse-Delchev_1674838096.jpg

Службите на двете страни ще имат работна среща. Ако български евродепутати и ...

27 ян. 2023 | 18:38

Българският премиер призова да бъдат прекратени говорът и престъпленията от омраза в РСМ

Гълъб Донев към Ковачевски: Честванията на Гоце Делчев трябва да са безпроблемни!

Гълъб Донев разговаря с Димитър Ковачевски за честването на Гоце Делчев Снимка: БТА, архив-Galab-Donev-za-makedonskiya-klub--Shte-sledim-za-antizakonni-idei--Kovachevski--Tryabva-sblizhavane-Snimka-BTA_1667048555.jpg

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и председателят на ДАНС Пламен ...

27 ян. 2023 | 14:59

Украинското разузнаване обаче твърди, че Москва планира да създаде 2-милионна армия

Bloomberg: Путин е наредил нова офанзива в Украйна през февруари-март

Bloomberg: Путин е наредил нова офанзива в Украйна през февруари-март-Bloomberg--Putin-e-naredil-nova-ofanziva-v-Ukrayna-prez-fevruari-mart_1674829530.jpg

Настъплението на руските войски трябва да започне, преди Киев да получи модерни ...

27 ян. 2023 | 16:23