Данела и Динко Диневи - 10 години любов като в приказките

Воювали сме за любовта си! И до ден днешен се обичаме въпреки различията, въпреки миналото, споделя младата жена

Даниела и Динко Диневи - любов като в приказките и сватба в цвят лавандула

366380 | 20 юни 2024 | 18:44

Когато Даниела се появява в живота на Динко, сякаш като с нож отрязва бохемските му навици. Динко буквално се "кротва" до Даниела, обладан от онази любов, която просто се случва. Онази, която те гледа в очите и вижда вътре в теб...

Данела и Динко Диневи - 10 години любов като в приказките-Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite_1718895780.jpgДанела и Динко Диневи - една изискана светска двойка-Danela-i-Dinko-Dinevi-_1718896284.jpgДанела и Динко Диневи -Danela-i-Dinko-Dinevi-_1718896255.jpgФамилията на Динко Динев - деца и кръстици на малкия Борис-Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite-_1718895471.jpgДанела и Динко Диневи - любов като в приказките -Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite-_1718895454.jpgДанела и Динко Диневи - любовта ги връхлита с такава сила, че нито той, нито тя може да й устои. -Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite-_1718895438.jpgДанела и Динко Диневи - двамата изживяват дълбока емоционална връзка-Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite-_1718895414.jpgДанела, Динко и Борис Диневи -Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite-_1718895398.jpgДанела и Динко Диневи  заедно с кумовете си - Николай и Румяна Вълканови. -Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite-_1718895381.jpg

„- Как пишеш любовта? – попитал Прасчо.

– Любовта не се пише, тя се чувства. – отвърнал Мечо Пух.“

Тяхната любов е като в приказките. Богатият принц и красивата девойка се намират случайно и огненото чувство, което ги завладява, променя живота им. Любовта ги връхлита с такава сила, че нито той, нито тя може да й устои.

Тя е само на 24 години, а той - с шест връзки зад гърба си и шест деца... Любов от онези, трудните, до невъзможните, за които си казваш: тя е толкова млада, че ще мине като пролетен вятър покрай него, а пък тъй е толкова обигран, че ще я забрави на първия ъгъл.

Само че най-трудно се разгадава трудната любов - в която един човек може да промени живота ти завинаги по възможно най-добрия начин и да те накара да се чудиш как някога си живял без него...
Може да е много сантиментално, но пък е ужасно красиво, когато го намериш край себе си.

Даниела и Динко Диневи - най-възможната двойка с най-невъзможната любов ще скрепят чувствата си в законен брак на 29.06.2024 г. в Свети Влас. Прочутият строителен предприемач, един от най-успешните в България, сложил началото на марката "Диневи груп", и почетен консул на Грузия, ще заведе пред олтара чаровен дипломиран магистър по психология, на чието обаяние трудно може да се устои, за да започнат двамата заедно да пишат новата страница от семейната си биография.

 

Бъдещата г-жа Динева блести не само с красота. Тя е завършила немската гимназия в Бургас и е отличник на випуска в двете си бакалавърски степени по „Моден дизайн“ и „Бизнес администрация“, които изучава едновременно. Заършва и психология на английски към Софийския университет. Изключително интелигентна и витална - интересува се от философия, от политика, вълнува се от въпросите за религията, чете история и освен в светски разговори, е интересен събеседник по теми за изкуство, кино, театър, музика.

Двамата изживяват дълбока емоционална връзка, различна от останалите на бизнесмена, известен до срещата им с бурните си увлечения. Когато Даниела се появява в живота на Динко, сякаш като с нож отрязва бохемските му навици. Динко буквално се "кротва" до Даниела, потъва в уюта на споделеното спокойствие и се отдава на любовта, която просто се случва. Онази, която те гледа в очите и вижда вътре в теб - без много приказки, без его и борба за надмощие. Както казват старите хора - в един живот ще обичаш много пъти, но една любов ще изгори душата ти завинаги. Това застига Динко Динев!

 

Не знам какво е казал Динко на Даниела преди десет години, когато за първи път са се запознали, но за него важат думите на Рупи Каур: "Може да не сте била първата ми любов, но вие бяхте любовта, която направи всички останали любови без значение."  Това пък е заслугата на Даниела.

Вероятно минозина биха се учудили на емоционалния ми разказ, но в морето от агресия, пошлост и грозотия в живота, когато се докоснеш до красивото в отношенията между двама души, това не може да те остави равнодушен - просто искаш да станеш част от тяхната приказка.

Без да е много разговорлив, Динко Динев е споделял, че се възхищава на приятелите си, които са намерили любовта още в ученическите си години, и до ден днешен градят мечтания живот. Някои нямат този късмет и са достатъчно смели да продължат да търсят. Той го търсеше дълго и накрая съдбата му отвори щастливия шанс. Както някои казват - за любовта трябва да се борим, да сме търпеливи, да ни отровят, а после да чакаме да ни целунат ... С любов!

"За мен Динко е първата силна мъжка фигура в живота ми, закрилник и учител. Когато се запознахме, аз бях само на 24 г.", разказа ми Даниела. От силната им връзка се ражда син, който по традиция във фамилията носи българско име - Борис. "Отстоявали сме себе си и своето достойнство и сме воювали за любовта си. И до ден днешен се обичаме въпреки различията, въпреки миналото", споделя младата жена, овладяла с много такт трудната ситуация около тяхната връзка.


Известен факт е, че Динко Динев има четирима сина и две дъщери и с техните майки поддържа нормални взаимоотношения, като поделя грижите по отглеждането и възпитанието на децата си. Всички те са възпитаници на престижни колежи и университети и това за Динко Динев е най-ценната семейна инвестиция. Най-големите синове Димитър и Георги са завършили бакалавърска и магистърска степен в  „Кеймбридж“, Англия. Двете дъщери, сред изцяло мъжкото присъствие от наследниците на Диневи, са избрали перспективни професии. По-голямата – Александра, е завършила  „Архитектура“ в University of Greenwich в Лондон и отскоро работи като архитект  в английската столица. Дария учи „Международно право“ в The City Law School, University of London и има амбиция да  прилага усвоеното в международни компании. 

С респекта към това, което е постигнал съпруга й, Даниела признава: "Успехът на Динко винаги ме е мотивирал да се развивам и да се доказвам". Даниела наистина е амбициозна да се развива, да не е от онези порцеланови съпруги, които съществуват от "подаянията" на богатите си половинки. Не! Тя работи усилено и с уменията и качествата си става фактор в бизнеса на мъжа си. Но, като всяка умна жена, го прави изключително деликатно. Впечатлява с перфекционализма си и с особения дух на артистизъм, който внася в компанията.


От няколко години Даниела пое управлението на Амфитеатъра, печели симпатии и с участието си в интериорните проекти и безупречната организация на събитията на Марина Диневи. Част от тях станаха традиционни и имат своята запазена дата в културния календар на Свети влас.

Веднага след сватбата, в началото на юли предстои третото издание на кинофестивала „Свети Влас филм фест“, който събира звездите на българското кино и вече се превърна в едно от най-чаканите събития за сезона. Даниела е като красивата фея на тези събития.

А сега за сватбеното тържество, чиято организация е под диригентството на бъдещата булка и която иска всичко да е изпипано до последен детайл, за да поднесе на гостите си едно приказно изживяване. 
Кумове ще са друга известна в мащабния бизнес съпружеска двойка - Николай и Румяна Вълканови. Двете двойки са свързани от дългогодишно приятелство и взаимно уважение. Предложението за брак се е състояло точно преди една година на същата дата на празненството по случай рождения ден на Румяна Вълканова. На този ден Динко и Даниела празнували десетгодишнина от връзката си. И тогава решават да поканят семейство Вълканови за свидетели на тяхното бракосъчетание.
По идея на кумата дрескодът за сватбата и цялата украса на тържеството ще е в цвят лавандула. Поканените гости са над 300, които трябва да греят в нюансите на лилавото и да се насладят на изненадите, които домакините са им подготвили.

Изнесеният граждански ритуал ще се проведе на Амфитеатър “Арена” в Диневи Ризорт. Гостите ще бъдат посрещнати със струнен квартет, а лично кметът на Свети Влас Иван Николов ще узакони бъдещото семейство.

Изборът на място не е случаен. През летния сезон в амфитеатъра се провеждат ежедневно театрални постановки, спектакли и музикални концерти, като целият културен афиш се менажира именно от Даниела, която е арт директор в компанията.

Църковният брак ще бъде сключен в храма „Свети Власий“, който е дело на братя Диневи, и бе осветен от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Гостите, които няма да успеят да присъстват на венчавката, ще имат възможност да видят най-важните моменти от нея на големи екрани по време на вечерята.
Светската част на ритуала включва богата музикална програма, чиито водещ ще е Орлин Горанов.

Младоженците са заложили на изпълнители, които са били близки до тяхното семейство и са свидетели на тяхната любов.

Любов в цвят лавандула на Марина Диневи...


От категорията

Кралски биограф твърди: Даяна виждаше принц Хари като по-подходящ владетел от по-големия му брат

Кралски биограф твърди: Даяна виждаше принц Хари като по-подходящ владетел от по-големия му брат-Kralski-biograf-tvardi--Dayana-vizhdashe-prints-Hari-kato-po-podhodyasht-vladetel-ot-po-golemiya-mu-brat_1720973811.jpg

„Хората биха били изумени от обикновения живот, който живеем с Уилям. Аз ...

14 юли 2024 | 19:15

Десислава Радева се пошегува с възрастта си навръх 55-я си рожден ден

Десислава Радева се пошегува с възрастта си навръх 55-я си рожден ден-1654452085.jpg

Тя препубликува и свой пост от 9 юли 2011 г. с откъс от стихотворение на Соня ...

9 юли 2024 | 15:57

Меган Маркъл: Хари имаше списък за това, което търси в "перфектната жена"

Меган Маркъл: Хари имаше списък за това, което търси в "перфектната жена" -Megan-Markal--Hari-imashe-spisak-za-tova--koeto-tarsi-v--perfektnata-zhena--_1720521845.jpg

Началото на клипа показва как Меган обсъжда как двамата са отишли ​​заедно на ...

9 юли 2024 | 13:43

Почина Бенджи Грегъри – изиграл ролята на Брайън Танер в "Алф"

Почина Бенджи Грегъри – изиграл ролята на Брайън Танер в "Алф". Снимка: Официален профил на Бенджи Грегъри в Instagram
-Pochina-Bendzhi-Gregari---izigral-rolyata-na-Brayan-Taner-v--Alf--Snimka--Ofitsialen-profil-na-Bendzhi-Gregari-v-Instagram-_1720682477.jpg

Към момента не е ясна причината за трагичния край на актьора

11 юли 2024 | 10:16

НАЙ-ВАЖНОТО

Конституцията не уточнява срокове за връчване на мандатите.

ПП-ДБ ще молят Радев да отложи с два месеца връчването на втория мандат

ПП-ДБ ще молят Радев да отложи с два месеца връчването на втория мандат-PP-DB-shte-molyat-Radev-da-otlozhi-s-dva-mesetsa-vrachvaneto-na-vtoriya-mandat_1720983674.jpg

Явно в ПП не могат да се разберат да вземат ли мандата или не. Асен Василев ...

14 юли 2024 | 21:53

Или отново ще му се закълнат “с Вас сме, г-н президент”?

Пиарът на Борисов: ПП-ДБ поискали “извънредна” среща с президента. Пак ли ще му предлагат “ала-ба"?

Арнаудова: ПП-ДБ поискали “извънредна” среща с президента. Пак ли ще му предлагат “ала-ба"?-1648107397.jpg

Размахваш личността на Радев като плашило, не политиката му, след това кършиш ...

14 юли 2024 | 21:23

Той не е субект в туризма и според Закона за туризма

Министър Милошев: „Исторически парк“ не е регистриран в Националния туристически регистър

Министър Милошев: „Исторически парк“ не е регистриран в Националния туристически регистър-Ministar-Miloshev---Istoricheski-park--ne-e-registriran-v-Natsionalniya-turisticheski-registar_1720980410.png

Не е регистриран като място за настаняване или като място за хранене, което е ...

14 юли 2024 | 21:03

Рамадан Аталай има скрит бизнес, за който ще изнесем информация, посочи зам.-председателят на ДПС

Ст. Анастасов: В основата на войната в ДПС са Аталай, Ибрямов и Чакъров, ще извадим зависимостите им

Станислав Анастасов: В основата на войната в ДПС са Аталай, Ибрямов и Чакъров-1656357993.png

Тези дерибеи вкарват мафията в ДПС. Те водят война, за да си спасят кожата и да ...

14 юли 2024 | 19:06

Променя се светът. Западът вече не може да бъде световен хегемон.

Тома Томов: Гледаме Байдън – смахнат старик! А в Тръмп виждаме лидер, който няма как да бъде спрян!

Тома Томов: Светът се променя. Западът вече не може да бъде световен хегемон. Край на демокрацията-1488460129.png

"Очаквам страхотно развихряне на информационна война. Очаквам изостране на ...

14 юли 2024 | 18:09

Не се страхуваме и ще останем непоколебими във вярата си, казва бившият американски президент

Доналд Тръмп с призив за единство след стрелбата: Да не позволяваме на злото да победи

Доналд Тръмп с призив за единство след стрелбата: Да не позволяваме на злото да победи-Donald-Tramp-s-priziv-za-edinstvo-sled-strelbata--Da-ne-pozvolyavame-na-zloto-da-pobedi_1720960882.jpg

Кандидат-президентът на Републиканската партия изказа и съболезнованията си към ...

14 юли 2024 | 15:17

ДПС е един от стълбовете на българската демокрация, подчерта бившият държавен глава

Георги Първанов: Доган е стратег, Пеевски е добър тактик. Интересът на всички е да има стабилно ДПС

Георги Първанов: Партийната система у нас загнива, НАТО прекалено много се украинизира-1519458205.png

Бившият държавен глава призна, че случващото се в ДПС е голяма изненада и за ...

14 юли 2024 | 12:34

Днес вътрешно-партийният раздор в ДПС се разиграва зрелищно

Валерия Велева: Цената, която ДПС ще плати

Валерия Велева: Цената, която ДПС ще плати-Valeriya-Veleva--Tsenata--koyato-DPS-shte-plati_1720968350.jpg

Каква беше тази Омир-ова драма по върха, че да изправи надолу в структурите ...

14 юли 2024 | 17:42

Тръмп се оказа невероятен мъж и не се уплаши от репресиите и направи вълна, която видимо ще ги помете и от Сената и Камарата

Георги Марков: Многократно повтарях: "Тръмп ще победи, ако не го убият!" Да се пази Орбан!

Георги Марков: Стрелбата срещу Тръмп -връх на атлантическите ценности. Да се пази Орбан, негов ред е-1605200649.jpg

На 8 юли Байдън казва: Трябва да сложим Тръмп на МЕРНИКА! Няма очевидно друг ...

14 юли 2024 | 15:45