Лешников нуга крем с мус от дренки

Броени часове до светското събитие на сезона

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

13253 | 13 февр. 2020 | 22:06

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи за основно блюдо

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpgСалата с херинга-1581624577.jpgШунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок-1581624539.jpgАгнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи-1581624501.jpg

До откриване от на 20-я Виенски бал остават броени часове.

 

Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от  Австрия и вече разопакова докараните продукти от Виена, за да започне да майсторѝ специалитетите за бала.

 

Отначало гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.

 

Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.

 

Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.

 

Към полунощ любителите на виното ще могат да дегустират най-новото от Винарна „Загрей„ и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.


От категорията

Брауни с тиквичка и ябълка

Брауни с тиквичка и ябълка-1659438357.png

2 авг. 2022 | 14:04

Гювечета по шопски

Гювечета по шопски -1658393711.jpg

21 юли 2022 | 11:54

Домат шмеркезе

Домат шмеркезе
-1657882521.jpg

15 юли 2022 | 13:53

Вегетарианска рецепта с патладжан, червени боровинки и нарязани орехи

Вегетарианска рецепта с патладжан, червени боровинки и нарязани орехи-1659116440.jpg

Шеф-готвачът Гай Бажурготви на сергиите на пазара „Талпиот“ в Хайфа

29 юли 2022 | 20:36