Лешников нуга крем с мус от дренки

Броени часове до светското събитие на сезона

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

12195 | 13 февр. 2020 | 22:06

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи за основно блюдо

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpgСалата с херинга-1581624577.jpgШунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок-1581624539.jpgАгнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи-1581624501.jpg

До откриване от на 20-я Виенски бал остават броени часове.

 

Шеф-готвач Готфрид Ганстерер пристигна от  Австрия и вече разопакова докараните продукти от Виена, за да започне да майсторѝ специалитетите за бала.

 

Отначало гостите ще хапнат салата с херинга, за да преминат към предястието с шунка от провинция Щирия, гарнирана със сърчица от артишок.

 

Основното ястие е агнешко каре със сос с розмарин, рагу от чушки и пюре от сладки картофи.

 

Десертът е лешников нуга крем с мус от дренки.

 

Към полунощ любителите на виното ще могат да дегустират най-новото от Винарна „Загрей„ и да опитат австрийски сирена, вурстчета виенски гулаш.


От категорията

Патладжан с кайма по турски

Патладжан с кайма по турски-1626959202.jpg

22 юли 2021 | 16:05

Какво да сготвим на Илинден - вкусни рецепти

-1543834129.jpg

19 юли 2021 | 13:05

Шокиращо шармантната шакшука - израелският миш-маш
(Видео)

Тази година наградата за цялостен принос в кулинарията на Израел бе присъдена на „д-р Шакшука“- Бино Габсо-1626984440.jpg

Питателен и вкусен репортаж от Пирот и Цариброд. Остров Иския – най-много ...

22 юли 2021 | 23:02

Руло с тиквички, шунка и крема сирене
(Видео)

Руло с тиквички, шунка и крема сирене-1626167299.jpg

13 юли 2021 | 12:07