Не бива да се съсредоточаваме върху неуспехите и да започнем новия астрономически цикъл с някои приятни промени

Днес е най-краткият ден от годината, настъпва зимното слънцестоене: какво да очаква всяка зодия

3284 | 21 дек. 2021 | 10:42

Астролозите препоръчват на зодиакалните знаци да се вслушат в съветите на звездите, за да приключат успешно 2021 г. и да не станат заложници на неприятни обрати на съдбата


Зимното слънцестоене е важен ден от отиващата си година. Астролозите препоръчват на зодиакалните знаци да се вслушат в съветите на звездите, за да приключат успешно 2021 г. и да не станат заложници на неприятни обрати на съдбата.

 

Зимното слънцестоене е времето, когато енергията на Вселената влиза в сила и тя е тази, която диктува вектора на движението. Астролозите препоръчват да не се съсредоточаваме върху неуспехите и да започнем новия астрономически цикъл с някои приятни промени.

 

Ето какво да очаквате от астрономическата зима според зодията:

 

Овен

Слънцестоенето ще донесе на Овена облекчение от стреса и безпокойството. Неговият успех ще бъде воден от способността да се сбогува с миналото навреме, да остави остарели идеи зад гърба си и вече да не гледа назад. Овенът ще може да разрешава трудни проблем. Съвет на астролозите за 21 декември – вярвайте в себе си и не се страхувайте от промяната.

 

Телец

Телецът може да се чувства неудобно, но изпитанията, които са го сполетели, ще му помогнат да излезе от личната си криза. Преодоляването на препятствията в деня на слънцестоенето ще затвърди волята ви и ще ви помогне да се издигнете над обстоятелствата. Астролозите препоръчват на Телеца да се движи към мечтите си, въпреки трудностите и възможните проблеми. Тази година Телецът ще има уникална възможност да сбъдне заветната си мечта.

 

Близнаци

В деня на зимното слънцестоене трябва да забравите за старите оплаквания и да спрете да критикувате околната среда, че не оценява това, което правите. Това време е чудесна възможност да освободите съзнанието си от стените, които ви пречат да оцените цялостната картина на случващото се, и да се освободите от негативното, за да започнете нов етап от живота си, изпълнен с положителни промени. Астролозите препоръчват да насочите енергията си към съзидателни дела, за да завърши годината на вълна от успех.

 

Рак

Раците в деня на зимното слънцестоене ще могат да защитават личните си граници и да потискат всякакви опити за манипулация. 21 декември е чудесен ден, когато можете лесно да се сбогувате с чувството за наложена вина и да спрете да помагате на всички, които са толкова нетърпеливи да ви използват. Упражненията за самоуважение ще бъдат голяма помощ в борбата за вашето благосъстояние.

 

Лъв

За Лъва зимното слънцестоене ще донесе освобождение от тези, които са свикнали да живеят за сметка на другите и обиждат с неподходящи изявления. На 21 декември Лъвовете ще могат да сложат край на комуникацията с токсични хора, да прекрачат този етап от живота си и да научат някои важни уроци. Астролозите препоръчват да не се затормозявате с мисли за отмъщение: животът ще постави всичко на мястото си, а прегрешилите ще бъдат наказани. Лъвовете, от друга страна, трябва да гледат само напред и да бъдат оптимисти.

 

Дева

В деня на слънцестоенето е важно Девите да научат важен житейски урок: всеки човек има свое собствено мнение и трябва да се примирите с това. Отхвърлянето на чужда гледна точка, спорове и конфликти ще усложни живота ви. Можете да се отървете от тези проблеми веднъж завинаги, ако разберете, че постигането на компромиси опростява ежедневието и в споровете често не се ражда истина, а негодувание и конфликти.

 

Везни

За Везните е важно да вярват, че черната ивица винаги е последвана от бяла. Тази мисъл ще ви помогне да останете на повърхността, докато решавате трудни въпроси и няма да се откажете. В деня на зимното слънцестоене е важно да останете верни на себе си, да не се страхувате от нищо и да следвате мечтите си. Астролозите препоръчват внимателно да наблюдавате събитията и да се доверите на интуицията си, за да намерите лесно източника на проблемите си и да се сбогувате с неуспеха.

 

Скорпион

Скорпионите през зимното слънцестоене ще имат възможността да преодолеят всякакви препятствия по пътя към своята заветна мечта. Това време ще бъде успешно, за да се доверите на енергията на Вселената и да следвате знаците, които ще покажат пътя към проспериращ живот. Астролозите препоръчват да проверите себе си и интуицията си, за да изключите неприятности. Мнението на мнозинството, дори ако изглежда правилно, може да се превърне в пречка по пътя към мечтата ви.

 

Стрелец

Стрелецът през зимното слънцестоене може отново да се сблъска с проблеми от миналото. Астролозите препоръчват да погледнете наново положението, за да се справите лесно и веднъж завинаги с него. Импулсът от звездите и планетите ще помогне да се намери изход от ситуацията, благодарение на което ще бъде възможно да се заобиколят неприятностите, да се завърши този жизнен етап и да се започне нов, изпълнен с положителни събития.

 

Козирог

Козирозите имат голям шанс да поправят грешките от миналото, за да не пропуснат успехите в бъдеще. В деня на зимното слънцестоене е важно да се настроите на оптимистична вълна, така че дребните проблеми да не могат да объркат плановете ви. Астролозите препоръчват на Козирозите да се съберат и да помнят, че събитията, на които възлагат надеждите си, не са далеч.

 

Водолей

За Водолеите на 21 декември е важно да се откажат от бързането, така че нервността им да не създава допълнителни проблеми. На този ден става възможно да отделите важното от повърхностното и да се отървете от несигурността, която ви бави по пътя към щастлив живот. Астролозите препоръчват да се борите със страха и безпокойството, за да посрещнете щастливите промени в добро настроение.

 

Риби

Рибите в деня на зимното слънцестоене ще могат да променят живота си към по-добро, ако слушат аргументите на разума, а не на емоциите. На 21 декември позитивното отношение ще бъде ключът към по-нататъшния успех и Рибите ще могат да достигнат нови върхове. Астролозите препоръчват да разчитате на себе си, а не на околните, да не прехвърляте отговорността и да гледате с увереност към бъдещето.

 

Източник: Edna.bg


От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58