Екзалтираната публиката във Враца пя заедно с Лили, извика я няколко пъти на бис

Почитателите изпълниха до краен предел залата, а в края на концерта отрупаха Лили с цветя

Екзалтираната публиката във Враца пя заедно с Лили, извика я няколко пъти на бис (Видео, Снимки)

6422 | 16 юни 2022 | 10:40

Лили е вселена, епоха, сподели Светослав Бонев, който признава, че при всяка възможност присъства на нейните концерти. Изключителен музикант и талант, тя е пример за всеотдайност, продължава той

Екзалтираната публиката във Враца пя заедно с Лили, извика я няколко пъти на бис
-1655365593.jpgЕкзалтираната публиката във Враца пя заедно с Лили, извика я няколко пъти на бис-1655365544.jpgЕкзалтираната публиката във Враца пя заедно с Лили, извика я няколко пъти на бис-1655365538.jpgВ края на концерта отрупаха Лили с цветя-1655365532.jpg

Враца отново бе запленена от красивия и неповторим глас и нестихващата енергия на примата на българската естрада Лили Иванова.

 

Петият концерт от националното турне на звездата и бенда й се очакваше с голям интерес и нетърпение във Враца. Почитателите на Лили Иванова изпълниха до краен предел залата на Драматично-кукления театър много преди началото на концерта.

 

Лили е вселена, епоха, сподели Светослав Бонев, който признава, че при всяка възможност присъства на нейните концерти. Изключителен музикант и талант, тя е пример за всеотдайност, продължава той, като не скрива възхищението си, че въпреки стотиците, а може би хиляди популярни песни, които всеки знае, тя не спира да създава нови, стойностни песни, да твори красива музика.

 

Поп дивата не разочарова почитателите си във Враца, като започна новата си програма с едно от последните си парчета с истинско рок звучене – „Без контрол“. С бурни аплодисменти бяха посрещнати и другите нови песни на Лили Иванова, която отново доказа класата и таланта си не само на изпълнител, но и на проникновен ценител на красивата българска поезия, съобщава БТА.

 

Голямата певица не пропусна да зарадва публиката с любимите на различни възрасти „Искам те“, „За тебе бях“, „Щурче“, „Детелини“.

 

Екзалтираната публика, която в края на концерта, вече пееше с Лили, я извика няколко пъти на бис. Врачани пуснаха своята любимка, едва след като изпяха заедно с нея „Ветрове“ - песен, заела специално място в сърцата на мнозина, живеещи в Северозапада.

 

На сцената с Лили бяха музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

 

След края на концерта екзалтираните фенове на пропуснаха да благодарят на поп примата и чрез красиви цветни подаръци, врачани отрупаха Лили с цветя. Певицата публикува няколко снимки на букетите и възкликна: "Враца, благодаря! Благодаря за прекрасните цветя!" 

 

След Враца националното турне на Лили Иванова продължава в петък в Монтана, а на 19 юни е концертът в Козлодуй, но билетите и за двата концерта до края на седмицата са свършили. 

 

">

  Екзалтираната публиката във Враца пя заедно с Лили, извика я няколко пъти на бис

Лили е вселена, епоха, сподели Светослав Бонев, който признава, че при всяка възможност присъства на нейните концерти. Изключителен музикант и талант, тя е пример за всеотдайност, продължава той

От категорията

Пловдив пощуря по Лили Иванова! Тя разказва вицове в 3 през нощта!

Пловдив пощуря по Лили Иванова!-1660548951.jpg

За първи път в кариерата си певицата прави два последователни концерта в ...

15 авг. 2022 | 10:35

Лили Иванова вдигна 3000 пловдивчани на крака на Античния, днес – ново шоу
(Галерия)

Лили Иванова вдигна 3000 пловдивчани на крака на Античния, днес – ново шоу Снимки: Фейсбук-1660493532.jpg

Пловдивската публика отново чу хита "Ветрове". Той е изцяло с нов ...

14 авг. 2022 | 10:23

Преработено издание на хитовия роман „Аномалия“ от Людмила Филипова с нов финал
(Галерия)

Людмила Филипова провокира читателите с нестандартен сюжет и дълбока мистерия-1660571564.png

Книгата разкрива история с неочаквани обрати за парадоксите на живота и ...

15 авг. 2022 | 16:50

Лили Иванова с два концерта в Пловдив! Повече от 6 000 души ще я слушат на Античния театър
(Галерия)

Повече от 6 000 билета са продадени за двата концерта на Лили Иванова на Античния театър в Пловдив-1650110001.png

Поради огромния интерес от страна на публиката Пловдив е третият град с два ...

13 авг. 2022 | 17:04