Елхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!

ДАРИ ЕЛХА. ПОДКРЕПИ ТАЛАНТ. УКРАСИ СТОЛИЦАТА. ДАЙ ЖИВОТ НА НОВА ИГЛОЛИСТНА ГОРА

Елхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!

2397 | 31 окт. 2020 | 22:21

Кампанията ще подкрепи талантливи деца от многодетни семейства в нужда, дарявайки живот на нова иглолистна гора с благотворителна кампания в парньорство със Столична Община.

Елхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176453.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176435.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176418.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176395.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176374.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176333.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176304.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176245.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604176201.jpgЕлхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!-1604175940.jpg

Вече 11 години Фондация „Стоян Камбарев“ сбъдва мечтите на младите и талантливи български творци, като ги подкрепя както финансово, така и морално, реализира и продуцира конкретни техни творчески проекти.

 

ЕЛХИ НА ТАЛАНТА беше първата Коледнасоциална и екологична кампанияна Фондацията, в подкрепа на даровити деца от многодетни семейства в нужда. Успехът й миналата година беше впечатляващ и затова УС на Фондация „Стоян Камбарев“ реши тя да стане традиционна и национална. Идеята е фирми, компании или частни лица да направят дарение, закупувайки своя жива елха, която ще краси столицата близо два месеца в центъра на София. На всяка елха ще има красива табелка, с лични празнични пожелания от дарителя.

 

Ето какво сподели Деси Тенекеджиева от Лондон, където в момента снима филм, в качеството си на Председател на Фондация „Стоян Камбарев“и вдъхновител на тази Коледна кампания:

 

„Нямам търпение да се върна в София, за да открием прекрасната алея с Елхите на Таланта на 1-ви декемри. През пролетта засадихме дръвчетата от първата кампания в Южния парк и така поставихме символично начало на Гора на Таланта. Представете си колко ще е прекрасно след години в нея да има повече от 500 нови елхи!

 

Миналата година тази наша социална кампания събранад 50 хил. лева. Подпомогнахме 10 даровити деца от семейства в нужда, като те получиха планини от подаръци и ваучери, както и обезпечихме за година напред изкуството, на което са се отдали. Отделно ни останаха средства и за осемедногодишни стипенции на артисти на Фондацията. Всичко това ще се случи пак!  Сърдечни адмирации на всички коледни добродетели, които ни вярват и подкрепят!

 

Благодарение на тях ние сбъдваме мечти и правим чудеса! От името на Фондация „Стоян Камбарев“ специално бих искала да благодаря за партньорството на Столична Община и преди всичко на прекрасната г-жа Петя Нановска от PROPLANTS - лидер в ландшафния дизайн и озеленяването, която за втора поредна година ще направи най-голямото дарение, а именно всички прекрасни живи двуметрови елхи, поръчани специално за целта от Италия.

 

Щастлива съм, че Община Бургас ще се присъедини тази година и се надявам освен в София и там да успеем да направим толкова красива светеща алея с елхи, като помогнем на конкретни даровити деца от там. Надявам се цялата кампанияЕлхи на Таланта и тази година да бъде толкова успешна, въпреки сложната ситуация, в която се намираме, защото бъдещето е в младостта и таланта.“

 

Елхите ще бъдат разположени на централната алея на НДК в периода от 01.12.2020 до 15.01.2020, където за първи път ще има Коледен Базар и ще водят към голямата коледна елха на Столична Община, традиционно запалвана от Кмета на София Йорданка Фандъкова на 1-ви декември. Благодарение на професионалистите от ПРИЗМА- светлинни решения на Стефан Щулц и Бизед ЕООД, Елхите на Талнта отново ще грейнат с ефектна светлинна украса.

 

Към звездните посланици на Благотворителната кампания  Мария Илиева, Миро, Любо Киров и Деси Тенекеджиева, тази година се присъединява и Виктория - младата ни надежда на Евровизия 2021.

Първите ЕЛХИ НА ТАЛАНТА за тази година вече имат своите коледни благодетели и това са УникКредит Булбанк - официалната банка на Фондацията,  най-големият личен дарител г-жа Нели Беширова - собственик на енергийния лидер Риск Инженеринг и бизнесдамата г-жа Гергана Ташкова от Марс Армор.

 

Актавис променя своето име на Тева, но не променя грижата към талантливите деца на България и за втора поредна година с името и логото на TEVA, ще подкрепи Коледната акция.

 

Кауфланд е един от най-сериозните партньори на Коледната кампания и освен, че ще има своя Елха на Таланта ще подари и ваучери за покупки в голямата хранителна верига за всички даровити деца и семействата им, както в София, така и в Бургас.

 

Към Благотворителната кампания се присъединяват отново бизнесмените Атанас Динев - построил бутиковата сграда Кари Хоум, издигнал качеството в своя мисия, Звезделин Протопопов, собственик на естетични клиники Pro Derma, лидерът в производството на тютюн в България Нешо Миранов, както и новият приятел на тази благородна кауза Александър Чакмаков - изпълнителен директор на Титан Златна Панега цимент АД.

 

И тази година верните партньори на Фондация „Стоян Камбарев“ - ПОК СЪГЛАСИЕ, ТECHOPOLIS иPractiker, WILKINSON Sword, шоколадовото изкушение RCI, EasyCredit, Pernod Ricad Bulgaria и NOVA Film ще украсят своя блестяща Елха на Таланта и така ще сбъднат много детски мечти!Елхите на таланта на фондация “Стоян Камбарев” се завръщат и сбъдват коледни мечти!

Кампанията ще подкрепи талантливи деца от многодетни семейства в нужда, дарявайки живот на нова иглолистна гора с благотворителна кампания в парньорство със Столична Община.

От категорията

Принц Уилям: Меган "отвлече" брат ми
(Галерия)

Принц Уилям: Меган "отвлече" брат ми-1624119032.jpg

Това пише британският историк и биограф Робърт Лейси в новата си книга ...

19 юни 2021 | 19:06

Ще се завърнат ли Хари и Меган във Великобритания
(Галерия)

-1525353633.jpg

Очаква се принц Хари да се завърне в Лондон, за да присъства на събитието. Това ...

17 юни 2021 | 13:49

С яхтата Nevral queen до Плажа на Клеопатра в Турция
(Видео)

Плажът на Клеопатра-1624142818.jpg

Нуртен Еролан за плаването в Егейско и Средиземно море. С Качаров за онзи ...

20 юни 2021 | 01:45

Роди се дъщеря на Хари и Меган. Кръстиха я Лилибет - на кралица Елизабет и принцеса Даяна
(Видео)

-1620899910.png

Раждането е било в Санта Барбара, Калифорния

6 юни 2021 | 19:19