Д-р Камелия Присадашка и Евгени Минвчев в Академия "Мона Лиза" Снимки ХАЙЛАЙФ

Процедури без аналог на Балканите в „Мона Лиза“

Евгени Минчев – церемониалмайстор при откриването на Академия за естетична медицина

13096 | 13 ян. 2017 | 14:33

Банкерките Виолина Маринова и Диана Митева, актрисата Деси Тенекеджиева, тв водещата Люба Пашова и няколко носителки на титлата "Мисис България" предвождани от Меги Савова присъстваха на откриването

Д-р Камелия Присадашка и Евгени Минвчев в Академия "Мона Лиза"
Снимки ХАЙЛАЙФ-1484308470.jpgБившият военен министър Николай Цонев също присъства на откриването-1484309759.jpgСветски дами се стекоха в Академия "Мона Лиза"-1484308429.jpgМисис България Мариана Маринова, актрисите Деси Тенекеджиева и Ернестина Шинова и Меги Савова-1484308365.jpgИва Екимова и Рени-1484308324.jpgАкадемия "Мона Лиза"-1484308067.jpgАкадемия "Мона Лиза"-1484308032.jpg

Най-голямата в България бутикова клиника за естетични и антиейджинг процедури отвори врати в София вчера. Бляскавата церемония по откриването на първата у нас Академия за естетична дерматология, антиейджинг и клетъчни терапии „Мона Лиза“, бе перфектно дирижирана от Евгени Минчев, а на събитието присъства столичният бизнес елит.

 

Съвсем близо до гроба на Петър Дънов, в съседство с гора и с жилищата на интелектуалци, клиниката посрещна първите си гости с червен килим, саксофон и цигулка, въвели ги в един луксозен амбианс, съчетан с изключителна медицинска техника.

 

Академия „Мона Лиза“ ще предложи процедури без аналог на Балканите, това анонсира по време на откриването мениджърът на центъра Анелия Джаркълова.

 

„Сред една от иновативните процедури, която ще предложим на нашите пациенти е плазмаферезата-метод, чрез който кръвната плазма в кръвта се пречиства от антитела и така организмът се подмладява. Процедурата ще се прилага от главния ни консултант от Русия, проф. Валерий Войнов, който е създател на миниапарата за плазмафереза”, коментира Джаркълова.

 

 Звездният екип от топ професионалисти е консултиран и от дерматолога д-р Елена Гончарова. Специалистът висша категория трупа опит в естетичната медицина в продължение на 25 години. От тях 17 години тя работи в болницата към Министерство на здравеопазването, Русия. Вече десет години тя посреща своите пациенти в своята собствена клиника, прилагайки утвърдения от нея метод за борба с възрастовите изменения.

 

Целият спектър от процедури, които ще се извършват в „Мона Лиза“ са обезпечени от апаратура на световно ниво. Една от тях е лазерната система Soprano Ice platinum (такава има само на още две места в София - в клиника Дерма ЕЛИТ и лична собственост на известен бизнесмен и политик - б.а.). Това е върхова технология, която предлага най-безопасното и ефективно решение за трайна лазерна епилация. Апаратурата има 3 дължини на вълната, покриващи оптималния спектър, което гарантира процедури без болка при всеки фототип кожа, всеки цвят косъм, 365 дни в годината.

 

Академията разполага и с последно поколение апаратура за оформяне и скулпуриране на тялото чрез системата Accent Prime. Комбинираната ултразвукова технология от нов тип осигурява по-бързи и по-дълготрайни резултати.

 

В екипа от квалифицирани специалисти на „Мона Лиза“ е и  нутриционистът Весела Петрова. Тя е завършила Виенския институт за холистично здраве "Vitalakademie" и практикува в графската рехабилитационна клиника „Хайнрих Каспар“ в Германия, където работи с пациенти с наднормено тегло, стомашно-чревни заболявания, хранителни разстройства и сърдечни заболявания.

 

Клиничните дерматолози на „Мона Лиза“ ще предложат най-модерните антиейджинг процедури и клетъчни терапии. Специалистите д-р Камелия Присадашка, д-р Виктория Зафирова и д-р Бан Камуна ще приложат холистичен подход и терапии, както за естетическо, така и за клинично-терапевтично повлияване след индивидуална оценка. „Мона Лиза“ ще предложи процедури с инжектиране на висококачествени, утвърдени в световен мащаб дермални филъри, ботулинов токсин, и др., скин лифт процедури, всички разновидности на мезотарапията, 4D-лифтинг на кожата, както и най-съвременните апаратни процедури за стимулиране образуването на нов колаген, повлияване на дерматологични заболявания като акне, розацея, онихомикози, безболезнено справяне с нежеланото окосмяване и др.

 

Дузина топ моделки, сред които мис Лято Алина Дуарте  и Мис България Марина Войкова се захласнаха по интимна естетика Femilift , представляваща неинвазивно лазерно вагинално подмладяване. Домакинът д-р Михаил Тиков лично разведе част от гостите в света на Мона Лиза.

 

Благодарение на съвременната апаратура на световно ниво пациентите ще могат да се възползват от иновативни за България съвременни терапии. Сред тях са процедурите с CO2 лазер за премахване на образувания като бенки, кондиломи, меки фиброми, папиломи и др., лечението на хиперхидроза чрез инактивация на хиперсекретиращите потни жлези чрез инжектиране на ботулинов токсин и други.

 

На откриването присъстваха две  лични банкерки - Виолина Маринова и Диана Митева, бизнесдамите Славка Каравелова, Биляна Екснер и Ваня Червенкова, тв водещите Люба Пашова и Кака Лара, актрисата Деси Тенекеджиева, която в последно време се разкъсва между Лондон, Париж и Рим, бившият военен министър Николай Цонев, пиарката Ива Екимова,  певците Рени и Владо Димов, няколко носителки на титлата "Мисис България", предвождани от Меги Савова, съпругата на незабравимия актьор Коста Цонев - Елена  и още много познати лица от светския и бизнес елит.

 

 


От категорията

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?-1588075212.jpg

Близкото до управляващата Консервативна партия издание публикува на сайта си ...

23 юни 2022 | 14:21

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Сн. Инстаграм-1655985598.png

Наблюдавана съм отблизо толкова дълго време, че просто трябва да намериш начин ...

23 юни 2022 | 14:58

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас
(Галерия)

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас-1656049375.jpg

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 25 юни (събота) в 18,30 ч. на ...

24 юни 2022 | 08:40

Йоанна Драгнева получи песен-подарък
(Видео)

Йоанна Драгнева получи песен-подарък-1656016011.png

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев

23 юни 2022 | 23:26