Георги Марков: 09.1989 рухна Берлинската стена, 09.2022 - еднололюстният свят. България се разпада!

Байдън и синът му Хънтър ще бъдат разследвани за бизнес дела в Украйна и Румъния

Георги Марков: До изборите в САЩ през ноември НАТО ще влезе в Украйна. България се разпада

85583 | 25 авг. 2022 | 16:52

Затова България днес е без суверенитет, колония на радикалната американска левица на Байдън и Нюланд, която е известна с фразата: "Майната му на ЕС!".


Във връзка с динамичната геополитическа ситуация в света и предстоящите парламентарни избори у нас се свързахме с бившия конституционен съдия и екс депутат Георги Марков. 

 

Преди година пред Епицентър.бг конституционалистът предрече избори до дупка и пълен колапс на държавността, и позна! Днес смята, че България е страна с неправителствено управление, която се разпада пред очите ни. Защо? Вижте в следващите редове.

 

Ето акценти от днешния ни разговар с Георги Марков:

 

- На 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам.

 

- Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира.

- Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб.

- Един евроидиот ни призовава да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем

- Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц.

- "Продължаваме промяната" е НПО на "Америка за България".

- В България НПО-та на Сорос се съюзиха с юмрука на президента.

- Обладани сме от примитивна русофобия, а по-големи съветски ибрици в света от нас нямаше

- Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си.

- Държавата България се разпада пред очите ни!

- България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени отвън.

- Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

 

 

- Г-н Марков, няколко пъти намекнахте в публикации, че събитията в Европа тази есен силно ще напомнят есента на 1989 г. и падането на комунизма. Какво имате предвид?

- От 1 септември тази година светът няма да е същия. На тази дата ще стане очевидно, че е налице военен съюз Русия, Китай, Индия. Започва мащабно отдавна подготвяно учение на територията на Индия от войски на Китай, Русия и домакините. Ще има участие и на още страни: Беларус, Таджикистан, Монголия и пр. Това е анти-американски съюз от много могъщи икономически страни с чудовищно огромно население. Към този съюз гравитират Иран, Пакистан, Южна Африка, Бразилия, Арабският свят и още и още държави. Русия не бе изолирана, както се очакваше, а новият могъщ военен съюз слага край на американския монопол върху световните дела. 

 

Ще отбележа, че на 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам. Това ще е тежък удар за глобалистите. Тръмп е ярък патриот, християнин, антиглобалист, противник на войните, цветните революции и износа на демокрация, срещу третия пол. Байдън и синът му Хънтър ще бъдат разследвани за бизнес дела в Украйна и Румъния. На Зеленски ще се направи одит и дотогава ще му спрат парите, за това в прав текст призова Тъкър Карлсън, който е гласът на Тръмп по Fox News. 

 

- Koи са драматичните събития, за които намеквате в Европа?

- В Европа ще има големи бунтове срещу безумните анти-руски санкции, които на практика санкционираха вече европейските граждани. Правителствата ще падат като круши.

 

Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб. По Лисабонския договор, който е на практика Конституцията на ЕС, е абсурдно органите на съюза да налагат санкции на трети държави, с които драстично да влошат живота, благосъстоянието и здравето на гражданите на Европа. Цените и инфлацията са до небето. От сега има призиви на правителствени ръководители да спим на студено, да не се къпем и перем, да няма улично осветление. Един евроидиот ни призовава да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем. Затова в Източна Германия освиркваха и отказаха да слушат Олаф Шолц. Занаятчийската камара в Хале в прав текст го попита дали иска да е канцлерът, съсипал Германия и го призова да спре санкциите, като подчерта, че украинската война не е тяхна война. 

 

- Но това е Източна Германия, а не Западна?

- Лори, понеже си млада да ти кажа: това е Германията, която преди 33 години събори Берлинската стена. Източните, а не западните немци я събориха. Кол и Геншер заминаха на вечеря в Полша и имаше стена, а по време на вечерята, тя падна. Стотици хиляди излязоха и в Лайпциг, и в Дрезден и казаха: "Ние сме народа!". Наложи се великият канцлер да зареже десерта и да се върне да види, че стената я няма. Ако се чакаше на западно-германците, Берлинската стена щеше да си стои. Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц. Опитът да се попречи със сила ще доведе до небивали кръвопролития като от Втората световна война. 

 

- Епицентър.бг отрази голямото напрежение между Полша и ЕК, за което вие дори написахте пост във Фейсбук.

- Полша въстана срещу ЕК, която им спира парите от възстановителния фонд по чисто идеологически причини. ЕК брани одъртелите съдии- комунисти от времето на Ярузелски и прогресистите на Туск, отдавна минали 65-годишна възраст. И ние така ги пенсионираме, но неолибералите от Брюксел ги боли, че полското правителство е консервативно и християнско. Полша е голяма лъжица за Урсула, 40-милионна, с най-добрата сухопътна армия и силна икономика. При това непокорни. Качински и Моравецки обвиниха Германия и Франция в империализъм.

 

- Много емоционално подкрепяте Джорджия Мелони, може би първата жена премиер на Италия. Защо?

- Тази победа ще надхвърли рамките на Италия, която е трета икономика в Европа. За първи път Западна Европа ще има за премиер истински християнин и демократ от много време насам. Красивата Джорджия е "за" ЕС на националните държави, яростен противник на Сорос, срещу миграцията и третия пол. Тя е и най-близкият приятел на Виктор Орбан. Той говори на конгреса на партия "Италианско братство" и всички станаха на крака, пееки "Avanti ragazzi di Buda", италианската песен за унгарското въстание от 1956 г. Тръмп заложи на Орбан в Европа, затова той откри форума му в Далас, и на Мелони, която също говори на следващия ден.

 

- Да се върнем на наш терен. През лятото на 2020 г. ни бяхте на гости в офиса на Епицентар. Направихме интервю и казахте, че България я чакат избори до дупка и политическа кома. Познавате! А сега накъде след изборите на 2 октомври?

- Още през 2017 г. в първото си изказване в 44-то Народно събрание, прието емоционално от залата, изразих опасение, че от парламентарна република С ПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ, ЩЕ СТАНЕМ ДЪРЖАВА С НЕПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ. Предупредих, че НПО-тата нямат право да извършват политическа дейност. Конституцията не позволява. В последните години "Америка за България" и Сорос изградиха десетки НПО-та, в които наляха милиони. Направиха си медии, превзеха телевизии и подмениха партиите. Назначиха ни премиер без партия - "Продължаваме промяната" е НПО на "Америка за България". 

 

Сорос навлезе дълбоко в три държави: Украйна, където през 2014 г. направи майдан, предвестник на войната; Македония, където постави Заев и набута сина си Сашко за главен инвеститор; България, където неговите НПО-та се съюзиха с юмрука на президента. Затова България днес е без суверенитет, колония на радикалната американска левица на Байдън и Нюланд, която е известна с фразата: "Майната му на ЕС!". 

 

Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира. Хиляди по площадите в Скопие ни викаха, че сме въшки и фашисти. Не се намери дървжавник на часа да осъди езика на омразата.

 

Изнасяме оръжие чрез трети страни за Украйна с риск да ни цапнат руснаците с някоя ракета я някой завод, я летище или пристанище. Обладани сме от примитивна русофобия. Ние, българите, които сме освободени от ген. Гурко, ген. Скобелев и ген. Столетов. Руснаците ни освободиха, а не Байдън, Сорос и Блинкен. Конгресите цели 45 години кънтяха с "КПСС/БКП". По-големи съветски ибрици в света нямаше.

 

Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си. До Конституционен съд и ВСС с непълни състави. Скъсахме се от избори до дупка, както предрекох. Подменихме де факто парламентарната република с президентска. Държавата България се разпада пред очите ни! Не можем да си опазим границата. Мигранти минават на талази, утрепаха млади полицаи. България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени отвън. Та, ние се върнахме на 1944 г. и позволихме незаконен арест на лидера на парламентарната опозиция!

 

- Има ли изход? Предстояшите избори ще решат ли политическата криза чрез коалиционно правителство на евроатлантическите ценности?

- Ами, то досегашното си беще представител на тези ценности. Прочее, всички правителства без Виденовото бяха про-ЕС и НАТО. 

Кои са обаче тези евроатлантически ценнисти? Бомбардировките над Сърбия, без санкции от ООН, при които загинаха деца, а мостове и заводи бяха разгромени; бомбардировките и войната в Ирак, довели до милиони жертви; възходът на Ислямска държава и лъжата на лъжеца Блеър, че Садам има химическо оръжие; разрушаването на традиционното семейство и третия пол, ислямизацията на Европа и ликвидиране на християнския й характер? 

 

- И накрая. Половин година след началото ѝ, имате ли прогноза как и кога ще завърши украинската война?

- Това е война САЩ-Русия на украинска земя. В момента Украйна се идентифицира със Зеленски. Не говори дори външният министър, а Кличко е в немилост. Украинските граждани са изключени от ефир, не знаем дори искат ли мирни преговори, които така или иначе САЩ не дават на Зеленски да води. Считам, че до изборите в САЩ НАТО ще влезе в Украйна. Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

 

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм! 

 


Още по темата

Радев заминава в сряда за Дубай, още изясняват състава на делегацията

Румен Радев ще бъде приет от президента на ОАЕ шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян-Rumen-Radev-i-sheyh-Mohamed-bin-Zayed-Al-Nahayan_1661783606.jpg

Вероятно в делегацията ще бъде включен министърът на правосъдието Крум Зарков ...

29 авг. 2022 | 17:43

Най-важното

Те пряко заявяват намерението си не само да нанесат военно поражение на Русия, но и да я унищожат, изтъкна той

Лавров пред ООН: Русофобията на Запада е безпрецедентна, а нейният мащаб - гротесков

Снимка: ТАСС-Snimka--TASS_1664051181.jpg

"Като се обяви за победител в Студената война, Вашингтон почти се издигна ...

24 септ. 2022 | 23:23

Необходима е реформа и то спешно”, каза Мишел, обръщайки се към Общото събрание на ООН в Ню Йорк

Шарл Мишел: Русия да бъде отстранена от Съвета за сигурност на ООН

Шарл Мишел: Русия да бъде отстранена от Съвета за сигурност на ООН-1615701760.jpg

Когато постоянен член на Съвета започне непровокирана и неоправдана война, ...

24 септ. 2022 | 11:18

Тонът на кампанията често е конфликтен, допълнително политизиращ проблемите, отчитат те

Наблюдателите на ОССЕ пишат в доклад за критиките на Радев към предишния кабинет

Среща на президента Радев с мисията на ОССЕ, 13 септември 2022 г. Снимка: Прессекретариат на президента-Snimki--Pressekretariat-na-prezidenta_1663071620.jpg

Според наблюдателите предизборната кампания е "съсредоточена предимно ...

24 септ. 2022 | 14:01

Нинова бе категорична, че коалиция с ГЕРБ е невъзможна

Нинова: Войната и последиците от нея може да се окажат опасни за националната ни сигурност
(Видео)

Нинова: Войната и последиците от нея може да се окажат опасни за националната ни сигурност-Ninova--Voynata-i-posleditsite-ot-neya-mozhe-da-se-okazhat-opasni-za-natsionalnata-ni-sigurnost_1664037861.jpg

“Бедността, неравенството и инфлацията стават все по-голям проблем. Тяхното ...

24 септ. 2022 | 19:42

Нужна е стабилност в управлението

Десислава Атанасова: Време е българите да излъчат хора, които се обединяват „за“, а не „срещу“

Десислава Атанасова: Време е българите да излъчат хора, които се обединяват „за“, а не „срещу“-Desislava-Atanasova--Vreme-e-balgarite-da-izlachat-hora--koito-se-obedinyavat--za--a-ne--sreshtu-_1664029624.jpg

Разликата от 10% между ГЕРБ-СДС и втората политическа сила според последните ...

24 септ. 2022 | 17:26

Надежда Йорданова обаче не успя да отговори защо поставяните намерения са само на думи

Костадинов към Йорданова: Защо не приехте нашия законопроект за отстраняване на главния прокурор?

Костадин Костадинов Снимка: "Възраждане"-Kostadin-Kostadinov-Snimka---Vazrazhdane-_1664030838.jpg

"Ние внесохме такъв законопроект, направен от експерти, юристи, миналата ...

24 септ. 2022 | 17:45

Държавата е ограбена и в хаос, изтъква той

Борисов в новия предизборен клип на ГЕРБ-СДС: Ние имаме решения за кризите
(Видео)

Бойко Борисов Снимки: ГЕРБ-Boyko-Borisov-Snimka--GERB_1664042515.jpg

"Гониха ни, изчегъртваха ни, арестуваха ни. Издържахме", категоричен ...

24 септ. 2022 | 20:51

Според него тези, които вещаят нови избори, нямат капка съвест и отговорност към проблемите на хората

Мустафа Карадайъ в Смолян: ДПС ще участва в централната власт
(Видео)

Снимки: ДПС-Snimki--DPS_1664050001.jpg

Той припомни, че най-големият растеж на икономиката – 7 процента годишно, е бил ...

24 септ. 2022 | 23:05

Според лидера на "Български възход" до 10 дни ще има решение за газа

Стефан Янев: Агресорът е Путин, а не руският народ
(Видео)

Стефан Янев Кадър: Нова тв-Stefan-Yanev-Kadar--Nova-tv_1664038077.jpg

"Путин вероятно е на път да обяви война. Това е заплаха и за нашата ...

24 септ. 2022 | 19:45