Георги Марков: 09.1989 рухна Берлинската стена, 09.2022 - еднололюстният свят. България се разпада!

Байдън и синът му Хънтър ще бъдат разследвани за бизнес дела в Украйна и Румъния

Георги Марков: До изборите в САЩ през ноември НАТО ще влезе в Украйна. България се разпада

91370 | 25 авг. 2022 | 16:52

Затова България днес е без суверенитет, колония на радикалната американска левица на Байдън и Нюланд, която е известна с фразата: "Майната му на ЕС!".


Във връзка с динамичната геополитическа ситуация в света и предстоящите парламентарни избори у нас се свързахме с бившия конституционен съдия и екс депутат Георги Марков. 

 

Преди година пред Епицентър.бг конституционалистът предрече избори до дупка и пълен колапс на държавността, и позна! Днес смята, че България е страна с неправителствено управление, която се разпада пред очите ни. Защо? Вижте в следващите редове.

 

Ето акценти от днешния ни разговар с Георги Марков:

 

- На 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам.

 

- Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира.

- Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб.

- Един евроидиот ни призовава да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем

- Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц.

- "Продължаваме промяната" е НПО на "Америка за България".

- В България НПО-та на Сорос се съюзиха с юмрука на президента.

- Обладани сме от примитивна русофобия, а по-големи съветски ибрици в света от нас нямаше

- Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си.

- Държавата България се разпада пред очите ни!

- България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени отвън.

- Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

 

 

- Г-н Марков, няколко пъти намекнахте в публикации, че събитията в Европа тази есен силно ще напомнят есента на 1989 г. и падането на комунизма. Какво имате предвид?

- От 1 септември тази година светът няма да е същия. На тази дата ще стане очевидно, че е налице военен съюз Русия, Китай, Индия. Започва мащабно отдавна подготвяно учение на територията на Индия от войски на Китай, Русия и домакините. Ще има участие и на още страни: Беларус, Таджикистан, Монголия и пр. Това е анти-американски съюз от много могъщи икономически страни с чудовищно огромно население. Към този съюз гравитират Иран, Пакистан, Южна Африка, Бразилия, Арабският свят и още и още държави. Русия не бе изолирана, както се очакваше, а новият могъщ военен съюз слага край на американския монопол върху световните дела. 

 

Ще отбележа, че на 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще помете демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам. Това ще е тежък удар за глобалистите. Тръмп е ярък патриот, християнин, антиглобалист, противник на войните, цветните революции и износа на демокрация, срещу третия пол. Байдън и синът му Хънтър ще бъдат разследвани за бизнес дела в Украйна и Румъния. На Зеленски ще се направи одит и дотогава ще му спрат парите, за това в прав текст призова Тъкър Карлсън, който е гласът на Тръмп по Fox News. 

 

- Koи са драматичните събития, за които намеквате в Европа?

- В Европа ще има големи бунтове срещу безумните анти-руски санкции, които на практика санкционираха вече европейските граждани. Правителствата ще падат като круши.

 

Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб. По Лисабонския договор, който е на практика Конституцията на ЕС, е абсурдно органите на съюза да налагат санкции на трети държави, с които драстично да влошат живота, благосъстоянието и здравето на гражданите на Европа. Цените и инфлацията са до небето. От сега има призиви на правителствени ръководители да спим на студено, да не се къпем и перем, да няма улично осветление. Един евроидиот ни призовава да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме дрехите, вместо да се къпем и перем. Затова в Източна Германия освиркваха и отказаха да слушат Олаф Шолц. Занаятчийската камара в Хале в прав текст го попита дали иска да е канцлерът, съсипал Германия и го призова да спре санкциите, като подчерта, че украинската война не е тяхна война. 

 

- Но това е Източна Германия, а не Западна?

- Лори, понеже си млада да ти кажа: това е Германията, която преди 33 години събори Берлинската стена. Източните, а не западните немци я събориха. Кол и Геншер заминаха на вечеря в Полша и имаше стена, а по време на вечерята, тя падна. Стотици хиляди излязоха и в Лайпциг, и в Дрезден и казаха: "Ние сме народа!". Наложи се великият канцлер да зареже десерта и да се върне да види, че стената я няма. Ако се чакаше на западно-германците, Берлинската стена щеше да си стои. Бившето ГДР ще свали правителството на Шолц. Опитът да се попречи със сила ще доведе до небивали кръвопролития като от Втората световна война. 

 

- Епицентър.бг отрази голямото напрежение между Полша и ЕК, за което вие дори написахте пост във Фейсбук.

- Полша въстана срещу ЕК, която им спира парите от възстановителния фонд по чисто идеологически причини. ЕК брани одъртелите съдии- комунисти от времето на Ярузелски и прогресистите на Туск, отдавна минали 65-годишна възраст. И ние така ги пенсионираме, но неолибералите от Брюксел ги боли, че полското правителство е консервативно и християнско. Полша е голяма лъжица за Урсула, 40-милионна, с най-добрата сухопътна армия и силна икономика. При това непокорни. Качински и Моравецки обвиниха Германия и Франция в империализъм.

 

- Много емоционално подкрепяте Джорджия Мелони, може би първата жена премиер на Италия. Защо?

- Тази победа ще надхвърли рамките на Италия, която е трета икономика в Европа. За първи път Западна Европа ще има за премиер истински християнин и демократ от много време насам. Красивата Джорджия е "за" ЕС на националните държави, яростен противник на Сорос, срещу миграцията и третия пол. Тя е и най-близкият приятел на Виктор Орбан. Той говори на конгреса на партия "Италианско братство" и всички станаха на крака, пееки "Avanti ragazzi di Buda", италианската песен за унгарското въстание от 1956 г. Тръмп заложи на Орбан в Европа, затова той откри форума му в Далас, и на Мелони, която също говори на следващия ден.

 

- Да се върнем на наш терен. През лятото на 2020 г. ни бяхте на гости в офиса на Епицентар. Направихме интервю и казахте, че България я чакат избори до дупка и политическа кома. Познавате! А сега накъде след изборите на 2 октомври?

- Още през 2017 г. в първото си изказване в 44-то Народно събрание, прието емоционално от залата, изразих опасение, че от парламентарна република С ПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ, ЩЕ СТАНЕМ ДЪРЖАВА С НЕПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ. Предупредих, че НПО-тата нямат право да извършват политическа дейност. Конституцията не позволява. В последните години "Америка за България" и Сорос изградиха десетки НПО-та, в които наляха милиони. Направиха си медии, превзеха телевизии и подмениха партиите. Назначиха ни премиер без партия - "Продължаваме промяната" е НПО на "Америка за България". 

 

Сорос навлезе дълбоко в три държави: Украйна, където през 2014 г. направи майдан, предвестник на войната; Македония, където постави Заев и набута сина си Сашко за главен инвеститор; България, където неговите НПО-та се съюзиха с юмрука на президента. Затова България днес е без суверенитет, колония на радикалната американска левица на Байдън и Нюланд, която е известна с фразата: "Майната му на ЕС!". 

 

Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която фалира. Хиляди по площадите в Скопие ни викаха, че сме въшки и фашисти. Не се намери дървжавник на часа да осъди езика на омразата.

 

Изнасяме оръжие чрез трети страни за Украйна с риск да ни цапнат руснаците с някоя ракета я някой завод, я летище или пристанище. Обладани сме от примитивна русофобия. Ние, българите, които сме освободени от ген. Гурко, ген. Скобелев и ген. Столетов. Руснаците ни освободиха, а не Байдън, Сорос и Блинкен. Конгресите цели 45 години кънтяха с "КПСС/БКП". По-големи съветски ибрици в света нямаше.

 

Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от избирателите не дават гласа си. До Конституционен съд и ВСС с непълни състави. Скъсахме се от избори до дупка, както предрекох. Подменихме де факто парламентарната република с президентска. Държавата България се разпада пред очите ни! Не можем да си опазим границата. Мигранти минават на талази, утрепаха млади полицаи. България е продадена държава, удавена от скандали, попаднала в ръцете на случайни хора, натрапени отвън. Та, ние се върнахме на 1944 г. и позволихме незаконен арест на лидера на парламентарната опозиция!

 

- Има ли изход? Предстояшите избори ще решат ли политическата криза чрез коалиционно правителство на евроатлантическите ценности?

- Ами, то досегашното си беще представител на тези ценности. Прочее, всички правителства без Виденовото бяха про-ЕС и НАТО. 

Кои са обаче тези евроатлантически ценнисти? Бомбардировките над Сърбия, без санкции от ООН, при които загинаха деца, а мостове и заводи бяха разгромени; бомбардировките и войната в Ирак, довели до милиони жертви; възходът на Ислямска държава и лъжата на лъжеца Блеър, че Садам има химическо оръжие; разрушаването на традиционното семейство и третия пол, ислямизацията на Европа и ликвидиране на християнския й характер? 

 

- И накрая. Половин година след началото ѝ, имате ли прогноза как и кога ще завърши украинската война?

- Това е война САЩ-Русия на украинска земя. В момента Украйна се идентифицира със Зеленски. Не говори дори външният министър, а Кличко е в немилост. Украинските граждани са изключени от ефир, не знаем дори искат ли мирни преговори, които така или иначе САЩ не дават на Зеленски да води. Считам, че до изборите в САЩ НАТО ще влезе в Украйна. Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

 

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм! 

 


Още по темата

Радев заминава в сряда за Дубай, още изясняват състава на делегацията

Румен Радев ще бъде приет от президента на ОАЕ шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян-Rumen-Radev-i-sheyh-Mohamed-bin-Zayed-Al-Nahayan_1661783606.jpg

Вероятно в делегацията ще бъде включен министърът на правосъдието Крум Зарков ...

29 авг. 2022 | 17:43

Най-важното

Ние се държахме така, както изисква отговорното политическо поведение, каза вицепремиерът

Демерджиев в Благоевград: Имаше най-различни опити за провокация

Демерджиев в Благоевград: Имаше най-различни опити за провокация
Снимка БТА-Demerdzhiev-v-Blagoevgrad--Imashe-nay-razlichni-opiti-za-provokatsiya-Snimka-BTA_1675529742.jpg

Многократно заявих на моя колега, че подобен подход не демонстрира доверие и ...

4 февр. 2023 | 18:54

Това е откровена провокация от страна на правителството на Македония!

Българският депутат Ангел Георгиев и още двама българи ще бъдат съдени в РСМ по бързата процедура

Българският депутат Ангел Георгиев и още двама българи ще бъдат съдени в РСМ по бързата процедура-Deputatat-ot--Vazrazhdane--Angel-Georgiev_1675515211.png

Възможният изход от това бързо и неправомерно производство са два: да бъдат ...

4 февр. 2023 | 18:44

Вместо да бъдат политици от 21 век, се превръщат в циркови артисти, каза председателят на ВМРО-ДПМНЕ

Мицкоски на гроба на Гоце Делчев: Български политици връщат двустранните отношения в Средновековието

За да печелят дребни политически точки, българските политици правят това, което не трябва да правят и вместо да бъдат политици от 21 век, се превръщат в циркови артисти, каза председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски -1657171456.jpg

Всички трябва да се уважаваме, ако искаме да изградим добри отношения. ...

4 февр. 2023 | 13:47

Не е изключено да засегне и местната власт, тъй като проблемите около строителството на стадион "Христо Ботев" ескалират

Борисов пристигна гневен в Пловдив, поиска незабавно оставката на кмета Здравко Димитров
(Видео)

Бойко Борисов пристигна в Пловдив, затяга редиците за изборите-Boyko-Borisov-pristigna-v-Plovdiv--zatyaga-reditsite-za-izborite_1675505629.png

През октомври м.г. Борисов обяви в Пловдив, че Здравко Димитров няма да бъде ...

4 февр. 2023 | 11:38

Не се чувствам виновен за нещата, в които ме обвинява Борисов, заяви кметът на Пловдив

Здравко Димитров се опъна на Борисов: Няма да подам оставка! Не съм забърквал бакии

Здравко Димитров се опъна на Борисов: Няма да подам оставка!-1603717529.jpg

Здравко Димитров уточни, че му трябват няколко дни, за да реши как да отговори ...

4 февр. 2023 | 12:59

Медведе нарече властите в Белия дом и в Капитмоия, които пращат далекобойни ракети на Киев, "морални изроди"

Медведев: Украйна ще изгори, ако бъдат доставени на Киев американски далекобойни ракети

Медведев: Украйна ще изгори, ако бъдат доставени на Киев американски далекобойни ракети-1646218611.jpg

Пентагонът каза вчера, че обявената от САЩ военна помощ за Украйна на стойност ...

4 февр. 2023 | 14:28

Това е първият път, когато активи на руснаци под санкции се изпращат на Киев

Започна се! САЩ предадоха на Украйна 5 млн. долара, конфискувани от руския олигарх Малофеев

Малофеев е обвинен, че не спазва наложените му санкции-1568367366.jpg

Средствата трябва да отидат за възстановяването на страната

4 февр. 2023 | 12:45

MAGYAR NEMZET сравнява политиката на Корнелия Нинова с тази на председателя на социалистите в Словакия - Роберт Фицо

MAGYAR NEMZET: Българските избори се превърнаха в геополитическо бойно поле

MAGYAR NEMZET  със статия за България-MAGYAR-NEMZET-sas-statiya-za-Balgariya_1675510676.jpg

Докато ГЕРБ иска да спечели благоволението на американците с антируската си ...

4 февр. 2023 | 13:14

Комисията публикува анализ от 66 страници

Според ЕК готовността на Украйна за присъединяване към ЕС е ниска

Според ЕК готовността на Украйна за присъединяване към ЕС е ниска-Spored-EK-gotovnostta-na-Ukrayna-za-prisaedinyavane-kam-ES-e-niska_1675500027.jpg

Киев се справя най-добре във външната политика - страната "демонстрира ...

4 февр. 2023 | 10:37