Германия и Франция вече не могат да командват Европа

Георги Марков: Орбан победи в ЕС с 14:13

5842 | 23 юни 2021 | 15:03

Унгария постигана и втора победа срещу брюкселските неолиберални комунисти. УЕФА отказа тази вечер стадионът в Мюнхен да бъде оцветен в цветовете на дъгата, написа Марков и добави, че футболът не трябва да се смесва с политиката


Шапки долу за Виктор Орбан! Не преклони глава пред съветските комунисти 1988 - 1989 г., не преклони глава и пред днешните брюкселски неолиберали, които нарече „комунисти с дипломи“.
Орбан остана верен на стиховете на Петьофи: „..унгарски Боже, ние се кълнем, че роби няма да умрем!”

 

Това написа бившият конституционен съдия Георги Марков в страницата си във Фейсбук по повод приетия в Унгария Закон за защита на децата от джендър идеологията, който разтревожи някой страни-членки на ЕС.

 

Унгария постигана и втора победа срещу брюкселските неолиберални комунисти. УЕФА отказа тази вечер стадионът в Мюнхен да бъде оцветен в цветовете на дъгата, написа Марков и добави, че футболът не трябва да се смесва с политиката.

 

Ето го и целия пост на Георги Марков:

 

ПРИЯТЕЛИ,
Вече ви разказах, че Унгария промени Конституцията си, като забрани гей браковете и гей осиновяванията. Изрично се записа, че татко е мъж, а мама - жена.


Преди дни унгарският парламент, с огромно мнозинство над 2/3, прие Закон срещу педофилията, който забранява в училищата да се проповядва джендър идеологията и третия пол. Родителите отговарят за възпитанието на децата си до 18 г. (текст, който го има и в българската Конституция).


Закона за защита на децата от джендър идеологията разтревожи някои другари в Брюксел. Съвсем нормално, първата реакция дойде от Люксембург, където премиерът е женен за мъж. Именно страните от Бенелюкс внесоха в съвета на ЕС резолюция, осъждаща унгарския закон.


Само 13 страни обаче, подкрепиха резолюцията, между които Франция и Германия, а 14 подкрепиха Унгария и унгарския закон.
Виктор Орбан победи с 14:13.


Очевидно Франция и Германия няма да могат да командват в ЕС във всичко.


Михаел Рот, министър в кабинета на Меркел по въпросите за евро- ценности, критикува Унгария с баналните думи, че ЕС е не само икономически и финансов съюз, но и съюз на ценности. Пропусна милият да каже за християнските ценности, нали уж канцлерката е християндемократ?


Унгария постигана и втора победа срещу брюкселските неолиберални комунисти. УЕФА отказа тази вечер стадионът в Мюнхен да бъде оцветен в цветовете на дъгата. Тъй като футболът не трябва да се смесва с политиката. Утре някой може да поиска стадионът да се оцвети в кафяво и т.н.

 

По призив на президента на „Ференц Варош” тази вечер, всички стадиони в Унгария ще светят с националния трикольор на Унгария. В това число и стадион „Ференц Пушкаш”, който тази вечер е домакин на мача Франция - Португалия.


Шапки долу за Виктор Орбан! Не преклони глава пред съветските комунисти 1988 - 1989 г., не преклони глава и пред днешните брюкселски неолиберали, които нарече „комунисти с дипломи“.
Орбан остана верен на стиховете на Петьофи: „..унгарски Боже, ние се кълнем, че роби няма да умрем!”

 

">


От категорията

Сашо Диков: Слави се самоубива. Все още не вярвам, че го самоубиват!

-1593871954.jpg

Ти допусна безумни прояви на неподготвеност, страх и сватбарщина при кадровите ...

5 авг. 2021 | 09:19

Лиляна Стефанова: Живков изля пред мен мъката си по загубата на Людмила: Тя не ме послуша!

Лиляна Стефанова:  Живков изля пред мен мъката си по загубата на Людмила: Мила не ме послуша!-1628084135.jpg

Първият ѝ съпруг е арх. Георги Стоилов − най-малкият партизанин в България. ...

4 авг. 2021 | 16:37

Димитър Недков: К`во пра`им…

Димитър Недков-1509967017.jpg

Днес е модерно по нашенско, за управленски елит да броим най-вече тези, които ...

5 авг. 2021 | 21:05

Проф. Ивайло Дичев: Да продаваш шнорхели не е като да управляваш държава

Проф. Ивайло Дичев-1616319513.jpg

Културният антрополог изрази надежда, че ИТН ще коригират поведението си: ...

5 авг. 2021 | 15:36