Как лятото удължава живота

27384 | 10 юли 2015 | 08:00

Българинът като исторически ограничена личност не знае коя цица да обича повече - естествената или чуждата


За последните трийсет години гръдната обиколка на жените от Европа е нараснала с около 5 сантиметра. Добра новина. Няма данни за нарастването в Африка. Конкуренцията крие резултатите. В Африка какво друго да расте. При секс теглото и размерът на гърдите се увеличават с една четвърт заради подобреното кръвообращение, твърдят изследователи от Йорк. И не само те. Твърдят го и участниците в кръвообращението.


Цитат: При възбуда зърната се увеличават с 9 мм. Ако майстор стимулира зърната, някои жени стигат до оргазъм. Гърдите са свързани чрез нервни окончания с онази част на мозъка, която управлява половия орган. И всичко покрай него. Извън темата да уточним: само отявлени феминистки твърдят, че жената има полов член. Това е все едно да се твърди, че Плевнелиев има чувство за хумор. Сега внимание! Животът на един мъж може да се удължи с пет години, ако веднъж на ден в продължение на десет минути гледа гърди. Голи. Без значение малки или големи. Лятото затова удължава живота. Защото ни дава повече шанс да зяпяме.

 

Този сезон леко ще закъсаме. Заради голямата любов на Плевнелиев към Москва ще дойдат по-малко руски туристи. Даже Путин им се закани, ако уважат нашите плажове и всичко покрай тях. Така, ако въведем нова бройна единица, руските цици ще са с трийсет хиляди по-малко от обикновеното. И понеже Плевнелиев няма цици, за жалост ще трябва да наваксваме с внос от съседните страни.

 

От цитираното по-горе изследване обаче става ясно, че каквито и компенсаторни мерки да въвежда българският туризъм, обемът на гледката ще бъде сравнително стеснен. Само гръцките гърди конкурират руските. Но пък броят им не може да коригира картината. Гръцките гърди предпочитат гръцките заливи. Ние ще си останем само на спомени. Нещо като дюните. Или ги сриват, или ги превръщат в сметище. От всяка цица дюна не става. Някога дюните осигуряваха ложе на влюбените. Постилаха пясъчните си чаршафи и удължаваха както спомените, така и българо-съветската дружба. Днес предлагат бетон. Сигурно защото трябва да бетонираме българо-американската дружба.


Най - големите естествени гърди принадлежат на позабравената Ани Хоукънс-Търнър. През 1999 г., когато си играехме на демокрация, тя влиза в рекордите на „Гинес“ с обиколка 178 см. Носи сутиен размер 102ZZZ. Така шашка производителите на сутиени, че тайна световна среща узаконява посочения размер. Тоест въвежда нов стандарт и всички се молят никога повече природата да не предположи неговото производство. През 1999 г. дори Плевнелиев не знае, че според българския стандарт ще трябва да обяви война на руските цици. Все пак имаме една бойна глава.

 

Втора не се забелязва.


Би било прекрасно днешните плажове да бъдат наситени с американски гранати. Разнообразие. Нова храна за родните свалячи. Дюните аха да проговорят английски. Уви. САЩ не стимулират сексуалното своеволие. Оценяват го като нелегален износ. Америка брои и чукането на поданиците си. Английското външно министерство забрани на своите явни или тайни служители да чукат рускини. И понеже тия са верни на всеки декрет, вместо да чукат, предпочитат да падат от балконите. Ако долу има басейн, хубаво. Ако няма, дай още една ракия! В конкурс за кратък разказ (55 думи) американски редактор насъбра стотици хрумки, истински шедьоври на късата форма. Издаде ги в сборник с невероятен пазарен интерес. Двама влюбени хвърлят монета. Ако се падне „ези“, ще се оженят.

 

Ако се падне „тура“ ще се разделят. Монетата пада на „ези“. Следва мълчание. В миг и двамата възкликват: Хайде да опитаме пак. Плевнелиев всеки ден хвърля монети. Само не се знае с какво иска да се раздели. Ние четвърт век си играем на „ези-тура“. Това е, защото имаме много монети. Разменни предимно. Разменяме американски консултации срещу руски цици. Лош бартер. Вашингтонските инструкции не доставят ни самолети, ни бюстове. Пак сме на една бойна глава. Плажовете страдат. Но пък имаме осигурени конвенции. По-малко цици, по-малко международно напрежение. Понеже циците винаги вдигат напрежението.


Само в Гърция не е така. Там поради недоимъка се разхождат предимно български топлеси. Религията им пречи на гъркините да си демонстрират гранатометите. За сметка на това демонстрират срещу Световната банка. Имат ляво правителство, а всичко у лево е по-голямо. С това се утешават. Според цитираното изследване при 66 на сто от жените лявата гърда е по-голяма от дясната. Обяснение: в процеса на кърмене лявата произвежда повече мляко и повече кръвообращение. Затова гръцките гърди ще ходят у лево. Нашите - у десно. Нищо че американската администрация не ни пуска без визи. Ние визираме такъв международен авторитет, че няма сутиен, който да го поеме. Как в един сутиен да побереш Гърмен или „Орландовци“!

 

Ще трябва да питаме Плевнелиев какво е сутиен. Току-виж го извадил. От резерва. Ние сме в потаен резерв. Все нещо вадим. Засега е сигурно, че си вадим предимно пишките. Понеже как е възможно да има туризъм без пишки. Все едно да има дюни без бетон. Или реч на Плевнелиев без Обама. Всеки топлес е свобода. Всеки две цици носят на зърната си демокрация. Ние не зяпаме. Ние изживяваме. Ние се храним по родните плажове с повече въображение. Понеже всяка цица е творчески импулс. Най-хубавото й е, че не говори. Само набъбва, когато трябва. Ако нямаш лято, зяпай порно. Купи си мъжко списание. Надничай в деколтето. В зле прикритите възвишения на съученичката, съседката, колежката, касиерката в магазина, келнерката в кафенето, даже и в гърдите на инкасаторката надничай. Храни се. Пет години повече живот. Кой ти го дава! Българинът като исторически ограничена личност и като демократичен отворко не знае коя цица да обича повече - естествената или чуждата.

 

Обърка го модата.


Модата ни обърква открай време - или идва късно, или си отива. Силиконови гърди има от шейсетте години на миналия век. Тогава и д-р Енчев не е бил роден. Соцът не знаеше какво е това корекция. Единственият коректор беше или времето, или кърменето. Добре, че идваха полякини и чехкини. Техните знамена повеждаха пясъчните революции. И без да знаем, удължаваха живота ни. Само на социализма го скъсиха.


Ще си караме на българки това лято. Не е много иновативно. Срещата с чужди култури винаги обогатява. За сметка на това родната цица е все още българска. Вярно, мота се по света, огрява предимно западните ширини, но мрази корекциите. Родната цица е пръв борец за естествена материя. Вярно, импланти дебнат отвсякъде, но ние предпочитаме все още бавната корекция на съзнанието. Който иска обеми, да ходи в нощни клубове. Който иска разнообразие - на плажа. Повече живот - повече бюст. Ако си семеен, можеш да изневеряваш. Визуално и тайно. Пази съпружеската плът, гледай съседната. Ученичките предлагат непукизъм. Имат си собствена ценностна система. Развяват младост. Хубавата гръд не различава родно място. Не обозначава социален произход. Понеже не говори, стимулира. Няма статут. Няма адрес. Освен ако не търсиш по-точния.

 

Според нелепи изказвания на туристически експерти гъркините щели да компенсират притока на московчанки. Някога българските плажове криеха опасности - рускините превръщаха връзките си в продължение. Те идваха у нас с усещането за посещение на Запад. Ние бяхме Европа. Затова се формираха толкоз българо-съветски бракове. Днес, като няма рускини, пространството е по-свободно. Няма капани. Така Плевнелиев ни осигури повече демокрация. Край на кремълското цицоресто робство! Ще спестим и риска да хвърляме монети. Новите туристки не обичат продълженията. Не ни трябват ни „ези“, ни „тура“. Ще хвърляме гъркини. Ние не зяпаме. Ние изживяваме От всяка цица дюна не става.


От категорията

Академията за мода обедини мода и изкуство

Проф. Любомир Стойков заедно с Албена Александрова, Антоанета Боянова и Виктория Лазарова, облечени в тоалети на Албена Александрова-Prof--Lyubomir-Stoykov-zaedno-s-Albena-Aleksandrova--Antoaneta-Boyanova-i-Viktoriya-Lazarova--oblecheni-v-toaleti-na-Albena-Aleksandrova_1695910175.jpg

Българските дизайнери могат да дадат своя принос към естетизирането на модата и ...

28 септ. 2023 | 16:59

Дизайнерът Николай Божилов пред проф.Стойков: Когато работя в екип, държа на бързата комуникация

Дизайнерът Николай Божилов-Dizaynerat-Nikolay-Bozhilov_1695137527.jpg

Други горещи теми от интервюто: коуъркинг пространството CO-NETS и Design Week ...

19 септ. 2023 | 18:29

Калина Крумова: Реших да стана донор на яйцеклетки

Калина Крумова: Реших да стана донор на яйцеклетки-Kalina-Krumova--Reshih-da-stana-donor-na-yaytsekletki_1694940140.png

Смята, че не е нормално да не се знае колко са хората, които чакат и колко от ...

17 септ. 2023 | 11:36

За първи път

„Българите, кои сме ние“ – младежки филмов фестивал в Сливница

„Българите,  кои сме ние“ – младежки филмов фестивал в Сливница--Balgarite--koi-sme-nie----mladezhki-filmov-festival-v-Slivnitsa_1695829245.jpg

Исторически ленти, припомняне на личности, прославили ни по света, възраждане ...

27 септ. 2023 | 18:40

Най-важното

Ще работим, за да представляваме достойно българския интерес в Европа, заявиха те

Денков след среща с Илиана Иванова: Новата цел за влизане в Шенген е декември месец

Денков и Илиана Иванова: Ще работим, за да представляваме достойно българския интерес в Европа
Сн. БТА-Denkov-i-Iliana-Ivanova--Shte-rabotim--za-da-predstavlyavame-dostoyno-balgarskiya-interes-v-Evropa-Sn--BTA_1695886581.jpg

По думите на Денков, България има специфична слабост - липсата на закон, който ...

28 септ. 2023 | 10:35

Проектът “Европа на няколко скорости“ е в ход, изтъква юристът Веселин Киров

Експерт: Планираната реформа на ЕС обрича България да бъде треторазрядна страна членка

Проектът “Европа на няколко скорости“ е в ход, изтъква юристът Веселин Киров-Proektat--Evropa-na-nyakolko-skorosti--e-v-hod--iztakva-yuristat-Veselin-Kirov_1695904843.jpg

Сред основните промени, предлагани от германо-френски бюрократи, са намаляване ...

28 септ. 2023 | 15:40

Всичко по тези теми ще минава през парламента, категоричен бе той

Пеевски:Най-важно е проблемите на хората да се решат. Предлагаме комисия за контрол на еврофондовете
(Видео)

Делян Пеевски: За ДПС най-важното е проблемите на хората да се решат. Предлагаме комисия за контрол на еврофондовете Снимка: ДПС-Delyan-Peevski--Za-DPS-nay-vazhnoto-e-problemite-na-horata-da-se-reshat--Predlagame-komisiya-za-kontrol-na-evrofondovete-Snimka--DPS_1695888344.jpg

Разговаряхме с ГЕРБ тази сутрин, разговаряхме и с премиера. Твърди се, че ...

28 септ. 2023 | 09:43

Опозицията забрави вчера, че когато те управляваха и имаха министри, ние бяхме на първо място по даване на оръжия за Украйна

Борисов: Това управление е уникално в света - с коалиция, с некоалиция, удържайки на яростни атаки
(Видео)

Борисов: Това управление е уникално в света - с коалиция, с некоалиция, удържайки на яростни атаки-Borisov---Nad-20-nominatsii-imam-na-kandidati-za-kmetove-na-Sofiya_1695203962.jpg

Това, което сме се разбрали, е при ротацията в управлението да правим оценка на ...

28 септ. 2023 | 10:53

Ето документите, доказващи, че ПП закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си

"Промяната" закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си--Promyanata--zakriva-vaglishtnite-tsentrali--za-da-oblagodetelstva-sponsorite-si_1695892508.jpg

В тях личи, че на мястото на "Мариците" се предвиждат паркове за ...

28 септ. 2023 | 12:14

Одобряване на Териториалните планове е предвидено за петък на заседание на МС

Гневни миньори и енергетици изгониха заместник-министър от Раднево. Заплашиха с нови протести

Гневни миньори и енергетици изгониха заместник-министър от Раднево. Заплашиха с нови протести. Кадър БНР-Gnevni-minyori-i-energetitsi-izgoniha-zamestnik-ministar-ot-Radnevo--Zaplashiha-s-novi-protesti_1695907158.png

Приемането на Териториалните планове за справедлив преход да се отложи поне с ...

28 септ. 2023 | 16:08

Дори действащи премиери и президенти в последните 20 години не са си позволявали такова поведение

Васил Терзиев се разходи в нюзрума на БТВ. А какво мисли за това ръководството на “bTV Media Group"?

Васил Терзиев, пиарът му заедно с Канна Рачева и Светльо Иванов в нюзрума на БТВ-Vasil-Terziev--piarat-mu-zaedno-s-Kanna-Racheva-i-Svetlyo-Ivanov-v-nyuzruma-na-BTV_1695882023.jpg

„Терзиев се държеше сякаш се намира сред свои подчинени в „Телерик“, ...

28 септ. 2023 | 09:11

Партньорите вече знаят - за да мине нещо в парламента, трябва да получи санкция от ДПС

Валерия Велева: А защо Пеевски?

Валерия Велева-1638786584.jpg

Изведнъж всички видяха качествата му на парламентьор, на парламентарист, на ...

28 септ. 2023 | 08:13

Дискусия „Готови за бъдещето? Демографската картина – цената на неравенствата“ търси решения за бъдещето

Станишев и евродепутати бият тревога: В средата на века ще бъдем 5 милиона, ако не вземем мерки

Станишев и евродепутати бият тревога: В средата на века ще бъдем 5 милиона, ако не вземем мерки-1659254331.jpg

У нас вече има 167 напълно пусти населени места, а 592 са с един или двама ...

28 септ. 2023 | 15:51