Как лятото удължава живота

36099 | 10 юли 2015 | 08:00

Българинът като исторически ограничена личност не знае коя цица да обича повече - естествената или чуждата


За последните трийсет години гръдната обиколка на жените от Европа е нараснала с около 5 сантиметра. Добра новина. Няма данни за нарастването в Африка. Конкуренцията крие резултатите. В Африка какво друго да расте. При секс теглото и размерът на гърдите се увеличават с една четвърт заради подобреното кръвообращение, твърдят изследователи от Йорк. И не само те. Твърдят го и участниците в кръвообращението.


Цитат: При възбуда зърната се увеличават с 9 мм. Ако майстор стимулира зърната, някои жени стигат до оргазъм. Гърдите са свързани чрез нервни окончания с онази част на мозъка, която управлява половия орган. И всичко покрай него. Извън темата да уточним: само отявлени феминистки твърдят, че жената има полов член. Това е все едно да се твърди, че Плевнелиев има чувство за хумор. Сега внимание! Животът на един мъж може да се удължи с пет години, ако веднъж на ден в продължение на десет минути гледа гърди. Голи. Без значение малки или големи. Лятото затова удължава живота. Защото ни дава повече шанс да зяпяме.

 

Този сезон леко ще закъсаме. Заради голямата любов на Плевнелиев към Москва ще дойдат по-малко руски туристи. Даже Путин им се закани, ако уважат нашите плажове и всичко покрай тях. Така, ако въведем нова бройна единица, руските цици ще са с трийсет хиляди по-малко от обикновеното. И понеже Плевнелиев няма цици, за жалост ще трябва да наваксваме с внос от съседните страни.

 

От цитираното по-горе изследване обаче става ясно, че каквито и компенсаторни мерки да въвежда българският туризъм, обемът на гледката ще бъде сравнително стеснен. Само гръцките гърди конкурират руските. Но пък броят им не може да коригира картината. Гръцките гърди предпочитат гръцките заливи. Ние ще си останем само на спомени. Нещо като дюните. Или ги сриват, или ги превръщат в сметище. От всяка цица дюна не става. Някога дюните осигуряваха ложе на влюбените. Постилаха пясъчните си чаршафи и удължаваха както спомените, така и българо-съветската дружба. Днес предлагат бетон. Сигурно защото трябва да бетонираме българо-американската дружба.


Най - големите естествени гърди принадлежат на позабравената Ани Хоукънс-Търнър. През 1999 г., когато си играехме на демокрация, тя влиза в рекордите на „Гинес“ с обиколка 178 см. Носи сутиен размер 102ZZZ. Така шашка производителите на сутиени, че тайна световна среща узаконява посочения размер. Тоест въвежда нов стандарт и всички се молят никога повече природата да не предположи неговото производство. През 1999 г. дори Плевнелиев не знае, че според българския стандарт ще трябва да обяви война на руските цици. Все пак имаме една бойна глава.

 

Втора не се забелязва.


Би било прекрасно днешните плажове да бъдат наситени с американски гранати. Разнообразие. Нова храна за родните свалячи. Дюните аха да проговорят английски. Уви. САЩ не стимулират сексуалното своеволие. Оценяват го като нелегален износ. Америка брои и чукането на поданиците си. Английското външно министерство забрани на своите явни или тайни служители да чукат рускини. И понеже тия са верни на всеки декрет, вместо да чукат, предпочитат да падат от балконите. Ако долу има басейн, хубаво. Ако няма, дай още една ракия! В конкурс за кратък разказ (55 думи) американски редактор насъбра стотици хрумки, истински шедьоври на късата форма. Издаде ги в сборник с невероятен пазарен интерес. Двама влюбени хвърлят монета. Ако се падне „ези“, ще се оженят.

 

Ако се падне „тура“ ще се разделят. Монетата пада на „ези“. Следва мълчание. В миг и двамата възкликват: Хайде да опитаме пак. Плевнелиев всеки ден хвърля монети. Само не се знае с какво иска да се раздели. Ние четвърт век си играем на „ези-тура“. Това е, защото имаме много монети. Разменни предимно. Разменяме американски консултации срещу руски цици. Лош бартер. Вашингтонските инструкции не доставят ни самолети, ни бюстове. Пак сме на една бойна глава. Плажовете страдат. Но пък имаме осигурени конвенции. По-малко цици, по-малко международно напрежение. Понеже циците винаги вдигат напрежението.


Само в Гърция не е така. Там поради недоимъка се разхождат предимно български топлеси. Религията им пречи на гъркините да си демонстрират гранатометите. За сметка на това демонстрират срещу Световната банка. Имат ляво правителство, а всичко у лево е по-голямо. С това се утешават. Според цитираното изследване при 66 на сто от жените лявата гърда е по-голяма от дясната. Обяснение: в процеса на кърмене лявата произвежда повече мляко и повече кръвообращение. Затова гръцките гърди ще ходят у лево. Нашите - у десно. Нищо че американската администрация не ни пуска без визи. Ние визираме такъв международен авторитет, че няма сутиен, който да го поеме. Как в един сутиен да побереш Гърмен или „Орландовци“!

 

Ще трябва да питаме Плевнелиев какво е сутиен. Току-виж го извадил. От резерва. Ние сме в потаен резерв. Все нещо вадим. Засега е сигурно, че си вадим предимно пишките. Понеже как е възможно да има туризъм без пишки. Все едно да има дюни без бетон. Или реч на Плевнелиев без Обама. Всеки топлес е свобода. Всеки две цици носят на зърната си демокрация. Ние не зяпаме. Ние изживяваме. Ние се храним по родните плажове с повече въображение. Понеже всяка цица е творчески импулс. Най-хубавото й е, че не говори. Само набъбва, когато трябва. Ако нямаш лято, зяпай порно. Купи си мъжко списание. Надничай в деколтето. В зле прикритите възвишения на съученичката, съседката, колежката, касиерката в магазина, келнерката в кафенето, даже и в гърдите на инкасаторката надничай. Храни се. Пет години повече живот. Кой ти го дава! Българинът като исторически ограничена личност и като демократичен отворко не знае коя цица да обича повече - естествената или чуждата.

 

Обърка го модата.


Модата ни обърква открай време - или идва късно, или си отива. Силиконови гърди има от шейсетте години на миналия век. Тогава и д-р Енчев не е бил роден. Соцът не знаеше какво е това корекция. Единственият коректор беше или времето, или кърменето. Добре, че идваха полякини и чехкини. Техните знамена повеждаха пясъчните революции. И без да знаем, удължаваха живота ни. Само на социализма го скъсиха.


Ще си караме на българки това лято. Не е много иновативно. Срещата с чужди култури винаги обогатява. За сметка на това родната цица е все още българска. Вярно, мота се по света, огрява предимно западните ширини, но мрази корекциите. Родната цица е пръв борец за естествена материя. Вярно, импланти дебнат отвсякъде, но ние предпочитаме все още бавната корекция на съзнанието. Който иска обеми, да ходи в нощни клубове. Който иска разнообразие - на плажа. Повече живот - повече бюст. Ако си семеен, можеш да изневеряваш. Визуално и тайно. Пази съпружеската плът, гледай съседната. Ученичките предлагат непукизъм. Имат си собствена ценностна система. Развяват младост. Хубавата гръд не различава родно място. Не обозначава социален произход. Понеже не говори, стимулира. Няма статут. Няма адрес. Освен ако не търсиш по-точния.

 

Според нелепи изказвания на туристически експерти гъркините щели да компенсират притока на московчанки. Някога българските плажове криеха опасности - рускините превръщаха връзките си в продължение. Те идваха у нас с усещането за посещение на Запад. Ние бяхме Европа. Затова се формираха толкоз българо-съветски бракове. Днес, като няма рускини, пространството е по-свободно. Няма капани. Така Плевнелиев ни осигури повече демокрация. Край на кремълското цицоресто робство! Ще спестим и риска да хвърляме монети. Новите туристки не обичат продълженията. Не ни трябват ни „ези“, ни „тура“. Ще хвърляме гъркини. Ние не зяпаме. Ние изживяваме От всяка цица дюна не става.


От категорията

Магнитни бури на 22 и 23 юни – ето как да се погрижите за себе си

Магнитни бури на 22 и 23 юни – ето как да се погрижите за себе си-1504936602.jpg

Магнитните бури влияят на мозъка и причиняват главоболие, депресия и безсъние. ...

22 юни 2024 | 11:19

Даниела и Динко Диневи - любов като в приказките и сватба в цвят лавандула

Данела и Динко Диневи - 10 години любов като в приказките-Danela-i-Dinko-Dinevi---lyubov-kato-v-prikazkite_1718895780.jpg

Когато Даниела се появява в живота на Динко, сякаш като с нож отрязва ...

20 юни 2024 | 18:44

Акула уби актьора от „Карибски пирати“ Тамайо Пери

Акула уби актьорът от „Карибски пирати“ Тамайо Пери -Akula-ubi-aktyorat-ot--Karibski-pirati--Tamayo-Peri-_1719237575.png

Тамайо Пери е известен на публиката и с ролите си в сериалите „Изгубени“, ...

24 юни 2024 | 16:56

Архитект Георги Берберов - един от заслужаващите благодарност

Архитект Георги Берберов - един от заслужаващите благодарност-Arhitekt-Georgi-Berberov---edin-ot-zasluzhavashtite-blagodarnost_1719153805.jpg

Той обобщава кредото си в концепцията за Двойната винтова анфилада, където ...

23 юни 2024 | 17:41

Най-важното

В рамките на Съвета точката бе подкрепена от още четири държави.

Министър Тахов настоява лимитът по ,,украинската помощ” да бъде махнат или увеличен до 560 000 евро

Министър Тахов настоява лимитът по ,,украинската помощ” да бъде махнат или увеличен до 560 000 евро-Ministar-Tahov-nastoyava-limitat-po--ukrainskata-pomosht--da-bade-mahnat-ili-uvelichen-do-560-000-evro_1719254201.jpg

Министър Тахов обясни, че заради лимитите от подпомагане са изключени ...

24 юни 2024 | 21:35

Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието

Делян Добрев остро към Денков: Трябва ти Гинко билоба! Борисов те избра за премиер, не те свали!

-Delyan-Dobrev-ostro-kam-Denkov--Vie-ot-PP-ste-sbirshtina-ot-koruptsioneri-i-dokazani-izmamnitsi-_1717583952.jpg

Първият кабинет франкенщайн между ПП, ДБ, БСП и ИТН падна, защото СЛАВИ ...

24 юни 2024 | 21:06

Изборите са решение, но са лошо решение

Борисов след консултациите: Ще предложим правителство на малцинството. Премиерът ще е от ГЕРБ
(Видео)

Борисов след срещата с Радев-Borisov-sled-sreshtata-s-Radev_1719211838.png

"Най-вероятно аз ще взема папката. Аз ще бъда с кандидат-премиера. Казах ...

24 юни 2024 | 09:49

"Изборите са краен вариант и не се решение", каза Йордан Цонев

Цонев пред Радев: Бъдете медиатор, убедете останалите партии да подкрепят правителство на ГЕРБ-СДС
(Видео)

ДПС отиде на консултации при президента Румен Радев (На живо)-DPS-otide-na-konsultatsii-pri-prezidenta-Rumen-Radev--Na-zhivo-_1719216221.png

За ДПС, най-важното е да бъде подкрепен мандатът на победителя - ГЕРБ. ...

24 юни 2024 | 10:53

Имаме първи и втори мандат, и трябва да направим всичко възможно те да се реализират

Денков: Нищо не дължим на Борисов, той дължи на българския народ да състави правителство

Денков: ПП-ДБ ще бъдем в опозиция-Denkov--PP-DB-shte-badem-v-opozitsiya_1719234427.png

Ръководството и на трите партии сме напълно единни. Всякакво желание и опити за ...

24 юни 2024 | 16:04

Избирателната система в Гърция дава допълнителен бонус на партията победител

Борисов отново предлага избирателна система по гръцки образец

Борисов и Мицотакис.
Борисов отново заговори за промяна на избирателната система у нас по гръцки образец.-Borisov-i-Mitsotakis-Borisov-otnovo-zagovori-za-promyana-na-izbiratelnata-sistema-u-nas-po-gratski-obrazets-_1719237960.jpg

Изборите през 2009 г. са по смесена система и тогава ГЕРБ получава своеобразно ...

24 юни 2024 | 16:16

Чалгарите върнаха Борисов в играта! Край на хленча пред ПП! Край на несбъдната любов с ДБ!

Валерия Велева: Борисов се включи в играта. Правителство ще има!

Валерия Велева-1448546816.jpg

Говореното атни-ГЕРБ не може да бъде поведение и мотив за управление на ...

24 юни 2024 | 10:21

Това е знак, че владее полжението и има да се случват неща

Диана Дамянова: Борисов сам поведе делегацията при Радев - това е знаково!

Диана Дамянова-Diana-Damyanova--Ochevidno-otivame-na-izbori_1680873482.jpg

Несбъднатият председател на НС и настоящ генерал на ДСБ е силно заинтересован, ...

24 юни 2024 | 20:09

Предпоследният поставя условия и предварително чертае линии как ще се движат мандатите", заяви гневно днес Борисов

ИТН поискали ресурсните министерства и отлагане на еврозоната, за да подкрепят кабинет на ГЕРБ-СДС

ИТН поискали ресурсни министерства и отлагане на еврозоната, за да подкрепят кабинет на ГЕРБ-СДС -ITN-poiskali-resursni-ministerstva-i-otlagane-na-evrozonata--za-da-podkrepyat-kabinet-na-GERB-SDS-_1719227167.jpg

Раздразнението на Борисов всъщност идва от "алчността" на ИТН, която ...

24 юни 2024 | 13:13