Калин Врачански трупа сила като боксьор

6187 | 15 септ. 2015 | 17:04

Актьорът има нужда от енергия за премиерата на "Няма ток за електрическия стол"


Калин Врачански върви по стъпките на световен шампион по бокс. Вместо да раздава юмруци по ринга, актьорът се ориентира към по-миролюлюбиво сходство с големия спортист и избра да подържа добрата си физическа форма, тествайки същия билков концентрат.
„Препоръча ми го приятелка, с която заедно ходим на таeкуондо. Почнах със стандартния прием, но тъй като ми предстоеше премиера в Пловдив, в един момент увеличих обичайната доза. Резултатът наистина е страхотен”, чистосърдечно призна актьорът на събитието по представянето на продукта, състояло се в „Пирин Голф&Спа”, Банско.
Актьорът дойде в планината веднага след премиерата на новото си представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив. Звездата от киното и малкия екран призна, че приема Регулатпро от лятото, за да засили нивата на енергия и имунната си система преди старта на есента и новия театрален сезон. „Всекидневието ми е адски натоварено, освен репетициите в театъра, записите и всички професионални ангажименти, аз спортувам активно. Ролите ми на сцената са много динамични, изискващи сериозна физическа подготовка. Преди старта на есента и новия театрален сезон имах нужда от по-високи нива енергия и от засилване на имунната система”, каза пред epicenter.bg Врачански. - През последните няколко седмици имах двойни репетиции всеки ден - сутрин и вечер, за премиерата на новото представление. Затова след консултация със специалист, увеличих дозата на концентрата. Тонусът и енергията, които идват чрез него са изненадващи. Много прилича на вълшебното биле от комиксите на Астерикс и Обеликс, от което се получава суперсила. Приливът на енергия идва още веднага след приема сутрин и продължава през целия ден. Не усещам умора независимо колко изтощителна е програмата ми. Дори концентрацията ми се подобри, което ми помага в справянето с текстовете, репетициите и тренировките. Най-интересното е, че независимо колко часа спя, се събуждам зареден с енергия и желание за действие”ь похвали се актьорът.

Ефективността на „Регулатпро Био” е лесно обяснима. Само в 10 мг от него са събрани най-ценните съставки, равняващи се на полезното действие на общо шест килограма свежи плодове, зеленчуци и ядки, от които всъщност е съставен. Те от своя страна съвсем акуратно се насочват към всяка клетка от организма ни, подхранвайки ензимите и удряйки едно рамо на митохондриите в нея, превръщайки я в здрава, чиста и силна. Да е панацея – не е! Но изследванията доказват, че приемът на екстракта подобрява работоспособността, защото носи енергия, прави ни здрави, тъй като регулира имунната система, ставаме слаби - заради подобрението на метаболизма, да не забравяме и красиви, тъй като детоксикацията е доказано налице.
„Майка ми винаги има един буркан с арника (билка, облекчаваща проблеми с опорно-двигателния апарат) за мен у нас – продължи с откровенията си Калин. - Аз обичам екстремните спортове и постоянно съм с травми. Но реших, че с този екстракт ще е доволна, че имам и друг начин за възстановяване”, допълва Врачански, не пропускайки междувременно да демонстрира и идеалните си бицепси.
Участиено на актьора в „Няма ток за електрическия стол” минава повече от успешно. За съжаление, зрителите са лишени от възможността в нея да видят изваяното му тяло. В постановката на Лилия Абаджиева Калин е този, който трябва да умре, и вместо да надава бойни викове, той седи на въпросния стол и изиграва над осем вида мълчание. И докато последното е трудно да се опише, продуктът, с който актьорът обяснява добрата си кондиция е с ясна формула, плод на над 70-годишни изследвания на известните с прецизността си германци. Затова Врачански е решил да подари такъв и на майка си, която тази година щяла да навърши 65 г.


От категорията

Панайот Панайотов и Кичка Бодурова се скараха заради концерт в Бургас

Панайот Панайотов и Кичка Бодурова се скараха заради концерт в Бургас-1656577255.png

Панайотов обясни, че преди месец и половина получил покана за участие във ...

30 юни 2022 | 11:17

И Лена Бориславова се появи с огромна цепка на роклята, втрещи министрите на заседание в МС

 Лена Бориславова се появи с огромна цепка на роклята-1656499233.jpg

Облеклото й е поредната провокация от страна на неопитните представители на ПП, ...

29 юни 2022 | 13:40

Меган се набърка в политиката, защити правото на аборт: И Хари е гневен на Върховния съд в САЩ

Меган се набърка в политиката, защити правото на аборт: И Хари е гневен на Върховния съд в САЩ-1613742384.jpg

По думите на херцогинята никой не трябва да бъде принуждаван да взема решение, ...

29 юни 2022 | 15:02

Турската звезда Ханде Йенер снима клип в костюм на български дизайнер
(Видео)

Турската звезда Ханде Йенер снима клип в костюм на български дизайнер-1656567860.jpg

След Ажда Пеккан, Фатих Осман облече и турската модна икона

30 юни 2022 | 08:43