Калина Константинова втреши депутатите с дълбоката цепка на полата си

Вицепремиерът блесна с лош вкус и безобразен стил, говорителят на кабинета показа неуважение към парламента

Калина Константинова втрещи с дълбока цепка на полата, Лена Бориславова дойде в НС с маратонки

36303 | 16 юни 2022 | 15:34

Константинова, например, може да "открадне" от добрия стил на Десислава Атанасова, чийто вид е строг, излъчващ респект, без каквито и да е излишни елементи, а синият цвят символизира сила, решимост и уветеност. Облекло, подбрано според мястото,

Калина Константинова втреши депутатите с дълбоката цепка на полата си -1655381594.pngЛена Бориславова в парламента 
Сн. ПИК-1655389677.jpgЛена Бориславова в парламента 
Сн. ПИК-1655389612.jpgЛена Бориславова в парламента 
Сн. ПИК-1655389605.pngВицепремиерът и министър на икономиката е със светъл бонбоненорозов костюм
-1655383721.jpgВицепремиерът и министър на икономиката е със светъл бонбоненорозов костюм, подобен на облеклата в свежи цветове на световни политици като Ангела Меркел, Маргарет Тачър и Мадлин Олбрайт

-1655383388.pngВицепремиерът и министър на икономиката е със светъл бонбоненорозов костюм-1655383522.jpgДесислава Атанасова е една от най-стилните дами в настоящия парламент
-1655381375.pngДесислава Атанасова е една от най-стилните дами в настоящия парламент-1655381202.pngКалина Константинова показа доста плът с рокля с огромна цепка
-1655380379.pngКалина Константинова показа доста плът с рокля с огромна цепка-1655377917.pngДесислава Атанасова е една от най-стилните дами в настоящия парламент-1655381196.png

По време на днешните разгорещени дебати в НС по повод гласуването на оставката на председателя на парламента Никола Минчев бяха казани множество колоритни реплики, пиперливи изрази и иронични сравнения. Сякаш всеки се отличи с по нещо.

Вицепремиерът Калина Константинова обаче блесна с лош вкус и безобразен стил.

 

В днешния напрегнат парламентарен ден Константинова бе дошла в законодателния храм , облечена с трикотажна рокля с огромна цепка - нещо недопустимо според протоколните правила на институцията Народно събрание.

 

Дрехата на дамата от ПП не само не отговаря на понятието стил, но и изобщо не се вписва в изискванията на длъжността, която Константинова заема - заместник на министър-председателя!.

 

Освен че роклята е доста впита в пухкавото ѝ тяло и подчертаваща налелите се форми на вицепремиерката, цепката й е сложена вляво, което открива доста голяма част от бедрото на Константинова, почти опряло се до това на вицепремиера Асен Васелив и пред погледа на премиера Кирил Петков. Добрият стил предполага цепката да бъде в задната част на дрехата, за да не се получава грозният ефект, който наблюдаваме при кръстосалата без капка свян крак върху крак Калина Константинова.

 

Би било добре, все още неопитната вицепремиерка да се огледа наоколо. Останалите дами, заемащи министерски постове, са далеч по-стилни и обрани във визията си.

Така, например, вдясно от Коснтантинова бе Корнелия Нинова, която от години се слави с добрия си моден вкус. Вицепремиерът и министър на икономиката е със светъл бонбоненорозов костюм, подобен на облеклата в свежи цветове на световни политици като Ангела Меркел, Маргарет Тачър и Мадлин Олбрайт.

 

На задния ред пък бе Асена Сербезова, която макар и министър за сефте, си е научила урока по стил, най-отзад е правосъдният министър Надежда Йорданова, умееща умело да прикрива недостатъците си чрез бизнес костюми. Изводът е, че когато човек няма собствен усет, не е зле просто да копира останалите, за да не изпада в подобни нелепи ситуации. 

 

Константинова, например, може да "открадне" от добрия стил на Десислава Атанасова - една от най-стилните дами в настоящия парламент, която днес бе дошла на работа също с рокля.

 

Както знаем, острието на ГЕРБ не си позволява фриволности нито в изказванията, нито във визията. Пресен пример за изключителния й усет към модата е днешното й облекло - рокля, вероятно шита по поръчка, в кралско син цвят. Горната част завършва  с обло деколте и елегантно разкроени ръкави, полата - под коляното, според протоколните норми, впита, но не описваща тялото. Аксосоарите - подбрани внимателно, отличава се брошката на рефера във формата на листо със скъпоценни камъни. 

 

Цялостният вид на Атанасова е строг, излъчващ респект, без каквито и да е излишни елементи, а синият цвят символизира сила, решимост и увереност. Облекло, подбрано според мястото, повода и момента. 

 

Няколко часа след отстраняването на Никола Минчев от председателския пост в НС и минути преди гледането на актуализацията на бюджета в зала говорителят на кабинета Лена Бориславова се появи в парламента. 

 

Появата й е не само изненадваща, а и скандална - по време на тотален хаос в държавата, в следствие, на който България върви към 4-ти парламентарни избори за последните 13 месеца, Лена се похвали с годежен пръстен, даден й от временния шеф на НС Мирослав Иванов. Дамата бе видимо щастлива, ала не бе подбрала подходящо облекло за да отиде в българския парламент. Лена се появи видимо неглиже, без капчица уважение към парламента като институция. 

 

Бориславова бе с широка бяла тениска, загащена в черна дънкова пола. Косата й бе видимо разрошена, а слънчевите очила си стояха на главата дори в кулоарите на историческата сграда. Тя бе обула бели платнени маратонки, който рязко контрастираха с парадния червен килим в парламента, по който са стъпвали видни общественици и държавници десетилетия назад.

 

Визията на Лена е поредното доказателство, че неопитните лица от "Продължаваме промяната" има още много да учат по отношение на добрия вкус и съблюдаването на протоколните норми. За съжаление, за половин година във властта те така и не съумяха да станат част от парламентарния живот, поне визуално, като често не изглеждаха така, както изисква длъжността и поста, които заемат.


От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58