Кървавата Луна ни носи изпитания и промени в световен и политически план

Периодът се характеризира със силно влияние на тъмните сили. В личен план това е свързано с правене на равносметки

Кървавата Луна ни носи изпитания и промени в световен и политически план

5833 | 16 май 2022 | 10:35

Меркурий, който сега е ретрограден в първите градуси на Близнаци, на 23 май се връща отново в земния Телец и ще премине през градуса на лунното затъмнение между 3 и 7 юни, образувайки предизвикателен аспект квадратура със Сатурн във Водолей.


На 16 май в 07:14 часа българско време станахме свидетели на Пълнолуние в знака Скорпион и успоредно с това наблюдаваме пълно лунно затъмнение. Луната е много близо до земята, а заради червеникавия оттенък я наричат още "Кървава Луна" или Суперлуна.

 

Това затъмнение ще бъде видимо от Северна и Южна Америка, Югозападна Европа, Югозападна Азия, Антарктида, Африка, Атлантически и Индийски океан. 

 

Пълното лунно затъмнение в Скорпион ни носи голяма трансформация и промени. Ще бъдем обект на силни чувства и преживявания. Ще сме склонни да ревнуваме, да сме критично настроени, да манипулираме. Гответе се за изпитания, съветват астролозите. Изпитания не само в личен, но и в световен, в политически план. Периодът се характеризира със силно влияние на тъмните сили. В личен план това е свързано с правене на равносметки.

 

Затъмнението ще окаже най-силно влияние в живота на родените през трета декада (с Асцендент и други рождени планети около 23-27 градуса) на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, особено при родените между 15 и 20 ноември, между 11 и 16 февруари, между 14 и 19 май, между 16 и 21 август - +/- 1 ден.

 

Меркурий, който сега е ретрограден в първите градуси на Близнаци, на 23 май се връща отново в земния Телец и ще премине през градуса на лунното затъмнение между 3 и 7 юни, образувайки предизвикателен аспект квадратура със Сатурн във Водолей.

 

Луната в Скорпион повишава опасността от прояви на насилие, инциденти, а в здравословен план от възпалителни процеси, инфекции.

 

Пълното лунно затъмнение ще има положително влияние за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

 

Денят на пълното лунно затъмнение е подходящ за изчистване на организма от токсините с 24-часово гладуване и прием само на вода, билков чай или прясно изцедени плодово-зеленчукови сокове с общо количество около 2,5 – 3,0 л. Не са препоръчителни изобщо оперативните интервенции, особено в областта на дебелото черво и половите органи, премахването на тумори, татуировки и т.н. Опасността от кръвоизливи, възпаления и усложнения е висока.

 

Да се избягва пътуване по вода, употреба на алкохол и наркотици, консумация на месо и месни продукти от диви животни, както и на всякакви храни с неясен произход.


Източник: woman.bg


От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58