2022-а във фрази

Кеворк Кеворкян: Защо се разпадаме

55663 | 1 ян. 2023 | 11:41

Откъдето и да погледнеш държавата, тя изглежда жалка. Някакво абсурдно съдружие между олигарси и съмнителни пришълци иска да я присвои и взриви. Може да се случи и в обратния ред


След репортаж за кувьози за недоносени деца, осигурени от „Българската Коледа“, ние се питаме, в какви кувьози биха могли да се ремонтират недонаправените български политици.


***

 

Досега Меглена Кунева беше шампионката ни по фанфаронство – преди пет години, за 10-годишнината от евро-членството ни, тя каза, че мечтае българите да изобретят отново ЕС.

 Сега Кирчо говори, че „България ще надгражда ЕС“.

Мечтателката Кунева закри два от блоковете на атомната ни централа – Кирчо сигурно ще бастиса цялата централа, щом ще надгражда. Вържете го за всеки случай.


***

 

Ние продължаваме да рием нашето си Дъно, обаче някои смешници фантазират това като извисяване на Европа.
Костюм на наш кукер претендира за място в Рекордите на Гинес заради дължината на космите, от които е направен. Но в Гинес отдавна могат да се наредят тукашните политикани – заради дългите си езици.


***
Колко време им трябва на нашите хора, за да различат въздухарите – защото все не успяват. Този техен дефект сякаш е неизкореним, сякаш е фабричен.

 

***
Откъдето и да погледнеш държавата, тя изглежда жалка. Някакво абсурдно съдружие между олигарси и съмнителни пришълци иска да я присвои и взриви. Може да се случи и в обратния ред.


***

 

Жалка държава - с премиер фалшивчик, Парламент, нагизден с невнятни момиченца. Не е възможно да има сериозен разговор – дори самата Съдба да води парламентарните заседания.

 

***

ПростоКирчо е цар на невнятното говорене, той е първият български премиер, а и изобщо високопоставено лице, което се нуждае от преводач - от български/неговия - на български/общоприетия.

 

***
Нашите властници приемат глупостта като част от суверенитета ни.

 

***

 

Ония, които оприличават ПростоКирчо на Ван дер Любе търсят основания в действията на премиера – и той се стреми да унищожи всичко, което е заварил или поне да го опозори.
Ако още малко го изчеткат македонците, ще подпали и Историята.
А те като нищо могат да извадят достоверен документ, че Кирчо е пряк родственик на Александър Македонски.


***

 

Както винаги, американците са пределно делови – в смисъл, че нямат нищо против целия свят да научи, колко обилно нашите са им ослюнчили подметките

 

***

 

Всеки ден наблюдаваме пробиви – но не в националната сигурност, а в националното достойнство.
Такъв пробив бе и казаното от Асен Василев, духовният близнак на ПростоКирчо, след приемането на бюджета. Тогава той си позволи следната фраза: „Бедността свърши!“
Ей, тия типове направо ви се подиграват.


***

 

Послушничеството ни се практикува от години и е толкова натрапчиво, че отначало опекуните ни вероятно са подозирали, че е донякъде притворно. После са се убедили, че то е съвсем реално, съвсем искрено и толкова жалко, та чак е отблъскващо.
Да си опекун на такива дрисъци си е тягостно занимание.


***

 

Ние отваряме широко вратите пред всеки Измамник, пред всеки Далавераджия, пред всеки Кьопчо, пред всяко Недоразумение, пред всеки Непрокопсаник, цъфнал, за да ни пробутва номерата си.

 

***

 

Без отговор остава най-важният въпрос: наясно ли сме, какъв срок на годност имат в българската политика почтеността и лоялността?

 

***

 

От години българските „първенци“ все с „хибридни“ операции оневиняват собствената си некадърност. Врещят от „хибриди“, макар самите те да са хибриди – кръстоска между незначителност и некадърност.


***
Политиците ни, понеже са безподобни подмазвачи, имат под ръка цели три букета: един за старата вечна дружба, втори – за новата вечна дружба, а третият – за всеки случай.


***

 

Големите български телевизии са се превърнали във филиали на „Червен кръст“ – готови са да обгрижат всеки, стига да каже някоя ярка глупост.
Отгоре на всичко, подценяват и публиката си, но тя не е като повечето от гостите им - не понася ушите й да бъдат проглушавани само от една камбанария.

 

***

 

На „първите“ ни мъже им е достатъчно да се държат като разпищолени българофоби.

 

***

 

Хората от телевизиите все играят ролята на възмутени – макар и възмущението им да се полага на „правилните“ жертви. Правилните жертви!
Докато са се загрижили за света, изобщо не забелязват, че под носа им целият ни народец отиде в категорията „неправилни жертви“.

 

***
Нашите властници са толкова досадни подмазвачи, че могат да побъркат и най-коравия чуждестранен велможа. А ако става дума за ПростоКирчо, той разполага и с един допълнителен инструмент за инквизиция – и това е невъобразимият начин, по който се изразява.
Ако някой ден решат да го разпнат, трябва да го приковат на някой пластмасов кръст за езика му.

 

***
Народа е напълно ошашавен – не може да се начуди, как всеки странник може да обязди държавицата ни. Какво обяздване, то си е живо съвкупяване. А на един Народ, който все се чуди, няма защо да му се обясняваш.

 

***

 

Ние нямаме право вече дори да цитираме нищо руско, а кирчовци искат да си делкат един милиард с хората на Путин от „Джемкорп“.
Но не знаят нещо важно: веднъж сгащят ли те руснаците, казачокът не ти мърда, докато си жив.

 

***

 

Паси написал в Туитър: „Време е да скопим лъва на България, за да отразим адекватно позицията ни по Украйна“.
Добре, че нищо не зависи от този шарлатанин, който отдавна се е превърнал в мерило за безпределната търпимост на българина.

 

***

 

Тия хора са еничари и не го крият. Изучили са се – някак – някъде. Живели са – някак – някъде. Те целите са в това „някак“. Приблизителността е техният Бог, някак.
Те не са „никъдниците“ на Петър Увалиев, които и до края страдат по Българското – и, независимо от всичките си успехи, никога няма да се почувстват уютно в онова „никъде“.
Хората като Кирчо са нещо съвсем различно - те са прелетни птици, за тях е важно да следват топлия въздух.

 

***

 

Има една трагична особеност на днешното ни „състояване“ – лениво и безотговорно - което ни изправя пред един стряскащ извод: тук все има спасители, но няма спасени.

 

***

 

В политиката е така: може да си напълниш всичките джобове, и пак да си останеш проклет аматьор.

 

***

 

В политиката дори с коварния противник можеш да се справиш по-лесно, отколкото с инфантилния – той е готов на всичко, ще шутясва до крайна степен, за да се задържи над калната вода.

 

***

 

Повечето играчи в българското политическо тресавище нямат нищо против България да се управлява от пределно аматьорска, направо глуповата власт.
Последиците от подобно „властване“ ще бъдат трудно заличими – дори, ако още утре момчетата за еднократна употреба си дигнат дисагите и изчезнат някъде.

 

***

 

Тук последният летописец винаги е прав.
Позорна е една История, която разчита на кошаревски свидетели, дори още по-лошо - на отвратителни измамници.
Гледаш го – по всичко личи, че ще стане човек след три поколения, обаче и той списва Историята. Кореспондент от квотата на измамниците.

 

***


Най-важното, което можем да научим от една изповед на Радев, са подробности за технологията, с която се монтират Случайници във Властта.

 

***


Никой не беше казал на Радев, а и той не знаеше една проста истина: ако размахаш юмрук, от това трябва да спечелиш най-напред и главно ти самият.
И още: размахаш ли юмрук, не го прибираш, докато не постигнеш целта си.


***

 

Народа вече е изтощен до такава степен, че не е в състояние да жали дори себе си. На последните избори, обладан от унищожително безразличие, той подхвърли някакви мизерни проценти на няколко партии, колкото те да си мислят, че отново са го залъгали.

 

***

 

70 процента от работещите – работещите! – българи, около два милиона души, вече не могат да се изхранват от заплатите си. Прибавете към тях и онези около един милион и 700 хиляди клетници, които някак оцеляват под границата на бедността – те пък направо са живи заровени.
Милиони хора мълчаливо са отписани, това е едно напълно изтърбушено население – в една вече само формално съществуваща държава. Как да не я оглави тогава някой кретен.

 

***

 

Тукашната „левица“, поне „вихрушката“ й – както се изразява КироСлучайното - този Чингиз хан на сакатото говорене, сякаш отдавна е заприличала на френската „хайверена“ левица.
За фалшивите „десни“ да не говорим – тяхната пък „вихрушка“ носи в гена си, извън всички останали примеси, и грехът на единственият в българската История предварително амнистиран Грабеж, и то чудовищен – криминалната приватизация.
Хайверена левица, крадлива десница, съсипан народец.

 

***

 

На всички, които по някакъв начин се отъркват в политиката, гушите им се влачат по земята.

 

***

 

Много по-драматична е войната, която се води тук – макар и необявена, тя е лесно видима, ще ни избоде очите – само станете по-рано някоя заран и вижте, колко хора ровят из кофите за боклук – хора почтени, трудолюбиви, отдавали се цял живот на страната си, а сега трябва да търсят/съхранят достойнството си от някоя вонлива кофа. Народа ли „подреди“ България като такава кофа?

 

Ясно е, кой спечели тази война, а неизменния губещ е Народа – и това изглежда вече като нещо неизбежно.

 

***

 

Народа е депортиран окончателно от телевизиите. Те нямат нужда от него – харесва им ръмженето на бас-баритона на Властта, те могат да прекарат само с него цялото време на света, не им е нужно многогласието на Народните вълнения, то ги дразни и разсейва.

 

***

 

Отдавна изобщо не познават Народа, не правят и опит да го опознаят, това им се вижда излишно усилие.

 

***

 

Днешните властници нямат нужда да опознават не само Народа, но и каквото и да е друго, те дори не се стараят да се запознаят със себе си.

 

***

 

Ще извършим по-лесно депутинизацията на България – отколкото депростокирчовизацията.

 

***

 

Веднъж Сахаров беше казал на руснаците: „Дръжте се така, сякаш живеете в свободна страна“. Това никак не е лесно, разбира се. Обаче далеч по-трудно е да се преструваш, че живееш в страна, управлявана от умни хора – поне донейде умни, поне някак умни, поне да не са формени идиоти.

 

***

 

Този късмет не ни се полага – вече е сигурно, че сме неспасяеми кутсузлии. Сякаш сме наказани глупостта винаги да ни преследва.

 

***

 

Много от срамните тайни на Прехода са заченати в утробата на СДС или с талантливото участие на видни късни демократи и фалшиви антикомунисти. И какво – не заслужават ли днес и те едно показно „дедемократизиране“?

 

***

 

Какво мислите за Народ, който се връзва на номерата на калпав Фокусник?

 

***
На значителна част от българските политици и през ум не им минава, че са пазители на Българското Достойнство. Това е рядка чест, но те не съзнават това - и затова подмятат достойнството ни като нещо непотребно.

 

***
В пазаренето Кирчо е безподобен – щом успя да съеши в едно „леви“ и „десни“, които се запрегръщаха, още преди да са изсъхнали плюнките по лицата им, с които до вчера се благославяха взаимно.

 

***
Вижте ни само: вече Макрон ни казва, Гоце българин ли е – той ще го прави, защото като най-тъпите сватбари на Балканите го дарихме с това право, като Кум на наложената ни сватба със скопяни.

 

***

 

Ошашавиха държавата, а и Народа – и той вече не знае, пред кой олтар да се кръсти. И налита на все по-големи откачалки.

 

***

 

Немалко телевизионни предавания си падат по политическите пумпали, защото и тяхната съвест отдавна е отровена от непрекъснатите пируети пред поредните властници. Хубаво им е да общуват с типове, в които има по-малко съвест, отколкото дори в един гипсов манекен.

 

***

 

Власт, получена чрез ненавист, няма да прокопса дълго. Показал си единствено, че можеш талантливо да мразиш. А какво друго можеш? Убеждават ни, че могат да мразят целодневно. И безплатно – уж. Скоро ще видим сметката, порядъчно надута.

 

***

 

Не може да се опитваш да набуташ в джоба си цяла България, с всичките й останали ценности – и да оставиш в краката ти да се пречка някакъв морал.

 

***
Колкото повече будалкат българина, толкова повече той става лековерен – това е една от особеностите на Вятърничавия Преход.

 

***
Ако продължаваме така, една заран можем да осъмнем с орангутан като премиер-министър.

 

***
„Русофобията“ на някои излиза в отпуск, когато им замирише на рубли.

 

***

 

Движим се към нещо неясно, което неизвестно защо наричаме „Бъдеще“ - като сричаме от една библия с бели страница. Няма да стигнем далече.

 

***

 

Наивния българин непрекъснато опява, че го ограбват – обаче все още у него надделява респекта от тариката-политик, още повече от тариката-богаташ, трябва някой много да се злепостави с далаверите си, за да се разсъни той напълно. И тогава пак ще предпочита да вярва, че някакви полтъргайстове опикават Съдбата му.

 

***

 

И така се изнизва Българското Време - през далавери, през негодници и елементарни простаци.
Скоро целокупното население ще се чумери пред въпроса: какви сме, сме ли изобщо нещо или сме някаква безволева тълпа, съпровождаща неизкоренимата кирчовщина.

 

***
Американците не се гнусят много-много от подставените си хора тук и там, но все пак те трябва да спазват някаква мярка в лакомията и аферите си. Човек може да се парализира от страх, само като си представи, какъв архив могат да имат те за ПростоКирчо, щом тук аматьори го сгащиха да палпира задника на възлюбената си.

 

***
Народът окончателно обърна гръб на Политиката - той я презира, смята я с основание за нещо скверно. И е прав.
Ако направят референдум, коя е думата, която го отвращава най-много, със сигурност това ще бъде „Промяна“. И не само, защото напоследък кирчовци най-кресливо унизиха тази клета дума. От 33 години злоупотребяват с нея по всевъзможни начини, докато накрая я оставиха без всякакво достойнство.
Няма да сбъркат, ако забранят употребата й, дори да я извадят от речника – няма такава дума, забравете я. Така поне ще забравите и самоуниженията, на които сте се подлагали – вечните будали български.

 

***
Не е приятно и лесно да се каже, но трябва да допуснем, че и Народът някак се износва, отделя се сякаш от себе си, от изначалните си ценности, сякаш някой божествен Хакер разбърква кодовете му.
Може дори да изтрие от паметта му паролата, с която „влиза“ в себе си и по този начин да му попречи и да бъде себе си.
Впрочем, не е нужен и никакъв Хакер – униженията на скотския животец ще свършат същата работа.


***
Народът сякаш не може да се насити на мошеници.

 

***
Съсипаха Народа - превърнаха го в съд, в който да изхвърлят мерзките си фобии, отвратителните си комплекси, както и отровните си превращения.

 

***

 

Народът няма с кого да се коалира.
Засега е налице коалиция между Хаврата и политиците.
Те се чувстват най-удобно в нея.

 

***

 

Злото пристъпва около нас – но не го усещат само българските политикани, те и в Ада ще отидат ухилени.

 

***

 

Паметта вече окончателно е превърната в дрипа, нетърпимо вонлива. Ние сме свършени, но не го знаем – а дори подозирам, че това не ни интересува особено. Лъжците се оказаха талантливи, тъкмо те – завършените никаквици, но майстори в това отношение.
И ги оставихме да дялкат с ножовете си Истината/Историята, както те си знаят. Само едни идиоти могат да го допуснат това. Е, да, идиоти сме си.

 

***

 

Ние се плашим от Паметта, дори от собствената си – сякаш е някакъв вмирисан мъртвец. Не ни е до нея – тя ни ограничава, вместо да ни вдъхновява.

 

***

 

Честито, задава се бодра смяна: по време на последната матура в 27 училища/български всички ученици/българчета получили двойки на изпита по „Български език и литература“.
Готови сме си за най-лошия Послеслов.

 

***

 

По едно време някои медии направиха цяла кампания срещу „дъртаците". А сега се оказа, че много важни професии скоро ще бъдат мъртви, без участието на дъртаците.
Нищо не могат да свършат без тях.
Накрая пак те ще закърпват и България - колкото е останало от нея.

 

***

 

Асен Василев се кокори все по-свирепо.
Зъби се с очи. Ой, колко си страшничък.

 

***

 

Пълната апатия разяжда по-болезнено тъканта на едно общество.

 

***
Политическата система ускорено се делегитимира. Но никой не смее да признае, че спасението е в идеята „Всички заедно в Съгласие за Народа“.
На Народа това ще му хареса.
Но, ако политиците продължават да се мотат, той ще си хареса някой Ботуш – ушит от каубойско седло.

 

***
Има много злодеи, които се прикриват като хаховци.

 

***

 

В най-скоро време ще бъдем доизпепелени от черни омрази.
Никаквиците в хаврата, която минава за политика, ще разпалват по
всякакъв начин един отровен реваншизъм, той винаги е бил удобен за
тях – защото разсейва и заглавичква простолюдието.

 

***

 

Повечето от политиканите ни спокойно могат да носят по едно
тенекиено медальонче с надпис „БП“. „БП“ означава без порода – така
кръщават клетите улични кучета, които имат късмета да бъдат прибрани
в някой приют.

 

***

 

Толкова ли се идиотизирахме, та сме склонни да прибираме всяка
безпородна човешка твар – и дори да я накичим с важен държавен пост?
В що за приют се превърна клетата ни България?
Налуден приют за никаквици.

 

***
Все заобикаляме черните въпроси, например: защо сме рай за
никаквици?
Защо сме готови да приютим всеки очевиден идиот?
Защо вече изобщо не си задаваме въпроса – в какво се превръща една
държава, управлявана от никаквици?
Възможно ли е вече да бъде събуден Народа, за да не потъва толкова
лекомислено в лъжите на поредната банда никаквици?
Кога ще свърши това чудо – когато изрежат на челата на всички ни двете
букви „БП“, тогава ли?
Народ Без Порода

 

***

 

Една известна поговорка гласи: „Къде отиваме, зависи от това, какво
знаем - а какво знаем, зависи от това къде отиваме“.
Ами ние – какво помним, за да знаем посоката.

 

***
Веднъж – през 90-те години – питах Радой Ралин, в коя година,
всъщност, се намираме и той каза: „В каменната ера на демокрацията“.
Оттогава и досега почти нищо не се е променило – сякаш сме в някакъв
фризер, някой ни е заключил там и е изхвърлил ключа.
Разбира се, мнозина ще възразят, че доста неща са се случили – но цената на отделния човек си остана все още обидно ниска.
За всеки е ясно, че нашите фукльовци/политикани изобщо не са погалени от човечността, тя не ги занимава, те даже не я разбират, стоят
гърбом към нея.

 

***
Ние сме това, което сме, защото никога не мислим за „сетне“, не мислим и за „преди“ – и заради това се реем като обрулено листо в калпавото днес.

 

***
Някои се зъбят на Миналото, а все още имат по някое месце от него, заклещено между зъбите.

 

***
Политическата шарлатания трудно може да бъде преборена, защото битката с нея е лицемерна.
Обикновените хора лесно схващат това – и спокойно се отдават на собственото си лекомислие.
Шарлатаните печелят. Винаги.


***

 

*Фрагменти от текстове на КК, публикувани в седмичника "Уикенд" през 2022 година.
Илюстрация БГНЕС/Трансмедия
***
Уважаеми приятели, ТОВА е моята страница – всички други страници, блогове и пр., които използват името ми или мои фотоси, нямат нищо общо с мен.
***

 


Еврохолд

От категорията

Проф.Алтун за опита за преврат 2016-а: Единството и решимостта на Турция бяха подложени на изпитание

Проф.Алтун за опита за преврат 2016-а: Единството и решимостта на Турция бяха подложени на изпитание-Prof-Altun-za-opita-za-prevrat-2016-a--Edinstvoto-i-reshimostta-na-Turtsiya-byaha-podlozheni-na-izpitanie_1720869136.png

Нашите хора излязоха на площадите да защитят демокрацията си по призива на ...

15 юли 2024 | 07:52

Тома Томов: Гледаме Байдън – смахнат старик! А в Тръмп виждаме лидер, който няма как да бъде спрян!

Тома Томов: Светът се променя. Западът вече не може да бъде световен хегемон. Край на демокрацията-1488460129.png

"Очаквам страхотно развихряне на информационна война. Очаквам изостране на ...

14 юли 2024 | 18:09

Огнян Дъскарев: Дали 20-годишният младеж не е бил повлиян от крайните изказвания на Байдън и Хилари?

Огнян Дъскарев Снимка: Агенция "Фокус"-Ognyan-Daskarev-Snimka--Agentsiya--Fokus-_1721064967.jpg

Възможно е вицепрезидент на Тръмп да стане Джей Ди Ванс, сенатор от Охайо, ...

15 юли 2024 | 20:34

Борислав Цеков: Срокът от 3 месеца, който искат от ПП-ДБ, е опит за парламентарен преврат

Борислав Цеков Снимка: БНТ-Borislav-Tsekov-Snimka--BNT_1721060670.jpg

Това, че в Конституцията не пише конкретен срок, не значи, че няма такъв за ...

15 юли 2024 | 19:23

НАЙ-ВАЖНОТО

39-годишният Ванс е ветеран от морските пехотинци и е силно консервативен

Тръмп обяви сенатор Джеймс Дейвид Ванс за своя кандидат за вицепрезидент

Доналд Тръмп и сенатор Джеймс Дейвид Ванс Снимка: Фейсбук-Donald-Tramp-i-senator-Dzheyms-Deyvid-Vans-Snimka--Feysbuk_1721073765.jpg

Ванс е противник на абортите, гей браковете и масовата миграция. В международно ...

15 юли 2024 | 23:02

Вместо кабинет ПП-ДБ предложиха Декларация за борба с корупцията

Радев поряза ПП-ДБ: Имате ли мнозинство за кабинет и за законодателни инициативи?
(Видео)

Радев поряза ПП-ДБ: Имате ли мнозинство за кабинет и за законодателни инициативи? -Radev-poryaza-PP-DB--Imate-li-mnozinstvo-za-kabinet-i-za-zakonodatelni-initsiativi--_1721051454.jpg

От резултата от вашето действие и реакциите на другите политически сили ще ...

15 юли 2024 | 16:01

Не разбрах тези хора в реалността ли са, коментира Йордан Цонев

Цонев за ПП-ДБ: Тези хора в реалността ли са? Пак правят брутален опит да изнасилят Конституцията

Хората на Пеевски порязаха ППДБ: Брутален опит да изнасилят Конституцията, няма да ги подкрепим-Yordan-Tsonev--Chast-ot-prioritetite-na-Gabriel-sa-i-prioriteti-na-DPS--podkrepyame-temata-za-Geshev_1683797900.png

Безсилие и опит да се назначат хора по регулаторите тук там се крие за това. ...

15 юли 2024 | 17:44

Необходими са стимули за младите хора, за да се установят в селските райони, отбеляза той

Министър Тахов взе участие в заседанието на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство в Брюксел

Снимка: Пресцентър на МЗХ-Snimka--Prestsentar-na-MZH_1721062062.jpg

Българският земеделски министър подчерта, че приоритет на страната ни е силна ...

15 юли 2024 | 19:47

Наглостта им достигна нов рекорд, категоричен е Добрев

Делян Добрев: Г-н президент, шарлатаните играят хилет, честно не могат да спечелят избори

Делян Добрев-Predsedatelyat-na-energiynata-komisiya-Delyan-Dobrev-obyasni-motivite-za-popravkata-s-argumenta--che-v-momenta-izmervaneto-e-netochno-_1707394118.png

"Не им позволявайте да Ви заблудят повторно и да Ви се качат пак на ...

15 юли 2024 | 10:53

В гасенето през последните дни са участвали над 400 служители и 135 пожарни автомобила

Калин Стоянов за пожарите: Няма застрашени населени места и бедстващи граждани

Калин Стоянов за пожарите: Няма застрашени населени места и бедстващи граждани-Kalin-Stoyanov--Belgiyskite-vlasti-ne-sa-ni-tarsili-za-izmamata-sas-sotsialni-pomoshti_1718983248.jpg

За още един пожар съобщи вътрешният министър - на границата с Република Северна ...

15 юли 2024 | 11:45

Турция беше недоволна от начина, по който опитът за преврат беше отразен в медиите на някои страни

Проф.Алтун за опита за преврат 2016-а: Единството и решимостта на Турция бяха подложени на изпитание

Проф.Алтун за опита за преврат 2016-а: Единството и решимостта на Турция бяха подложени на изпитание-Prof-Altun-za-opita-za-prevrat-2016-a--Edinstvoto-i-reshimostta-na-Turtsiya-byaha-podlozheni-na-izpitanie_1720869136.png

Нашите хора излязоха на площадите да защитят демокрацията си по призива на ...

15 юли 2024 | 07:52

От представените в 50-ото Народно събрание политически сили проблеми няма само в ГЕРБ, „Възраждане“ и ИТН

Кой ще подписва кандидат-депутатските листи - ще изпаднат ли БСП, ПП-ДБ и ДПС в юридически колапс?

--_1670329277.jpg

Навлизането в минното поле на юридическата казуистика окончателно ще отврати ...

15 юли 2024 | 13:50

Това ли е ДПС, в което всички вярваме, ДПС, за което всички сме работили безрезервно и отдадено?

Танер Кабилов:Доган е лидер,но по-силен, категоричен и решителен председател от Пеевски не сме имали

Танер Кабилов: След Доган не сме имали по-силен, категоричен и решителен председател от Пеевски-Taner-Kabilov--Sled-Dogan-ne-sme-imali-po-silen--kategorichen-i-reshitelen-predsedatel-ot-Peevski_1721049979.jpg

Категорично съм против да изключваме колеги от партията, това е ...

15 юли 2024 | 16:20