Снимки: ГЕРБ

Тук съм, за да ви пожелая огромен успех на 6-ти ноември, заяви градоначалникът

Кметът на Чепеларе Славка Чакърова от РБ подкрепи Цецка Цачева и Пламен Манушев

4618 | 29 окт. 2016 | 17:25

Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията, подчерта кандидатът на ГЕРБ за президент на среща с обществеността в родопския град

Снимки: ГЕРБ-1477752095.jpg-1477752191.jpg-1477752168.jpg

IZBORI_2016_ZNAK1

 

Кметът на Чепеларе Славка Чакърова (Реформаторски блок) заяви подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Чакърова дойде на предизборната среща с жители на Чепеларе, която проведоха кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева, кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Пред присъстващите членове и симпатизанти на ГЕРБ в препълнената зала в Чепеларе кметицата Славка Чакърова пожела успех на изборите на Цачева и Манушев.

„Тук съм, за да ви пожелая огромен успех на 6-ти ноември. В този мъжки свят, вие сте пример както за мен, така и за много други жени, заемащи ръководни постове. Аз дълбоко вярвам, че вие сте една достойна жена, затова дойдох да ви поздравя лично. Пожелавам ви следващия път, когато дойдете в Чепеларе, да ви посрещнем като президент на България“, обърна се към Цецка Цачева Славка Чакърова.

 

Цветан Цветанов в Чепеларе: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България

Правителството на Бойко Борисов работи така, че да може всички български общини да се възползват от европейската солидарност. България трябва да остане фактор на сигурност в региона и Европа. Стабилността на страната ни минава през избора на президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Чепеларе. По думите му, благодарение на доброто управление, което има в момента, правителството предвижда около 2 милиарда повече, които да бъдат отпуснати през 2017 година за различни важни политики.

„Ние правим политики, които достигат до хората. В област Смолян вече има много санирани блокове и такива, които се санират. Това е факт, благодарение на изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност, която реализира ГЕРБ. Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент, че през 2017 година ще бъдат осигурени 1 милиард лева за продължаване на Програмата“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че малките партии имат предимството да говорят каквото си поискат, защото те не носят отговорност за бъдещето на България. Цветанов заяви, че като управляваща партия ГЕРБ говори реално и премерено за това, което наистина може да се случи в страната. „Днес несъмнено най-голямото предизвикателство пред Европа и света е бежанският поток. БСП използват страха на хората и правят внушения, които разделят обществото. В същото време всички видяхме как техните твърдения противоречат на действията на евродепутатите от БСП и ДПС в Европейския парламент“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни пред жителите на Чепеларе, че Цецка Цачева е доказала като председател на парламента, че може да намира диалог и пълен консенсус по важните приоритети за държавата. „Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер, 40 години от неговия стаж е минал в българската армия. На 6-ти ноември трябва за пореден път да покажем, че сме най-добрите с номер 17 в бюлетината за най-достойният тандем - Цецка Цачева и Пламен Манушев“, категоричен бе Цветанов.

 

Цецка Цачева в Чепеларе: Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията

Нашите опоненти се заиграват със страховете на българските граждани в опита си да дестабилизират държавата. Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Чепеларе. Тя обясни, че някои от партиите имат опорни точки, с които се опитват да манипулират хората. „Твърдят, че държавата ни е разграден двор и че правителството не се справя с бежанците, а в същото време техните евродепутати гласуват в Европейския парламент спорна резолюция, която има точно обратния смисъл – в полза на миграцията. Друго внушение, което използват опонентите ни, е манипулативното твърдение, че изборите ще бъдат опорочени. Нима има човек в България, който е забравил кой през 2013 година спретна аферата „Костинброд“, подчерта Цачева.

Цецка Цачева бе категорична, че България не може да върви сама по пътя на развитието си. „Нужни са ни нашите приятели, съюзници и партньори в лицето на ЕС и НАТО, защото благодарение на европейската солидарност, ние може да развиваме всички региони в страната“, обясни тя. Цачева пое ангажимент, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще подкрепят местните и държавните власти, но само когато реализират политики в полза на държавата.

Цецка Цачева изрази радостта си, че в Чепеларе се развиват добре летният и зимният туризъм. „Трябва да подготвяме образовани и квалифицирани кадри за нуждите на бизнеса. Това е мой приоритет. Гласувайте ми доверие на 6-ти ноември с номер 17 в интегралната бюлетина, за да можем да постигнем целта си за по-образована и просперираща българска нация. С гласа си ще подкрепите президентската двойка, която винаги ще бъде близо до хората“, призова присъстващите кандидатът на ГЕРБ за президент.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев подчерта, че предстоящите президентски избори са много важни, защото европейската ориентация на България е заложена на карта. „Държавата ни върви уверено и стабилно напред и това трябва да продължи. Навсякъде около нас има катаклизми, затова трябва да останем остров на стабилност, да прокарваме нашите интереси в ЕС и НАТО. Аз вярвам в мъдростта на българските граждани и знам, че няма да допуснем да ни отклонят от правилния път на развитие. Има ли нещо по-хубаво от това президентът и правителството да работят в една посока? Някой иска да ви убеди, че президентът трябва да бъде опозиция на правителството. Той допринася за вътрешната и външната политика, но не може и не трябва да е опозиция на правителството“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Той подчерта, че най-подготвеният човек за поста президент на България е Цецка Цачева. „Тя има богат опит като председател на Народното събрание и много международни контакти“, обясни Пламен Манушев.

 


От категорията

Спешно даваме още ракети на Украйна, молим НАТО да ни пази с ПВО

Спешно даваме още ракети на Украйна, молим НАТО да ни пази с ПВО-Speshno-davame-oshte-raketi-na-Ukrayna--molim-NATO-da-ni-pazi-s-PVO_1701955484.jpg

България отваря небето си за обучение на украински пилоти на F-16

7 дек. 2023 | 15:14

Обрат! ГЕРБ, ППДБ и ДПС се разбраха: Отпада предложението за отмяна на дерогацията от 1 януари 2024
(Видео)

Обрат! ГЕРБ, ППДБ и ДПС се рзбраха: Отпада предложението за отмяна на дерогацията от 1 януари 2024-Obrat--GERB--PPDB-i-DPS-se-rzbraha--Otpada-predlozhenieto-za-otmyana-na-derogatsiyata-ot-1-yanuari-2024_1701947976.jpg

Само час преди това това Борисов заплаши, че ще си подаде оставката като ...

7 дек. 2023 | 13:10

Христо Мутафчиев: Мишки гледаха от прозорците на МС протеста ни, Асен Василев да подаде оставка!

Христо Мутафчиев Кадър: "България он Ер"-Hristo-Mutafchiev-Kadar---Balgariya-on-Er-_1701976505.jpg

По-добре да затворим театри, отколкото да се бием с полицаите пред Министерски ...

7 дек. 2023 | 21:13

НС реши: Таванът за кешови плащания остава 10 000 лв., няма да има система "донос-бонус"

Снимка: БТА-Snimka--BTA_1701975502.jpg

Прагът за деклариране на командировъчните става 1000 лв., въвежда се ...

7 дек. 2023 | 20:57

Най-важното

Здравният министър беше бламиран от ресорната парламентарна комисия, коментира тя

Илияна Йотова: Не виждам какво му остава на Хинков, освен да си подаде оставката

Илияна Йотова-Iliyana-Yotova-Snimka--BTA_1701792956.jpg

Според вицепрезидентът по-сериозното е, че скандалът в "Пирогов" ...

7 дек. 2023 | 17:42

Ако дерогацията влезе веднага в НС, ГЕРБ няма да мръдне от позицията си. Ако мръдне, подавам оставка, заяви той

Борисов намекна за оставка на Хинков:Асен Василев даде рецептата за излизане от ситуацията „Пирогов"
(Видео)

Борисов: Хинков е министър на ПП-ДБ, в никакъв случай не е наш-Borisov--Hinkov-e-ministar-na-PP-DB--v-nikakav-sluchay-ne-e-nash_1701939886.jpg

Имахме молба от Кирил Петков да подкрепим закона за Черноморието заради хората, ...

7 дек. 2023 | 11:04

Депутатите спряха заседанието на НС заради скандала с болницата

Здравната комисия защити шефа на "Пирогов" от уволнение, Той: Не ми е връчен одитния доклад
(Видео)

Здравната комисия защити шефа на "Пирогов" от уволнение, Той: Не ми е връчен одитния доклад-Zdravnata-komisiya-zashtiti-shefa-na--Pirogov--ot-uvolnenie--Toy--Ne-mi-e-vrachen-oditniya-doklad_1701961520.jpg

Когато финансов министър ти поиска оставката мисля, че няма какво да се чудиш ...

7 дек. 2023 | 15:35

Ние сме изпълнили всички условия от 2011 г. насам, изтъква евродепутатът

Илхан Кючюк за Шенген: Може би си заслужава идеята за частично членство, но има рискове

Илхан Кючюк за Шенген: Може би си заслужава идеята за частично членство, но има рискове-1593865850.png

Големите разширявания обаче не са явление в европейската политика, казва той

7 дек. 2023 | 09:03

Вносители на решението са Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков

Спешно даваме още ракети на Украйна, молим НАТО да ни пази с ПВО

Спешно даваме още ракети на Украйна, молим НАТО да ни пази с ПВО-Speshno-davame-oshte-raketi-na-Ukrayna--molim-NATO-da-ni-pazi-s-PVO_1701955484.jpg

България отваря небето си за обучение на украински пилоти на F-16

7 дек. 2023 | 15:14

Вносителите на двата законопроекта за "Лукойл" заявиха писмено, че ги оттеглят (ВИДЕО)

Обрат! ГЕРБ, ППДБ и ДПС се разбраха: Отпада предложението за отмяна на дерогацията от 1 януари 2024
(Видео)

Обрат! ГЕРБ, ППДБ и ДПС се рзбраха: Отпада предложението за отмяна на дерогацията от 1 януари 2024-Obrat--GERB--PPDB-i-DPS-se-rzbraha--Otpada-predlozhenieto-za-otmyana-na-derogatsiyata-ot-1-yanuari-2024_1701947976.jpg

Само час преди това това Борисов заплаши, че ще си подаде оставката като ...

7 дек. 2023 | 13:10

Ген. Залужни критикува Зеленски, Кличко го подкрепи

NYT: Украйна се раздира от политически скандали на фона на проблемите със западната помощ

Ген. Залужни критикува Зеленски--Ukrainskaya-pravda--Zelenski-obshtuva-s-komandirite-zad-garba-na-Zaluzhni_1701685282.png

Лидерът на опозицията Петро Порошенко не беше пуснат да излезе от страната

7 дек. 2023 | 15:27

Шефът на руското разузнаване предупреди Америка, че Украйна ще стане черна дупка, която ще поглъща все повече ресурси и хора

Наришкин към САЩ: Конфликтът в Украйна ще се превърне за вас във втори Виетнам

Шефът на руското разузнаване предупреди САЩ, че Украйна ще се превърне за тях във втори Виетнам-Sergey-Narishkin_1697117178.jpg

Западът предостави на Киев повече от 246 милиарда долара военна и хуманитарна ...

7 дек. 2023 | 16:58

Иранският президент покани Путин на официална визита, руският лидер прие с благодарност

Путин: Обсъждането на палестинския въпрос е жизненоважно. Раиси: Израелските удари в Газа са геноцид

Снимки: kremlin.ru-Snimki--kremlin-ru_1701977839.jpg

Двамата лидери се съгласиха, че сътрудничеството между двете страни се развива ...

7 дек. 2023 | 21:36