Сн. Pixabay

Практични и функционални, те ни помагат да заявим личната си модна визия

Коя модерна мъжка раница да изберем за града?

5391 | 14 март 2022 | 18:04

Комбинирайте раницата с тениска с яка и спортен панталон и си осигурявате практично, стилно облекло. Или я сложете към спортна риза и небрежно-елегантен панталон за леко по-шикозен тоалет


Жените са прословути с дамските си чанти. Но защо пък господата да нямат своя вид чанти? Е, това са именно раниците. Те са изключително ценна добавка към набора ни аксесоари към облеклото. Практични и функционални, те ни помагат да заявим личната си модна визия.

 

Ето коя модерна мъжка раница да изберете за из града.

Защо да изберем спортна раница?
Ако обичате да носите тениски (като прекрасните модели тук - https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/tishurti-i-teniski-s-yaka/tishurti), ако често се обличате в спортни комплекти, ако предпочитате атлетичните визии, то можете да подберете спортна раница.

 

Защо да го направите? Е, на първо място, това е изключително функционален модел раница. С множеството си джобчета и отделения, тя ни предоставя огромно пространство, което да запълним с нужните ни предмети, дрехи и т.н. Става дори за пътуване!

 

След това, спортната раница ни предоставя възможност да изразим своята атлетична, активна личност, която не се спира пред предизвикателствата и обича новите емоции. С този аксесоар ще изградим чудесен вид, като тя може да допълни всякакви по дизайн, вид и модел дрехи. Е, почти всякакви. Да, на елегантно събитие трудно бихте отишли с нея. Но пък за ежедневието, за из града можете да сложите любимата си спортна раница и да се насладите на чудесната си визия.

Комбинирайте раницата с тениска с яка и спортен панталон и си осигурявате практично, стилно облекло. Или я сложете към спортна риза и небрежно-елегантен панталон за леко по-шикозен тоалет.


Като цяло, спортната раница е универсално решение, което е силно практично. С нея можете да отидете на работа, на университет, на среща с приятели. С нея можете да пътувате или да отидете на тренировка. С нея можете да постигнете стил, подходящ за активен и смел мъж, който не се бои да изрази себе си.

Ами кожените раници?
Няма никакво съмнение – кожените раници са във центъра на прожекторите, когато става въпрос за изграждане на страхотна мъжка визия за из града. С качествените мъжки кожени раници ще получите прекрасно практично решение, което изразява градски леко небрежен, но стилен дух. Този тип аксесоар е подходящ за работа, за университета, за спортуване, за разходка из града и срещи с приятели.

 


Кожената мъжка раница се комбинира с множество видове тоалети. На първо място, можете да изградите изцяло небрежна визия с кожено яке и небрежно-елегантен панталон. Обаче имате и възможността да добавите риза и по-официален панталон за събития, които изискват такъв тип тоалет. За изключително градска визия подберете любимата си тениска, съчетавайки я със спортен панталон.

Не на последно място, нека обсъдим и обувките. Що се отнася до кожените раници, с тях са подходящи всякакви по вид обувки. Можете да изберете традиционни спортни модели, официални такива, а за топлите дни – сандали и чехли.


Този тип моден аксесоар е изключително ценен помощник, когато искаме да изберем визия, подходяща за градски тип хора – активни, смели, обичащи предизвикателствата и готови за нови приключения.


От категорията

Анджелина Джоли се появи по пижама и чехли на голямо лондонско летище (Снимки)

Анджелина Джоли се появи по пижама iи чехли на голямо лондонско летище
Сн. Инстаграм-1659515191.png

Изборът ѝ на тоалет със сигурност е повече от нетипичен, всъщност той е ...

3 авг. 2022 | 11:20

Продават колекция с „изгубени“ бижута на Елвис Пресли

Продават колекция с „изгубени“ бижута на Елвис Пресли
Кадър: бТВ-1659426460.jpg

Аксесоарите певецът е подарил на своя мениджър полковник Том Паркър през ...

2 авг. 2022 | 10:44

Започна „Забавно лято, грижовна есен“
(Галерия)

Започна „Забавно лято, грижовна есен“-1659639684.jpg

Програмата на Фондация „BCause“ успява да се докаже като една от ...

4 авг. 2022 | 21:55

Израелската певица Дафна Леви ще пее на джаз фестивала в Банско
(Галерия)

Израелската певица Дафна Леви ще пее на джаз фестивала в Банско-1659637991.jpg

Веред, съпругата на посланик Йорам Елрон, ще приготви за всички, които искат да ...

4 авг. 2022 | 21:31