Кралица Летисия не се нуждаеше от облекло в ярки цветове, за да прикове всички погледи към себе си на двете събития, които посети преди ден, защото нейната класа и стил определено постигнаха този ефект, пише Дир.бг

 

В началото на вечерта 47-годишната съпруга на крал Фелипе VI уважи семинара на тема "Здраве и климатични промени", който се проведе във връзка с конференцията на ООН (COP25) в Мадрид. Тя очарова всички присъстващи с безупречната си визия, залагаща изцяло на черния цвят.

 

Брюнетката беше избрала дълго вълнено палто с двуредово закопчаване на марката "Carolina Herrera", което ѝ стоеше прекрасно. Основен акцент на дрехата бяха нежните седефени копчета, които се открояваха. За да завърши външния си вид, Летисия носеше обувки от змийска кожа на "Manolo Blahnik", а в ръце държеше елегантна чанта-клъч "Bottega Veneta", която имаше ефектна закопчалка. Аристократката бе оставила косата си да пада свободно върху раменете, а гримът ѝ подчертаваше светлите ѝ очи.

 

Но тя предизвика истинско възхищение у околните, когато по-късно свали дизайнерското си палто и показа роклята, която бе сложила отдолу, на 99-ата церемония по връчването на наградите "ABC International Journalism Awards", на което присъства със своя съпруг. Отличията се дават на най-добрите журналистически произведения, публикувани в рамките на една година.

 

Тоалетът, който се криеше под връхната дреха, бе на една от любимите модни къщи на Летисия, а именно "Boss". Роклята с дължина до средата на прасците следваше извивките на кралицата, като мрежа обгръщаше раменете ѝ. От нея надолу се спускаха тънки ресни, стигащи до талията ѝ. Единственото нещо, което тя промени, бяха обеците. И понеже всяка кралска особа се нуждае поне от малко блясък - тя допълни визията си с диаманти.

 

Крал Фелипе VI се бе спрял на класически черен смокинг с папийонка и тъмносиньо палто с двуредово закопчаване.

 

Ден преди това двойката даде специален прием за участниците в конференцията на ООН, състоял се в двореца в Мадрид. По време на събитието Летисия реши да облече изчистена бяла блуза без ръкави, която съчета с дълга черна пола с висока талия на "H&M" от колекцията на марката през 2016 г.

 

И понеже е известна с факта, че въпреки положението си, не се притеснява да заложи повече от веднъж на определен елемент от облеклото си, тя носеше същите обувки на марката "Manolo Blahnik".