Красимир Каракачанов

Нашата съдба, съдбата на всеки един българин трябва да бъде в нашите ръце, категоричен е той

Красимир Каракачанов: Време е за национална революция!

23681 | 24 юни 2022 | 18:29

Капитулация на българската държавност и национално унижение за българския народ – това сътвори днес Народното събрание, вдигайки ветото на Северна Македония, пише почетният председател на ВМРО


Красимир Каракачанов, Фейсбук

Капитулация на българската държавност и национално унижение за българския народ – това сътвори днес Народното събрание, вдигайки ветото на Северна Македония. При положение, че още вчера македонският премиер Ковачевски заяви, че не приема френския план, а албанският премиер си позволи да обиди България, вместо остра реакция от страна на българските институции – правителство, парламент, президент, ние днес станахме свидетели на унижението, на което подложиха огромна част от българския народ неговите т.нар. народни избраници.

Цял ден слушахме от трибуната на НС дитирамби по адрес на Макрон и неговия „съвършен“ план. Какъв план, какъв Макрон? Още вчера Макрон заяви, че 6 месеца България е била подложена на масиран натиск от страна на Френското председателство. И забележете какво каза още Макрон, след като си призна за натиска върху България – че тепърва ще разговарят и с Македония.

Политиците в Северна Македония, които десетилетия наред крадат и фалшифицират българската история, преследват българите в Македония и възпитават своите граждани в омраза към България и всичко българско, днес благодарение на Макрон и импотентните български депутати излязоха победители.

И ако „Промяната“ беше партия, инсталирана от външни сили, за да инициира обрат в българската позиция за Македония, а „Демократична България“ и ДПС отдавна заявяваха, че са против вето, то голямото предателство беше извършено персонално от Бойко Методиев Борисов. Предателство, извършено плюейки на досегашната си политика и на Договора, който подписа пред август 2017 г. и Рамковата позиция, която неговото правителство гласува през октомври 2019. И всичко това, за да му позволят неговите началници в Брюксел и Вашингтон, както той обича да ги нарича, да се добере отново до властта.

По време на летните протести през 2020 г. му казах на Борисов - големият държавник жертва себе си за родината, така постъпиха Стамболов, Петко Каравелов, Никола Петков и други български политици в историята. Подлецът жертва държавата, за да спаси кожата си! Тогава му казах: „Ти избираш“. Е, днес го видяхме какво избра. И никакви оправдания и клишета за евроатлантически ценности, интеграция на Западните Балкани и бла-бла глупости нямат никакво значение.

Но битката не е свършила! Убеден съм, че онези 84% от българския народ, които бяха против да правим компромис с българската история, националното си достойнство и да се унижаваме пред Скопие и пред т.нар. партньори в Брюксел, тепърва трябва да направят добре своя анализ. България е оцелявала и след много други предателства. Ще оцелее и след това. Защото, както историята ни е научила – българският народ не може да поставя съдбата си в ръцете на едни или други велики сили – били те на изток или на запад – дори, когато се наричат наши съюзници и партньори.

Време е за национална революция! Революция в умовете и сърцата на всеки един българин. Нашата съдба, съдбата на всеки един българин трябва да бъде в нашите ръце.

 

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм!

 


От категорията

Асен Василев обърна палачинката: Евтин газ от "Газпром"? Защо не...
(Видео)

Асен Василев Кадър: бТВ-1660489468.jpg

Целта на изборите е да се сформира мнозинство, което ясно да заяви, че няма да ...

14 авг. 2022 | 15:04

Димитър Стоянов: Бъдещите военноморски командири поемат заветите на славни предшественици
(Видео)

Снимки: Министерство на отбраната-1660475642.jpg

„Вие встъпвате в редовете на ВМС под знака и името на патрона на този випуск ...

14 авг. 2022 | 14:13

Йорданка Фандъкова: Ремонтите в София вървят по план
(Видео)

Йорданка Фандъкова-1658488109.png

"Продължава цялостният ремонт на тунела за "Люлин" - това също е ...

14 авг. 2022 | 20:22

Седем партии и една коалиция подадоха документи за участие в изборите
(Видео)

-1659691996.jpg

От петък вечерта вече е факт и първото решение на ЦИК за регистрирана коалиция ...

14 авг. 2022 | 18:33