Голямата Лили Иванова изправи на крака 6000 на Колодрума в Пловдив: Вие сте най-голямата ми награда!

Лили получи специалната награда на БГ радио за “Най-великият български поп изпълнител за всички времена”

Голямата Лили Иванова изправи на крака 6000 на Колодрума в Пловдив: Вие сте най-голямата ми награда!

51667 | 27 май 2023 | 23:23

Още с появата си на сцената като специален гост залата изригна в овации, които не спряха, докато тя представи първата си песен. А на втората - "Щурче", публиката, предимно млади фенове на българската музика, просто пощуря.

Голямата Лили Иванова изправи на крака 6000 на Колодрума в Пловдив: Вие сте най-голямата ми награда!-Golyamata-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-6000-na-Kolodruma-v-Plovdiv--Vie-ste-nay-golyamata-mi-nagrada-_1685268451.pngЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268400.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268393.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268331.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268254.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268241.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268231.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268213.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268206.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268199.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268192.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268186.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv_1685268152.jpgЛили Иванова получи специалната награда на БГрадио за “Най-голям български поп изпълнител за всички времена” -Lili-Ivanova-poluchi-spetsialnata-nagrada-na-BGradio-za--Nay-golyam-balgarski-pop-izpalnitel-za-vsichki-vremena--_1685223656.jpgЛили Иванова изправи на крака Колодрума в Пловдив: Вие сте най-голямата ми награда!-Lili-Ivanova-izpravi-na-kraka-Kolodruma-v-Plovdiv--Vie-ste-nay-golyamata-mi-nagrada-_1685223581.jpgЛили Иванова благодари на публиката си след връчването й на приза за “Най-голям български поп изпълнител за всички времена” от БГ радио: Най-скъпата ми награда сте вие, моята публика! Сн. Епицентър. бг
-Lili-Ivanova-sas-spetsialnata-nagrada-za--Nay-golyam-balgarski-pop-izpalnitel-za-vsichki-vremena--vrachena-y-ot-BG-radio-_1685219219.pngЛили Иванова със специалната награда за “Най-голям български поп изпълнител за всички времена”, връчена й от БГ радио
-Lili-Ivanova-sas-spetsialnata-nagrada-za--Nay-golyam-balgarski-pop-izpalnitel-za-vsichki-vremena--vrachena-y-ot-BG-radio-_1685219130.jpg

Лили Иванова, "най-великият български поп изпълнител за всички времена", изправи на крака повече от 6000 зрители в зала Колодрума в Пловдив, дошли на церемонията "Годишните награди на БГ радио". Това е едно от най-уважаваните и чакани събития в музикалната индустрия в България и сред феновете на българската поп и рок музика. 

 

Още с появата си на сцената като специален гост на тържествената церемония залата изригна в овации, които не спряха, докато Лили Иванова представи първата си песен.

А на втората - "Щурче", публиката, предимно млади фенове на българската музика, просто пощуря.

Самата Лили беше в невероятна форма - танцуваше в ритъма, тичаше като момиче по дългата 40-метрова сцена на високите си токчета, комуникираше и владееше публиката. От едната страта на залата бяха почитателите й, от другата - цялата музикална гилдия на България - певци, текстописци, композитори, музиканти, аристи, които през цялото време бяха на крака и я аплодираха френетично, демонстрирайки й цялата си почит, уважение и възторг.

 

"Най-скъпата ми награда сте вие - моята публика! Благодаря на БГ Радио. Всички трябва да пускат само българска музика."

С тези думи и с дълбок поклон се обърна към публиката в залата Лили Иванова, поемайки приза "Най-големият български поп изпълнител за всички времена", награда, която се връчва за първи път от ръководството на БГ радио. След изреченията на Лили публиката отново изригна в нестихваши овации. "Без публиката, без моите почитатели, не може да има нищо", повтори Лили Иванова.

Връчването на награда стана под звуците на "Събота вечер", първият хит на Лили Иванова, създаден преди повече от 60 години.


Шоуто започна с обръщение на кмета Здравко Димитров, излъчено на видео стена. Той подчерта, че е гордост градът да бъде домакин на церемонията и че Пловдив е родил не една или две звезди на нашата и световната сцена.


Първото музикално изпълнение бе на Владимир Ампов-Графа, който излезе на сцената заедно с великолепните певици от "Мистерията на българските гласове".

След това ритъма на шоуто пое водещият - актьорът Юлиян Вергов, известен със своята харизва, чувство за хумор и страст към музиката, който се справи блестящо със задачата си.

 

Организаторите на наградите създадоха впечатляваща сцена, дълга над 40 метра с 360 градуса видимост, кръгово озвучаване на цялата зала, близо 400 осветиттелни тела и над 200 кв. м видеостени, което създаде невероятно визуално преживяване за гостите.

 

Церемонията мина под знака на мотото "Бъди какъвто си" - една от емблематичните песни на група "Тангра".

 

Първата награда за "БГ дует" отиде в група "Молец". Връчиха я зам.-кметът Пламен Панов и знаковите пловдивчани и звезди на естрадната сцена братя Благовест и Светослав Аргирови.

Наградата за "БГ песен" отиде да дуета на Миро и Алма, получиха я от певицата Вики Георгиева.

 

Любо Киров спечели категорията "БГ албум" за "Целуни ме", наградиха го Софи Маринова и Дони.

Папи Ханс и Орлин Павлов пък отличиха Михаела Маринова в категорията за "БГ изпълнителка".

"Благодаря ви, тази награда означава много за мен. Тя е мотивация, показва, че съм във вашите сърца", каза талантливата певица.

 

След нея на сцената се качиха Ваня Щерева и Мила Роберт, които връчиха приза за "БГ дебют", който отново отиде при хитовите"Молец".

 

Публиката отново се изправи на крака, когато Миро и Мария Илиева изпълниха премиерно баладата си "Ако утре няма днес". Певецът припомни, че се е заканил да направи дует с миналагодишния победител и изпълни заканата си. Двамата направиха незабравимо шоу с два рояла. Мария свиреше на черен, а Миро - на бял.

 

Призът за "БГ група" отиде при "Керана и космонавтите", а под бурните аплодисменти на публиката радиоводещите Богдана и Симо връчиха третата поред награда за вечерта на група "Молец" този път за "БГ текст" за "7 дни" с автор Крис Макаров и Юли Славчев.

 

"Благодарни сме на вас, на бога. Искам да предизвикам хората да пишат. Защото сме имали велики текстописци и пак ще има", казаха наградените.

"Молец" зарадва публиката и с изпълнение на живо, след като без съмнение се оказа големият победител на церемонията в Пловдив. След тях на сцената отново се качиха Миро и Алма, които получиха втората си награда - този път в категория "БГ комбинация".

 

И за да бъде триумфът им пълен, "Молец" получиха приза и в раздел "БГ видеоклип".

Авторът на видеото Крис Захариев брагодари на дядо си, който бе дошъл до Пловдив специално за церемонията.

 

Призът за "БГ вдъхновител" на името на Анна-Мария Тонкова отиде при забележителния текстописец Александър Петров.

"Искам да ви пожелая да сте каквито сте и правете каквото обичате", каза маестрото. След това неговата емблематична песен "Бъди какъвто си" закри церемонията.

 

След церемонията Лили Иванова написа във Фейсбук профила си: "Уважаеми приятели от екипа на BG Radio, благодаря Ви за уважението и вниманието към мен и моите прекрасни музиканти и за специалната награда:
“Най-големият български поп изпълнител за всички времена”!
Още веднъж - благодаря на “BG радио”- единственото българско радио, популяризиращо само българска музика!
Поднасям Ви моите пожелания за още по-хубава българска музика!
Бъдете винаги такива достойни българи!
С цялото си уважение,
Лили Иванова"

 

">

 

 Лили Иванова на Годишните музикални награди на БГ радио - зала Колодрум Пловдив

Уважаеми приятели от екипа на BG Radio, благодаря Ви за уважението и вниманието към мен и моите прекрасни музиканти и за специалната награда: “Най-големият български поп изпълнител за всички времена”! Още веднъж - благодаря на “BG радио”- единственото българско радио, популяризиращо само българска музика! Поднасям Ви моите пожелания за още по-хубава българска музика! Бъдете винаги такива достойни българи! С цялото си уважение, Лили Иванова

Лили Иванова благодари на публиката си след връчването й на приза за “Най-голям български поп изпълнител за всички времена” от БГ радио: Най-скъпата ми награда сте вие, моята публика!

Уважаеми приятели от екипа на BG Radio, благодаря Ви за уважението и вниманието към мен и моите прекрасни музиканти и за специалната награда: “Най-големият български поп изпълнител за всички времена”! Още веднъж - благодаря на “BG радио”- единственото българско радио, популяризиращо само българска музика! Поднасям Ви моите пожелания за още по-хубава българска музика! Бъдете винаги такива достойни българи! С цялото си уважение, Лили Иванова

Лили Иванова благодари на публиката си след връчването й на приза за “Най-голям български поп изпълнител за всички времена” от БГ радио: Най-скъпата ми награда сте вие, моята публика!

Уважаеми приятели от екипа на BG Radio, благодаря Ви за уважението и вниманието към мен и моите прекрасни музиканти и за специалната награда: “Най-големият български поп изпълнител за всички времена”! Още веднъж - благодаря на “BG радио”- единственото българско радио, популяризиращо само българска музика! Поднасям Ви моите пожелания за още по-хубава българска музика! Бъдете винаги такива достойни българи! С цялото си уважение, Лили Иванова

От категорията

Лили Иванова подлуди Плевен с нова рокля! Публиката: Като жива кукла е!

Концерт на Лили Иванова в Плевен-Kontsert-na-Lili-Ivanova-v-Pleven_1695888544.jpg

Примата потопи публиката в Плевен в океан от обич. А сцената на Летен театър ...

28 септ. 2023 | 11:08

Хасково за Лили Иванова: Тя е Планета! Запее ли, пренася публиката в свят от светлина!

Лили Иванова в Хасково-Lili-Ivanova-v-Haskovo_1695288156.png

Поп примата вдигна на крака публиката в спортната зала "Дружба", ...

21 септ. 2023 | 12:08

Валерия Велева: За Лили Иванова ... за фалшивите и истинските неща

Валерия Велева: За Лили Иванова.. за фалшивите и истинските неща-1638786584.jpg

Лили усети това специално отношение към нея. Тя е особено чувствителна, когато ...

16 септ. 2023 | 01:12

Жерар Депардийо разпродава колекцията си от произведения на изкуството

Жерар Депардийо разпродава колекцията си от произведения на изкуството  -1598858266.jpg

Участниците в търга ще могат да наддават за скулптури на Огюст Роден - ...

26 септ. 2023 | 13:32

Най-важното

Ще работим, за да представляваме достойно българския интерес в Европа, заявиха те

Денков след среща с Илиана Иванова: Новата цел за влизане в Шенген е декември месец

Денков и Илиана Иванова: Ще работим, за да представляваме достойно българския интерес в Европа
Сн. БТА-Denkov-i-Iliana-Ivanova--Shte-rabotim--za-da-predstavlyavame-dostoyno-balgarskiya-interes-v-Evropa-Sn--BTA_1695886581.jpg

По думите на Денков, България има специфична слабост - липсата на закон, който ...

28 септ. 2023 | 10:35

Проектът “Европа на няколко скорости“ е в ход, изтъква юристът Веселин Киров

Експерт: Планираната реформа на ЕС обрича България да бъде треторазрядна страна членка

Проектът “Европа на няколко скорости“ е в ход, изтъква юристът Веселин Киров-Proektat--Evropa-na-nyakolko-skorosti--e-v-hod--iztakva-yuristat-Veselin-Kirov_1695904843.jpg

Сред основните промени, предлагани от германо-френски бюрократи, са намаляване ...

28 септ. 2023 | 15:40

Всичко по тези теми ще минава през парламента, категоричен бе той

Пеевски:Най-важно е проблемите на хората да се решат. Предлагаме комисия за контрол на еврофондовете
(Видео)

Делян Пеевски: За ДПС най-важното е проблемите на хората да се решат. Предлагаме комисия за контрол на еврофондовете Снимка: ДПС-Delyan-Peevski--Za-DPS-nay-vazhnoto-e-problemite-na-horata-da-se-reshat--Predlagame-komisiya-za-kontrol-na-evrofondovete-Snimka--DPS_1695888344.jpg

Разговаряхме с ГЕРБ тази сутрин, разговаряхме и с премиера. Твърди се, че ...

28 септ. 2023 | 09:43

Опозицията забрави вчера, че когато те управляваха и имаха министри, ние бяхме на първо място по даване на оръжия за Украйна

Борисов: Това управление е уникално в света - с коалиция, с некоалиция, удържайки на яростни атаки
(Видео)

Борисов: Това управление е уникално в света - с коалиция, с некоалиция, удържайки на яростни атаки-Borisov---Nad-20-nominatsii-imam-na-kandidati-za-kmetove-na-Sofiya_1695203962.jpg

Това, което сме се разбрали, е при ротацията в управлението да правим оценка на ...

28 септ. 2023 | 10:53

Ето документите, доказващи, че ПП закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си

"Промяната" закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си--Promyanata--zakriva-vaglishtnite-tsentrali--za-da-oblagodetelstva-sponsorite-si_1695892508.jpg

В тях личи, че на мястото на "Мариците" се предвиждат паркове за ...

28 септ. 2023 | 12:14

Одобряване на Териториалните планове е предвидено за петък на заседание на МС

Гневни миньори и енергетици изгониха заместник-министър от Раднево. Заплашиха с нови протести

Гневни миньори и енергетици изгониха заместник-министър от Раднево. Заплашиха с нови протести. Кадър БНР-Gnevni-minyori-i-energetitsi-izgoniha-zamestnik-ministar-ot-Radnevo--Zaplashiha-s-novi-protesti_1695907158.png

Приемането на Териториалните планове за справедлив преход да се отложи поне с ...

28 септ. 2023 | 16:08

Дори действащи премиери и президенти в последните 20 години не са си позволявали такова поведение

Васил Терзиев се разходи в нюзрума на БТВ. А какво мисли за това ръководството на “bTV Media Group"?

Васил Терзиев, пиарът му заедно с Канна Рачева и Светльо Иванов в нюзрума на БТВ-Vasil-Terziev--piarat-mu-zaedno-s-Kanna-Racheva-i-Svetlyo-Ivanov-v-nyuzruma-na-BTV_1695882023.jpg

„Терзиев се държеше сякаш се намира сред свои подчинени в „Телерик“, ...

28 септ. 2023 | 09:11

Партньорите вече знаят - за да мине нещо в парламента, трябва да получи санкция от ДПС

Валерия Велева: А защо Пеевски?

Валерия Велева-1638786584.jpg

Изведнъж всички видяха качествата му на парламентьор, на парламентарист, на ...

28 септ. 2023 | 08:13

Дискусия „Готови за бъдещето? Демографската картина – цената на неравенствата“ търси решения за бъдещето

Станишев и евродепутати бият тревога: В средата на века ще бъдем 5 милиона, ако не вземем мерки

Станишев и евродепутати бият тревога: В средата на века ще бъдем 5 милиона, ако не вземем мерки-1659254331.jpg

У нас вече има 167 напълно пусти населени места, а 592 са с един или двама ...

28 септ. 2023 | 15:51