Снимка chernomore.bg

Какво вещаят звездите за сърдечните дела

Любовен хороскоп за 2016 година

62229 | 3 ян. 2016 | 23:50

Страстни нощи за Девата, разнообразни емоции за Козирога


2016-а се очертава максимално продуктивна в любовната сфера. По своята същност Маймуната, под чиито знак минава годината, е същество общително и любвеобилно, което лесно създава контакт, обича да приказва и да се сприятелява, но без да чувства особена привързаност. Затова и разделите няма да са особено болезнени.


В замяна на това Купидон ще простреля през 2016 година стеснителните и срамежливи хора – те все пак ще успеят да намерят своята половинка. Семейните личности ще се опитват да подобрят отношенията у дома с мили изненади, романтични срещи, приятни жестове и задушевни разговори.

Овен – голямата любов го връхлита през февруари 

За Овена 2016 г- е период на благополучия и радости в полето на чувствата. Още през февруари на вратата му може да почука голямата любов, която след месец ще стигне до логичният завършек – изборът. И представителят на този знак ще трябва да реши дали да продължи напред или да остане на място и да живее както досега.
За Овена, който вече си има семейство Годината на Червената маймуна обещава да бъде тиха и омиротворена. Но ако бракът го свързва с огнен знак, спокойствието ще им дойде в повече. Вялият и скучен живот ще омръзне и на двамата и бракът може да се окаже на прага на разрива.
Отношенията започнали през 2016, обаче, обещават да бъдат дълги и неразрушими. Особено, ако са скрепени пред закона.

Крехки любовни отношения за Телеца

 

Любовният хороскоп вещае за Телеца неопределени, крехки и непостоянни връзки в началото на годината. Философският подход и вродената тактичност ще му помогнат да се справи с всички проблеми и да намери изход от ситуацията, съхранявайки любовния съюз. Желателно е да търси компромиса и са преодолява всички трудности с финес. През пролетта ще успеят да се разсеят и повеселят Телците, които не са обвързани с брак.
Приятни романи, нарастващо чувство на привързаност и любов чака представителите на зодията в началото на топлите месеци. През лятото Телецът трябва да престане да флиртува, а в края на годината да се погрижи за любимия си, за да не влоши отношенията им.

Близнаците да не флиртуват с всеки срещнат през лятото

За Близнаците пролетта на 2016-а е решаваща – или ще живеят с половинките си до края на дните си, или ще се разделят съвсем скоро. Новите познанства ще започнат от лятото, но, макар и с усилия на волята, трябва да се построят да не флиртуват с всеки срещнат.
Семейните двойки до лятото ще минат проверката за здравина на връзката и онези, които устоят на изпитанията ще имат дълга и щастлива връзка.
През зимния период планетите подпомагат възникването на нови чувства, които обещават да бъдат горещи и силни. Но дори този „избухнал” роман да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват. Защото Близнаците ще получат безценен опит, който ще им послужи в бъдещи любови.

Самотният Рак ще срещне своята половинка

През първата половина на 2016-а Ракът трябва да се научи на търпение, иначе дрязгите, споровете и обидите ще го съпровождат през цялото време.
В Годината на Червената маймуна самотните ще бъдат сполетяни от голяма любов. Периодът ще стане знаменателен с приятна среща, която може да прерасне в дълга връзка.
Зимата ще премине в апатия, но с настъпването на пролетта Ракът ще се събуди от сън готов за решителни действия на любовния фронт.
Онези отношения, които досега не са се отличавали с голяма стабилност, в края на годината ще започнат да се разпадат и представителят на знака ще потърси нещо по-добро за него. Онези, които се намерят с правилния за тях човек през 2016-а, ще тръгнат през живота ръка за ръка, поддържайки се във всичко.

Любовта ще почука на вратата на Лъва

 

Годината на Червената маймуна няма да поднесе на Лъва прекомерни неочаквани емоции. Но през пролетта го очакват доста приятни срещи, които могат да прераснат в сериозни, продължителни отношения.
Самотните Лъвове през 2016-а непременно ще намерят своето щастие. Само трябва да дочакат и любовта ще почука на вратата им. Съдбоносната среща вероятно ще се състои още в началото на годината, но не си струва да се разпиляват в случайни връзки, а да чакат „единствения”, докато не го намерят. Очаква ги година, изпълнена с любов и романтика.

Страстни нощи за Девата

Любовният хороскоп в Годината на Червената маймуна обещава за Девата наситени и страстни нощи. Особено нажежени ще бъдат от февруари до март. В това време организмът на Девата ще бъде преизпълнен от пролет, любов и романтика. Ще й се прииска нещо необичайно, ново, каквото до този момент не е изпитвала.
Девата трябва да се бои от своите желания и потребности, защото подобно поведение може да доведе до лоши последствия.
Онази, която търси своята половинка, през 2016-а трябва да прояви бдителност – защото може да е съвсем наблизо и да пропусне щастието си от недоглеждане.
Девата е задължена да проявява настойчивост и решителност в любовните дела.

Безотказен успех за Везните през януари

В началото на 2016 година на много представители на знака ще се приискат любов и хармония, огнени страсти, романтика и любовни приключения.
Астролозите съветват Везните да вземат нещата в свои ръце. През януари ще се ползват с безотказен успех при срещуположния пол, затова имат шанс да създадат дълготрайни отношения.
На семейните, звездите препоръчват да заминат на романтично пътешествие, за да укрепят брака си и да възобновят угасналата страст.
Жените Везни, които чакат принца на белия кон, през 2016-а ще го срещнат. А що се отнася до мъжете, те ще бъдат прекомерно ревниви, от което могат да пострадат дори перфектните им връзки. Трябва да проявят повече доверие към любимите си, за да не страдат от излишни скандали.

Пожар в сърцето на Скорпиона

В сърцето на Скорпиона през 2016-а година избухва страстта, а в края на периода тя се превръща в истински пожар. И няма никакво значение дали е обвързан или не. В средата на годината е възможно да срещне истинската любов или да възобнови отдавна изгубена връзка с човек, който е заминал далеч.
Лятото е най-подходящото време за встъпване в брачен съюз, затова онзи Скорпион, който е решил да го направи – да побърза. Очаква го светъл и дълъг семеен живот, изпълнен с любов и взаимно уважение. Желателно е да не върви през просото и да остане верен на партньора си, защото няма да има шанса да поправи счупеното.

Неизпитвани досега усещания за Стрелеца

Покровителят на 2016-а година е Уран, затова Стрелецът ще изживее неизпитвани никога досега усещания в любовта. Сърцето му ще бъде преизпълнено от романтични чувства през цялата година.
Родените под този знак ще пръскат флуиди наляво и надясно и може би подвластен на чара им ще стане и някой изключителен човек.
Онези, които са сами, в началото на годината ще изпитват лека тъга, но с идването на пролетта ще им се усмихне успехът и ново запознанство ще прерасне в нещо повече.

Разнообразни емоции за Козирога

Кавги, обиди, раздели, събирания, страст, романтика – годината ще бъде изключително бурна и разнообразна за Козирога. Това се дължи на Червената маймуна, която не търпи скуката.
През зимата вероятно ще се случат много раздели, но не бива да се отчайват, защото съвсем скоро хората от този знак ще срещнат истинската, неугасваща и непобедима любов.
Самотните Козирози ще добият щастие и несъкрушими чувства, срещайки онзи човек, заради когото могат да повдигнат планина.

Затишие при самотните Водолеи

Спокойствие и затишие очакват родените под знака на Водолея през 2016 година. Семейните двойки, обратното – ще почувстват прилив на сили и любовна активност, доказвайки сами на себе си, че са направили правилния избор.
Краят на годината ще бъде преливащ от романтика. Водолеят ще започне да подарява цветя да организира романтични срещи, вечери на свещи, малки бягства, подаръци. И от това любовният фронт ще цъфти и крепне.

Рибите ще се къпят в любов

През цялата 2016-а Рибите буквално ще се къпят и ще плуват в любов. За някои от тях това ще бъде чисто ново чувство, а за друго – разжаряване на старата страст.
Не бива да се доверяват на мимолетни увлечения, защото рискуват да пропуснат единствения човек, който им е писан от съдбата.
Рибите, които има здрава и стабилна връзка, ще се наложи да се вслушват в желанията на партньорите си и да уважават мнението им.
В края на годината да се готвят за нови познанства, чрез които в душата им се се разнесе щастие и покой.


От категорията

Дизайнерът Николай Божилов пред проф.Стойков: Когато работя в екип, държа на бързата комуникация

Дизайнерът Николай Божилов-Dizaynerat-Nikolay-Bozhilov_1695137527.jpg

Други горещи теми от интервюто: коуъркинг пространството CO-NETS и Design Week ...

19 септ. 2023 | 18:29

Калина Крумова: Реших да стана донор на яйцеклетки

Калина Крумова: Реших да стана донор на яйцеклетки-Kalina-Krumova--Reshih-da-stana-donor-na-yaytsekletki_1694940140.png

Смята, че не е нормално да не се знае колко са хората, които чакат и колко от ...

17 септ. 2023 | 11:36

За първи път

„Българите, кои сме ние“ – младежки филмов фестивал в Сливница

„Българите,  кои сме ние“ – младежки филмов фестивал в Сливница--Balgarite--koi-sme-nie----mladezhki-filmov-festival-v-Slivnitsa_1695829245.jpg

Исторически ленти, припомняне на личности, прославили ни по света, възраждане ...

27 септ. 2023 | 18:40

Момченцето се казва Матео

Бившият вокалист на "Дийп Пърпъл" Джо Лин Търнър стана баща на 72 години

Бившият вокалист на "Дийп Пърпъл" Джо Лин Търнър стана баща на 72 години-Bivshiyat-vokalist-na--Diyp-Parpal--Dzho-Lin-Tarnar-stana-bashta-na-72-godini_1695817567.jpg

Музикантът и съпругата му от Беларус Мая Козирева са много радостни и споделят, ...

27 септ. 2023 | 15:25

Най-важното

За нас е извършено престъпление с нотариалния акт за руската църква, категоричен е той

Пеевски: Няма опасност за националната сигурност след решението за допълнителна помощ за Украйна
(Видео)

Делян Пеевски Снимка: ДПС-Delyan-Peevski-Snimka--DPS_1695833786.jpg

Това са повредени комплекси, които не са нужни на България. Създават една ...

27 септ. 2023 | 19:55

Той призна, че последната техника, влязла в Сухопътните войски, е на 30 години

Ген.-майор Деян Дешков: От въоръжението на Сухопътните войски нищо не е предоставяно на Украйна

Ген.-майор Деян Дешков Кадър: БНТ-Gen-mayor-Deyan-Deshkov-Kadar--BNT_1695835481.jpg

Закупуването на бойни машини "Страйкър" за момента е в ...

27 септ. 2023 | 20:24

Проектът бе внесен от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС

Депутатите решиха с таен вот: Пращаме ракети за C-300 и патрони на Украйна

Депутатите дадоха зелена светлина за изпращане на зенитни ракети и патрони на Украйна-S-90-glasa-i-bez-debati-promenite-v-Zakona-za-sadebnata-vlast-minaha-na-parvo-chetene-Snimka-BTA_1695044227.jpg

"Всичко е прието и е приключена темата. БСП напуснаха, ...

27 септ. 2023 | 14:38

Русия призовава София да преразгледа решението си

Москва: България ще наруши международното право, ако даде ракети за ЗРК С-300 на Киев

Зенитно-ракетни комплекси С-300-V-spisaka-na-Zelenski-veroyatno-sa-raketnite-kompleksi-S-300--kakto-i-kompleksat-S-200_1688754464.jpg

Това ще доведе до ескалация на конфликта и невинни човешки жертви, ...

27 септ. 2023 | 14:34

Темата за националния празник ще остане, но няма да бъде решена в Конституцията, каза Денков

Премиерът: Русия е последната, която би могла да говори за спазване на международните договори
(Видео)

Денков: Русия е последната, която би могла да говори за спазване на международните договори-Snimka--Pravitelstvena-informatsionna-sluzhba_1695724287.jpg

Тези ракети или части от тях, ако бъдат използвани в Украйна, ще бъдат за ...

27 септ. 2023 | 19:11

Прави се пореден опит да се обезкърви Българската армия, категорични са от БСП

Нинова: Решението да дадем ракетите си на Украйна е предателство и гавра с националната сигурност

Нинова: Решението за ракетите е грандиозен скандал, предателство и гавра с националната сигурност-Ninova--Reshenieto-za-raketite-e-grandiozen-skandal--predatelstvo-i-gavra-s-natsionalnata-sigurnost_1695815119.jpg

Вносителите Бойко Борисов, Христо Иванов, Делян Пеевски, Ивайло Мирчев и Кирил ...

27 септ. 2023 | 14:44

ГЕРБ с призив да се удължи живота на въглищните централи: Чака ни енергиен погром!

Добрев: 1 млрд. 760 млн. евро са дадени на мними фирми, спонсори на ПП. Това е международен скандал!

ГЕРБ с извънреден брифинг
-GERB-s-izvanreden-brifing-_1695825840.jpg

Жечо Станков допълни, че над 49 000 души разчитат на този сектор и също призова ...

27 септ. 2023 | 17:32

Промените в Конституцията няма да касаят националния празник, както поискаха от ПП

Борисов удържа на думата си: ГЕРБ няма да подкрепи промяната на националния празник

Борисов: ГЕРБ няма да подкрепи промяната на националния празник. Няма да го има в Конституцията-Borisov--Shte-igraem-s-nash-kmet-v-Sofiya--no-sam-gotov-na-razgovori-za-dyasnotsentristki-blok_1689165499.jpg

И не затова, че не сме за 24 май, а не трябва да се бият празниците в България, ...

27 септ. 2023 | 09:30

Да пускаш доноси в НАП срещу конкурентите си е рекет и не подобряване на условията за бизнес, категоричен е той

Хекимян: Идеята да се плаща на всеки, разкрил укрит данък, е доносничество! Това ли е "промяната"?

Хекимян: Идеята да се плаща 10% на всеки, разкрил укрит данък, е доносничество! Това ли е "промяната"-Hekimyan--Ideyata-da-se-plashta-10--na-vseki--razkril-ukrit-danak--e-donosnichestvo--Tova-li-e--promyanata-_1695820756.jpg

Кандидатът за кмет от ГЕРБ/СДС разговаря с бизнеса. Пое ангажимент да облекчи ...

27 септ. 2023 | 16:09