Снимка chernomore.bg

Какво вещаят звездите за сърдечните дела

Любовен хороскоп за 2016 година

78868 | 3 ян. 2016 | 23:50

Страстни нощи за Девата, разнообразни емоции за Козирога


2016-а се очертава максимално продуктивна в любовната сфера. По своята същност Маймуната, под чиито знак минава годината, е същество общително и любвеобилно, което лесно създава контакт, обича да приказва и да се сприятелява, но без да чувства особена привързаност. Затова и разделите няма да са особено болезнени.


В замяна на това Купидон ще простреля през 2016 година стеснителните и срамежливи хора – те все пак ще успеят да намерят своята половинка. Семейните личности ще се опитват да подобрят отношенията у дома с мили изненади, романтични срещи, приятни жестове и задушевни разговори.

Овен – голямата любов го връхлита през февруари 

За Овена 2016 г- е период на благополучия и радости в полето на чувствата. Още през февруари на вратата му може да почука голямата любов, която след месец ще стигне до логичният завършек – изборът. И представителят на този знак ще трябва да реши дали да продължи напред или да остане на място и да живее както досега.
За Овена, който вече си има семейство Годината на Червената маймуна обещава да бъде тиха и омиротворена. Но ако бракът го свързва с огнен знак, спокойствието ще им дойде в повече. Вялият и скучен живот ще омръзне и на двамата и бракът може да се окаже на прага на разрива.
Отношенията започнали през 2016, обаче, обещават да бъдат дълги и неразрушими. Особено, ако са скрепени пред закона.

Крехки любовни отношения за Телеца

 

Любовният хороскоп вещае за Телеца неопределени, крехки и непостоянни връзки в началото на годината. Философският подход и вродената тактичност ще му помогнат да се справи с всички проблеми и да намери изход от ситуацията, съхранявайки любовния съюз. Желателно е да търси компромиса и са преодолява всички трудности с финес. През пролетта ще успеят да се разсеят и повеселят Телците, които не са обвързани с брак.
Приятни романи, нарастващо чувство на привързаност и любов чака представителите на зодията в началото на топлите месеци. През лятото Телецът трябва да престане да флиртува, а в края на годината да се погрижи за любимия си, за да не влоши отношенията им.

Близнаците да не флиртуват с всеки срещнат през лятото

За Близнаците пролетта на 2016-а е решаваща – или ще живеят с половинките си до края на дните си, или ще се разделят съвсем скоро. Новите познанства ще започнат от лятото, но, макар и с усилия на волята, трябва да се построят да не флиртуват с всеки срещнат.
Семейните двойки до лятото ще минат проверката за здравина на връзката и онези, които устоят на изпитанията ще имат дълга и щастлива връзка.
През зимния период планетите подпомагат възникването на нови чувства, които обещават да бъдат горещи и силни. Но дори този „избухнал” роман да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват. Защото Близнаците ще получат безценен опит, който ще им послужи в бъдещи любови.

Самотният Рак ще срещне своята половинка

През първата половина на 2016-а Ракът трябва да се научи на търпение, иначе дрязгите, споровете и обидите ще го съпровождат през цялото време.
В Годината на Червената маймуна самотните ще бъдат сполетяни от голяма любов. Периодът ще стане знаменателен с приятна среща, която може да прерасне в дълга връзка.
Зимата ще премине в апатия, но с настъпването на пролетта Ракът ще се събуди от сън готов за решителни действия на любовния фронт.
Онези отношения, които досега не са се отличавали с голяма стабилност, в края на годината ще започнат да се разпадат и представителят на знака ще потърси нещо по-добро за него. Онези, които се намерят с правилния за тях човек през 2016-а, ще тръгнат през живота ръка за ръка, поддържайки се във всичко.

Любовта ще почука на вратата на Лъва

 

Годината на Червената маймуна няма да поднесе на Лъва прекомерни неочаквани емоции. Но през пролетта го очакват доста приятни срещи, които могат да прераснат в сериозни, продължителни отношения.
Самотните Лъвове през 2016-а непременно ще намерят своето щастие. Само трябва да дочакат и любовта ще почука на вратата им. Съдбоносната среща вероятно ще се състои още в началото на годината, но не си струва да се разпиляват в случайни връзки, а да чакат „единствения”, докато не го намерят. Очаква ги година, изпълнена с любов и романтика.

Страстни нощи за Девата

Любовният хороскоп в Годината на Червената маймуна обещава за Девата наситени и страстни нощи. Особено нажежени ще бъдат от февруари до март. В това време организмът на Девата ще бъде преизпълнен от пролет, любов и романтика. Ще й се прииска нещо необичайно, ново, каквото до този момент не е изпитвала.
Девата трябва да се бои от своите желания и потребности, защото подобно поведение може да доведе до лоши последствия.
Онази, която търси своята половинка, през 2016-а трябва да прояви бдителност – защото може да е съвсем наблизо и да пропусне щастието си от недоглеждане.
Девата е задължена да проявява настойчивост и решителност в любовните дела.

Безотказен успех за Везните през януари

В началото на 2016 година на много представители на знака ще се приискат любов и хармония, огнени страсти, романтика и любовни приключения.
Астролозите съветват Везните да вземат нещата в свои ръце. През януари ще се ползват с безотказен успех при срещуположния пол, затова имат шанс да създадат дълготрайни отношения.
На семейните, звездите препоръчват да заминат на романтично пътешествие, за да укрепят брака си и да възобновят угасналата страст.
Жените Везни, които чакат принца на белия кон, през 2016-а ще го срещнат. А що се отнася до мъжете, те ще бъдат прекомерно ревниви, от което могат да пострадат дори перфектните им връзки. Трябва да проявят повече доверие към любимите си, за да не страдат от излишни скандали.

Пожар в сърцето на Скорпиона

В сърцето на Скорпиона през 2016-а година избухва страстта, а в края на периода тя се превръща в истински пожар. И няма никакво значение дали е обвързан или не. В средата на годината е възможно да срещне истинската любов или да възобнови отдавна изгубена връзка с човек, който е заминал далеч.
Лятото е най-подходящото време за встъпване в брачен съюз, затова онзи Скорпион, който е решил да го направи – да побърза. Очаква го светъл и дълъг семеен живот, изпълнен с любов и взаимно уважение. Желателно е да не върви през просото и да остане верен на партньора си, защото няма да има шанса да поправи счупеното.

Неизпитвани досега усещания за Стрелеца

Покровителят на 2016-а година е Уран, затова Стрелецът ще изживее неизпитвани никога досега усещания в любовта. Сърцето му ще бъде преизпълнено от романтични чувства през цялата година.
Родените под този знак ще пръскат флуиди наляво и надясно и може би подвластен на чара им ще стане и някой изключителен човек.
Онези, които са сами, в началото на годината ще изпитват лека тъга, но с идването на пролетта ще им се усмихне успехът и ново запознанство ще прерасне в нещо повече.

Разнообразни емоции за Козирога

Кавги, обиди, раздели, събирания, страст, романтика – годината ще бъде изключително бурна и разнообразна за Козирога. Това се дължи на Червената маймуна, която не търпи скуката.
През зимата вероятно ще се случат много раздели, но не бива да се отчайват, защото съвсем скоро хората от този знак ще срещнат истинската, неугасваща и непобедима любов.
Самотните Козирози ще добият щастие и несъкрушими чувства, срещайки онзи човек, заради когото могат да повдигнат планина.

Затишие при самотните Водолеи

Спокойствие и затишие очакват родените под знака на Водолея през 2016 година. Семейните двойки, обратното – ще почувстват прилив на сили и любовна активност, доказвайки сами на себе си, че са направили правилния избор.
Краят на годината ще бъде преливащ от романтика. Водолеят ще започне да подарява цветя да организира романтични срещи, вечери на свещи, малки бягства, подаръци. И от това любовният фронт ще цъфти и крепне.

Рибите ще се къпят в любов

През цялата 2016-а Рибите буквално ще се къпят и ще плуват в любов. За някои от тях това ще бъде чисто ново чувство, а за друго – разжаряване на старата страст.
Не бива да се доверяват на мимолетни увлечения, защото рискуват да пропуснат единствения човек, който им е писан от съдбата.
Рибите, които има здрава и стабилна връзка, ще се наложи да се вслушват в желанията на партньорите си и да уважават мнението им.
В края на годината да се готвят за нови познанства, чрез които в душата им се се разнесе щастие и покой.


От категорията

Високотехнологичен постмодерен фитнес център отваря врати след броени дни
(Видео)

Цветизара Найденова и проф. Любомир Стойков-Tsvetizara-Naydenova-i-prof--Lyubomir-Stoykov_1721657783.png

Два пъти по-високи резултати за два пъти по-кратко време

22 юли 2024 | 17:09

Кралски биограф твърди: Даяна виждаше принц Хари като по-подходящ владетел от по-големия му брат

Кралски биограф твърди: Даяна виждаше принц Хари като по-подходящ владетел от по-големия му брат-Kralski-biograf-tvardi--Dayana-vizhdashe-prints-Hari-kato-po-podhodyasht-vladetel-ot-po-golemiya-mu-brat_1720973811.jpg

„Хората биха били изумени от обикновения живот, който живеем с Уилям. Аз ...

14 юли 2024 | 19:15

Започна програмата „Забавно лято, грижовна есен“ за 10-та година в тютюнопроизводителните региони

Започна, програмата, „Забавно лято, грижовна есен“ за 10-та година в тютюнопроизводителните региони -Zapochna--programata---Zabavno-lyato--grizhovna-esen--za-10-ta-godina-v-tyutyunoproizvoditelnite-regioni-_1721758676.jpg

Програмата на Фондация „BCause“ за подкрепа на местните общности в отдалечени ...

23 юли 2024 | 21:16

Вокалният педагог на Сан Ремо журира младежкия конкурс „Киното – моя любов, моя песен“ във Варна
(Видео)

Вокалният педагог на Сан Ремо журира младежкия конкурс „Киното – моя любов, моя песен“ във Варна-Vokalniyat-pedagog-na-San-Remo-zhurira-mladezhkiya-konkurs--Kinoto---moya-lyubov--moya-pesen--vav-Varna_1721765191.jpg

Музикалният специалист е разработил с екип от лекари своя лична методика, която ...

20 юли 2024 | 23:06

НАЙ-ВАЖНОТО

Няма опънат чадър от страна на МВР над Ивелин Михайлов, категоричен е министър Калин Стоянов

28 проверки на МВР срещу Ивелин Михайлов за финансови измами, побои и следене

Министър Стоянов: Няма опънат чадър от страна на МВР над Ивелин Михайлов-Ministar-Stoyanov--Nyama-opanat-chadar-ot-strana-na-MVR-nad-Ivelin-Mihaylov_1721825077.png

Има съмнения за схема за пране на пари, при която имотите се закупуват на силно ...

24 юли 2024 | 15:43

Докато не се произнесе съдът, председател на БСП съм аз и аз трябва да подпиша документите за ЦИК, добави тя

Нинова: Няма да отида на Бузлуджа. Не мога да съм до Гуцанов и Зафиров. Искат да ме изключат от БСП

Нинова: Няма да отида на Бузлуджа. Не мога да съм редом до Борислав Гуцанов и Атанас Зафиров-Ninova--Nyama-da-pozvolim-izprashtane-na-voynitsi-v-Ukrayna--Veche-vnesohme-takova-reshenie-v-parlamenta_1717569386.jpg

Сегашното ляво обединение ще доведе до още по-голямо разединение. Наказват ...

24 юли 2024 | 17:38

Ще ви разказвам как са потулени делата на ПП-ДБ, на техния баща Радев, защо нищо не прави прокуратурата

Пеевски: Искам да знам - колко срещи е имал Христо Иванов с шефа на съда и с главния прокурор
(Видео)

Пеевски: Тепърва ще ви разказвам защо са потулени делата на ПП-ДБ и Радев-Delyan-Peevski_1720014052.jpg

По-рано днес Пеевски изпрати до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за ...

24 юли 2024 | 09:33

Трябва да се смирим. Другите да използват бухалки, ние ще работим за хората, каза Борисов

Борисов: Николай Ненчев е бил 4 години военен министър, кандидатурата му за посланик е добра
(Видео)

Борисов за третия мандат: Станахме като прогноза за времето-Liderat-na-GERB-i-na-PG-na-GERB-SDS-Boyko-Borisov-Snimka--BTA_1721302535.jpg

Винаги съм бил против институциите и съдебната власт да се ползват за арбитър ...

24 юли 2024 | 09:37

Най-бързият механизъм за подкрепа е по програма de minimis

Министър Тахов: Има шанс до петък да подпомогнем земеделците с изгорели ферми

Министърът на земеделието и храните д-р Георги Тахов-Ministar-Georgi-Tahov-shte-inspektira-shtetite-ot-pozharite-v-Haskovsko-Snimka--MZH_1721641221.jpg

"От два месеца съм министър и минах през много обстоятелства, които са ...

24 юли 2024 | 20:35

От Киев реагирали остро на кандидатурата му за български посланик

Спрели назначението на одобрения от Радев Петър Танев за посланик в Украйна заради съпруга рускиня

Румен Радев одобрил Петър Танев за посланик в Украйна-Radev-se-yadosa--Nikolay-Nenchev-nyama-kachestva-i-podgotovka-za-poslanik--otkazah-da-go-naznacha-_1721711845.jpg

Очевидно е, че г-н Ненчев има необходимите качества, още повече, че е минал ...

24 юли 2024 | 18:28

Когато БСП е била управляваща, от Бузлуджа са прозвучавали намеренията й в изпълнителната власт

И "Бузлуджа" влезе в битката за БСП. Храмът не бива да бъде подпалван отвътре

--_1670329277.jpg

Дори през 1997 година една от най-тежките за левицата на никого и през ум не му ...

24 юли 2024 | 18:14

Христо Иванов, Атанас Славов, Йонко Грозев, Андрей Янкулов са в яростна атака срещу висшите магистрати

Истеричната кампания срещу Конституционния съд и провалената съдебна реформа на Христо Иванов

Истеричната кампания срещу Конституционния съд и провалената съдебна реформа на Христо Иванов-Isterichnata-kampaniya-sreshtu-Konstitutsionniya-sad-i-provalenata-sadebna-reforma-na-Hristo-Ivanov_1721724406.jpg

В близките дни магистратите трябва да се произнесат по атакуваните ...

23 юли 2024 | 11:21

Европейската комисия издава шест препоръки за нашата страна

ЕК отчита промените в Конституцията на България в годишния доклад за върховенството на закона

-Evropeyska-komisiya--EK_1712853186.jpg

Отбелязва се липсата на напредък за постигането на окончателни присъди по дела ...

24 юли 2024 | 12:56