Мадлена Иванова в българска национална носия, дело на модна къща „Перлита“

Българският топмодел бе награден в авторитетния конкурс в Тбилиси - Грузия

Мадлена Иванова получи приза Queen of the year 2022

5709 | 15 юни 2022 | 16:09

Мадлена е чудесен пример за това, как една модерна работеща жена може успешно да комбинира професионалните си ангажименти с дейности, посветени на стила, модата и красотата, коментира председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков

Мадлена Иванова в българска национална носия, дело на модна къща „Перлита“-1655298670.jpgГулико Зумбадзе, Ирина Папазова и Мадлена Иванова по време на националната вечер (от ляво надясно)-1655298725.jpgМадлена Иванова заедно с Ека Мгалоблишвили – организатор на конкурса и Ирина Папазова-1655298696.jpgМоделът Мадлена Иванова с рокля на “Patuna” по време на модното ревю-1655298651.jpgМадлена Иванова с рокля на “Miravision”-1655298632.jpg

Името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния конкурс “Queen of the year 2022“, който се проведе наскоро в Тбилиси, Грузия. В него се състезаваха 44 кандидати от 15 държави в различни категории. Организатор на събитието беше Ека Мгалоблишвили – ТВ водеща, собственик на голяма модна агенция и организатор на различни конкурси за красота и стил.


Българският топмодел Мадлена Иванова спечели титлата “Queen of the year 2022” в категорията 30+ за работещи и успешни дами, които съчетават общественополезна дейност, участие в културни събития, както и стилен, и модерен външен вид.


Делегатите бяха посрещнати от правителството и представяха своята държава и национален костюм на специална вечер. Част от програмата, направена от инициаторите на конкурса се състоеше от интервю с международно жури, туристическа обиколка на два града, както и два дни модни ревюта на различни грузински и чуждестранни дизайнери. По време на ревю-спектакъла участниците представиха по едно модно предложение по техен избор. Българският модел Мадлена Иванова дефилира с ефектна рокля с мъниста, дело на “Miravision” и беше избрана за лице на модния бранд “Asel Sagi Atelier”, като получи покана от тях за участие в седмицата на модата в Уралск през месец септември, а българската национална носия, която също бе представена от Мадлена е дело на модна къща „Перлита“ с дизайнер Мариета Славчева.


Специални гости на събитието бяха г-жа Ека Беселия – политик, ръководител на Съдебната палата в Тбилиси, председател на комисията по права на човека и гражданска интеграция в парламента, член на комисията по избор на съдии в Европейския съд по правата на човека, както и г-жа Гулико Зумбадзе - политик, председател на областната организация на партия, основател и член на редица обществени организации в областта на демокрацията и социалните въпроси, които българката впечатли с професионалната си реализация като юрист.


Важен факт от творческата биография на Мадлена Иванова е, че преди време тя стана носител и на наградата за най-красиво тяло на конкурса “Miss Summer International 2015”, който се проведе в Колумбия.


Помолен за коментар, председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков заяви: „Не съм учуден от поредното признание за Мадлена Иванова. Тя е несменяем участник в ревю-спектаклите на „Златната игла“ и на „БГ модна икона“ на Академията за мода, в които уверено, адекватно и ефектно презентира новите модни послания. Г-жа Иванова е чудесен пример за това, как една модерна работеща жена може успешно да комбинира професионалните си ангажименти с дейности, посветени на стила, модата и красотата. Моите адмирации!“.


От категорията

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд

Мария Бакалова с две нови роли в Холивуд-1654587709.png

Бургазлийката влиза в актьорския състав на филма Fairyland, в който режисьорски ...

18 авг. 2022 | 11:33

Йорданският принц Хюсейн се сгоди! Избранницата му не отстъпва по красота на кралица Рания

Кралица Рания със сина си и годеницата му
Сн. Туитър-1660830944.png

28-годишната Раджуа Халед Ал Саиф е завършила архитектура в Съединените ...

18 авг. 2022 | 16:54

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”

В БНР започнаха снимките на документално-игралния филм “Оцеляване”-1660837720.jpg

Първото интервю, част от филма, ще бъде излъчено в предаването “Изотопия” по ...

18 авг. 2022 | 18:48

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица
(Галерия)

Китайска медийна група стартира познавателна видеопоредица-1660834717.jpg

звънземни ли са създали културата на „Сансиндуей“? Къде се намира най-дългият ...

18 авг. 2022 | 17:58