Козметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" пред Маги Джанаварова

Козметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" в Jewel Skin Clinic

Маги Джанаварова опита апарат за подмладяване с перспектива

7153 | 27 март 2019 | 20:38

Уредът е един от малкото, с които може да се третира клепачът - и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г.

Козметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" пред Маги Джанаварова-1553711977.jpgКозметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" пред Маги Джанаварова-1553712090.jpg

Текст и снимки: Тина Прокопова

 

Впечатляващото израелско нововъведение в козметичната индустрия "Мезотикс" беше представено в Jewel Skin Clinic пред гости и клиенти. За уникалната неаблативна фракционна система с титаниев накрайник разказа Калина Иванова, която е известна и обичана козметичка, както и основен представител на апарата.

 

"Когато ми предложиха "Мезотикс", ми бяха нужни 9 месеца, за да го проуча и да се убедя във възможностите и резултатите, които постига. Сега, след като работя вече с него, и аз, и моите клиенти нямаме никакви съмнения, че инвестицията си струва", каза Калина Иванова, а в подкрепа на думите си показа богат снимков архив от личния си телефон на мъже и жени, преминали през терапията.

 

Дамите в Jewel Skin Clinic бяха шокирани от информацията, че "Мезотикс" третира кожата при температура от 400 градуса, но Калина Иванова бързо ги успокои: "Изгаряне няма, защото апаратът третира роговия слой на кожата, т.нар. "мъртва кожа", съставена от клетки без ядро. Болката е пренебрежима, не даваме обезболяващи, не е необходим период за възстановяване. След процедурата върху обработеното място не се нанася абсолютно никакъв препарат. На следващия ден може да използвате хидратиращ крем и съдържанието на една ампула, която ще получите от нас."

 

Апаратът е един от малкото, с които може да се третира клепачът - и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г. С него като с парна ютия "се изглаждат" бръчките в различни зони, заличават се белези от акне, както и родилни белези, с което Калина Иванова обясни наличието на бебета сред клиентите си.

Единственото, което може да спре желаещия да използва "Мезотикс", е силното слънце. Ако сте се върнали току-що от почивка на морето, ще може да се подложите на процедурите след 2 седмици, а в случай, че това ви предстои - препоръчително е да отложите контакта с апарата.

 

Терапията се прилага върху чиста кожа и не е необходима предварителна подготовка, което позволи на няколко "неподготвени" дами от гостите да я тестват на момента.

 

Красивата Маги Джанаварова също не се поколеба да изпробва "Мезотикс", след което обеща, че това със сигурност няма да е единствената ѝ процедура.

 

 


От категорията

Потвърдено: Цитиридис онлайн, Лора Крумова напуска
(Галерия)

-1625137308.jpg

"Фермата" на Иван и Андрей също ще се завърне на уникална локация, а ...

28 юли 2021 | 11:39

Бил Гейтс е вечерял в Бодрум за 9340 долара
(Галерия)

-1620107655.jpg

В Бодрум се намират едни от най-скъпите ресторанти в цяла Турция. Популярният ...

29 юли 2021 | 15:36

Програмата „Забавно лято, грижовна есен“ стартира за седма поредна година
(Галерия)

Програмата „Забавно лято, грижовна есен“ стартира за седма поредна година-1628091050.jpg

Над 530 деца в страната ще развиват практически знания и умения в естествена ...

4 авг. 2021 | 18:29

По стъпките на дядо Вазов

Лекар организира патриотично пътуване с локомотива „Баба Меца“
(Галерия)

Лекар организира патриотично пътуване с локомотива „Баба Меца“-1628084238.jpg

Артисти ще пресъздадат образите на героите от Дефилето - Иван Вазов, Дядо Йоцо ...

4 авг. 2021 | 16:35