Майката, заклала децата си, пред полицията: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега!

Проблеми в семейството, така полицаите определят мотива за тежкото престъпление.

Майката, заклала децата си, пред полицията: Искаха да ми ги вземат? Е, нека ми ги вземат сега!

30392 | 20 ноем. 2020 | 08:15

Жената гледала безизразно и неадекватно, което определя поведението и като на човек, отключил тежко психично заболяване. В полицията цяла нощ е и бащата - горският Георги Трайков, който е в шок.


Майката, заклала двете си деца, признала всичко пред полицията. "Искаха да ми ги вземат?!! Е, нека ми ги вземат сега!", казала тя пред разследващите, предава struma.com.

Така убийцата посрещала полицаите в кървавия си дом... Налудничав поглед, разнопосочни показания и накрая: "Аз го направих".

Шок, трагедия, драма, невиждано, жестоко и потресаващо престъпление! Така санданчани описват случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков. Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца на 3 и 5 години. Закла ги. Промушила гърлата им с нож.

После седнала в средата на стаята, окървавена и неадекватна. Съседи извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град. Задържали я веднага.

На въпрос "Какво си направила?", Кристина повтаряла: "Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега."

Закарали я в полицията, където майката започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко.

Гледала безизразно и неадекватно, което определя поведението и като на човек, отключил тежко психично заболяване. В полицията цяла нощ е и бащата - горският Георги Трайков, който е в шок.

Родителите на жената бяха първите, които пристигнаха в месното полицейско управление. И разказват, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от когото си тръгнала преди около месец.

Непрекъснати разпри, скандали, жалби в полицията от страна на двамата родители, които в последствие оттегляли.

"Проблеми в семейството", така полицаите определят мотива за тежкото престъпление.

А проблемите, според близки до Кристина и Георги, идвали от състоянието на младата жена. Вероятно, прикривано и нелекувано адекватно психично заболяване.

Родителите ѝ са уважавани хора, майка ѝ е учителка. Те са потресени от това, което е направила дъщеря им, която системно предупреждавали да се прибере при тях, след като съжителството и с Георги не върви. Иначе с голяма любов се събрали. Родили се децата им, момиченце и момченце, които снощи станаха невинни жертви на грешките на възрастните около тях, на родители, на близки, които знаели, че Кристина не е добре и мълчали.

 

Социалните в Сандански са запознати с тежките проблеми у семейството на горския Георги Трайков и жената, с която той живее на семейни начала. Преди два дни Георги и Кристина подписали протокол в местната социална служба, че няма да се карат и ще осигурят здравословна среда за развитието на децата си, пише Struma.com.

 

Преди около месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите си, но впоследствие размислила и се върнала при Георги, въпреки несъгласието на родителите си, съвместното им съжителство да продължи. За скандалите знаят и всички съседи, които снощи чули писъците на децата, сигнализирали на 112.

 

Бащата се прибрал и като не успял да влезе, разбил вратата и се натъкнал на ужасяващата гледка. Хукнал към полицията и посрещнал тръгналите вече към адреса полицаи. Страшна трагедия, коментират хората днес.

 

А близките на Кристина признават: "В последния месец не беше добре, нещо ставаше в главата й, говореше несвързани неща, явно е отключила заболяване... Кристина ще бъде прегледана от експерти психиатри за установяване на състоянието й.

 

Мотивът за кървавото престъпление?!

Неясен, защото какъв мотив може да има човек, който не е на себе си, вследствие на тежко психично разстройство.

Днес къщата на семейството е оживена. Влизат хора, облечени в черно, за да напомнят за ужаса от снощи.

Ревност и борба за родителски права белязали жестокото убийство на дечицата в Сандански  Темата е най-коментирана в Сандански.  Кристина преряза гърлата на двете си деца, на 3 и 5 години, и си призна.

Вероятно след убийството младата жена ще бъде освидетелствана, казват хора в Сандански. "Напоследък погледът и се беше променил, явно е имала психичен проблем",коментират още съседи.

С Кристина работят психолози, които ще направят заключение за състоянието ѝ. Засега няма официални данни, че жената е страдала от психично заболяване.


От категорията

В Странджа заловиха бежанци от Афганистан, жена от групата била ухапана от змия

Кадър: Нова тв-1656091754.jpg

Разказват, че преминали нелегално границата към България край село Сливарово, ...

24 юни 2022 | 20:28

СГС глоби Боян Расате и го освободи от наказателна отговорност за нахлуването му в ЛГБТ-център

СГС глоби Боян Расате и го освободи от наказателна отговорност за нахлуването му в ЛГБТ-център-1450202012.jpg

Съдът го призна за невинен по обвиненията, че деянието е извършено с ...

24 юни 2022 | 13:41

Съдиите не избраха своите нови шестима кадровици във ВСС

Съдиите не избраха своите нови шестима кадровици във ВСС-1645174491.jpg

Второто гласуване ще бъде в неделя

25 юни 2022 | 21:30

Инцидент в метрото на станция "Сливница", пламнал вагон евакуира пътници

Инцидент в метрото на станция "Сливница", пламнал вагон евакуира пътници-1656175923.jpg

Не са ясни причините за инцидента и дали става въпрос за късо съединение

25 юни 2022 | 19:51