За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/

Възползвайте се максимално!

Милена Иванова-Еа: Февруари ще бъде един от най- силните месеци за годината

3859 | 5 февр. 2021 | 17:19

Въпреки ретроградният Меркурий, нумерологичните аспекти дават добри съдбовни възможности и спрямо личната нумерологична карта на всеки човек, преживяването ще бъде индивидуално


Месец февруари ще бъде един от най- силните месеци за годината, така, че се възползвайте максимално.
 
Въпреки ретроградният Меркурий, нумерологичните аспекти дават добри съдбовни възможности и спрямо личната нумерологична карта на всеки човек, преживяването ще бъде индивидуално. Месецът е предназначен за трайни капиталовложения, разрешаване на семейни дела, пазаруване и обзавеждане за деня, сбирки на маса с домашно приготвена храна.
 
Нещата стават бавно, с чакане, но без трудности и накрая както трябва. Който действа ще успее. Който чака пропуска възможностите си.
 
За родените на 1-во, 10-то, 19-то, 28- мо число.
 
Всички хора от тази група предстои да преживеят позитивен личен месец с път на живота 8, което ще активира  желанието за срещи и бизнес комуникация. Успехът ви ще зависи от вашите действия, мислене и поведение. Месецът е със семейна насоченост, подходящ за трайни капиталовложения, семейни сбирки и тържества, посрещане на гости, пазаруване и обзавеждане на дома. На 19.02. е подходящо да предложите брак или да организирате годеж.
Мото: Всичките ми начинания са успешни!
 
За родените на 2-ро, 11-то, 20-то, 29-то число.
 
Предстои да преживеете личен активен месец с път на живота 9, което ще ви създаде усещане за трудност, ще се чувствате блокирани или засегнати. Месецът ви учи на издръжливост, интелигентно преминаване през трудностите, довършване на лично започнати неща, които сами сте си създали. Периодът ще бъде успешен и добър за тези които издържат психически. Възможни са пътувания, местене, преминаване през трудности за да получите заслужена победа.
Мото: Всичките ми мисли са съзидателни!
 
За родените на 3-то, 12-то, 21-во, 30-то число.
 
Предстои да преживеете активен месец при път на живота 1, в който ще имате много работа, активни срещи и възможности да промените нещата, което да доведе до резултати. Кариерата ви предлага възможности, от които трябва да се възползвате.
 
Възможно е да желаете да се съсредоточите повече върху идеите, които сте имали в началото на професионалния си живот. Важно е да се организирате и предприемете действия. Изключително развитие и успех ще имате ако се занимавате с кетъринг, мебели, обзавеждане и домашно приготвена храна. Месецът ви е добър за рестарт на живота, навлизане на новости, нови запознанства, щастлива развръзка, нови покупки, нови гости, нови проекти или нова работа.
Мото: С радост и щастие приемам новостите в живота си!
 
За родените на 4-то, 13-то, 22-ро, 31-во число.
 
Предстои да преживеете активен месец при път на живота 2, посветен на бизнеса и партньорските взаимоотношения. Периодът предоставя възможност за двустранни договорки, бизнес преговори, реклама, търговия и добро мениджърско управление. Успехът ще дойде при добра организация, добро представяне и говорене, както и изрядност пред институции.
Мото: Моят успех, вдъхновява другите!
 
За родените на 5-то, 14-то, 23-то число.
 
Предстои да преживеете активен личен месец при път на живота 3, който ще ви донесе възможност за рестартиране и развитие на място. Това е един от късметлийските ви месеци за да намерите мир, баланс и хармония. Не изпадайте в крайности да спестявате и не си поставяйте прегради и самоограничение. Ще имате добри възможности, използвайте ги умно и направете всичко възможно за да успеете. Шансът е на ваша страна.
Мото: Аз постигам желаното!
 
За родените на 6-то, 15-то, 24-то число.
 
Предстои да преживеете критичен месец на безтегловност и вътрешно лутане. Аспекта ви е с път на живота 4 и геометрия кармичен кръст. Превантирайте здравето си, погрижете се за себе си, защото има опасност от влошаване на здравните показатели при хронично болните. Месец за преживяване на тъга, липса, недоимък, нямане, липса на работа, всичко което захвана не става и е невъзможно да се приключи.
 
Подходящ период да ремонтирате или да започнете диета и здравословен начин на живот. Водни процедури, миене, къпане и спа ще ви се отразят добре. Погрижете се за проблем на друг човек за да не ви се изсипе на вашата глава. Не е задължително вашето здраве да се влоши, може да се наложи да се погрижите за болен.
Мото: Грижа се за себе си и другите!
 
За родените на 7-мо, 16-то, 25-то число.
 
Предстои да преживеете активен социален месец 5, който ще доведе до преобразяване в живота ви. Ще бъдете поставени в обстоятелства които ще ви накарат да вземате решение на момента. Всичко ще се случва бързо без да ви даде възможност да осъзнаете ситуациите. Бъдете разумни в харченето, защото поривът ще е голям. Месецът може да преобърне обстоятелства и вие бързо и наложително ще трябва да се справите. Дават ви се два противоречиви пътя, внимавайте кой ще изберете.
Мото: Точността е моята сила!
 
За родените на 8-мо, 17-то, 26-то число.
 
Предстои да преживеете активен критичен месец при път на живота 6, в който е възможно да възникнат скандали, интриги и работата да не ви спори. Аспектите са свързани с обрат в желанията, пожар, шум, главоболия. Жизнената енергия е понижена. Случките от добро се превръщат в зло, за това не дърпайте дявола за опашката и не предприемайте важни и решителни действия. При хронично болните има опасност от повишено кръвно налягане, инфаркти и инсулти. Бъдете внимателни при шофиране, има риск от катастрофи. Не подливайте никуму вода, защото всичко ще ви се върне.
Мото: Аз съм въплъщение на вярата в доброто!
 
За родените на 9-то, 18-то, 27-мо число.
 
Предстои на преживеете месец с път на живота 7, в който надеждата и вярата в доброто бъдеще се засилват. Месецът е предназначен за проектиране на далечни цели и проекти. Направете и заложете на големите планове и спазвайте принципите си. Възможно е да правите нещата за другите, но знайте, че това ще бъде полезно и за вас. Направете си добра подготовка и уговорете с партньори далечното бъдеще. Момент за големи планове и духовност.
Мото: Аз съм източник на добри идеи, които осигуряват далечното ми бъдеще!
 
За консултация и записване на час при Милена Иванова-ЕА @ЕАlife.bg https://www.facebook.com/EAlife.bg/


От категорията

Ще се завърнат ли Хари и Меган във Великобритания

-1525353633.jpg

Очаква се принц Хари да се завърне в Лондон, за да присъства на събитието. Това ...

17 юни 2021 | 13:49

Роди се дъщеря на Хари и Меган. Кръстиха я Лилибет - на кралица Елизабет и принцеса Даяна

-1620899910.png

Раждането е било в Санта Барбара, Калифорния

6 юни 2021 | 19:19

Предстоят ни най-тежките дни през юни: Слънчeвo зaтъмнeниe, рeтрoгрaдни плaнeти и cупeр Лунa

-1570617638.jpg

Нeптун щe ce рaзгърнe нa 25 юни и щe cтaнe рeтрoгрaдeн. В тoвa cъcтoяниe ...

6 юни 2021 | 12:12

Няколко дена след ваксинацията не употребявайте алкохол

Диетологът д-р Йорданка Господинова-1623707459.jpg

Преболедуването от Ковид-19 е системна “травма” за организма, като ...

15 юни 2021 | 00:48