В балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени

В балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени

Мисис България Universe е майка на две деца и три кучета

23432 | 28 окт. 2023 | 21:00

Мисис България International е бивш модел и лекоатлет - шампионка по бягане с препятствия за 4 региона в Италия

В балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени  -V-balnata-zala-na-Montesito-se-provede-25-toto-izdanie-na-natsionalniya-konkurs-za-omazheni-zheni-_1698516632.jpgВ балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени  -V-balnata-zala-na-Montesito-se-provede-25-toto-izdanie-na-natsionalniya-konkurs-za-omazheni-zheni-_1698516670.jpgВ балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени  -V-balnata-zala-na-Montesito-se-provede-25-toto-izdanie-na-natsionalniya-konkurs-za-omazheni-zheni-_1698516659.jpgВ балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени  -V-balnata-zala-na-Montesito-se-provede-25-toto-izdanie-na-natsionalniya-konkurs-za-omazheni-zheni-_1698516645.jpgВ балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени  -V-balnata-zala-na-Montesito-se-provede-25-toto-izdanie-na-natsionalniya-konkurs-za-omazheni-zheni-_1698516620.jpg

 

В балната зала на Монтесито се проведе 25-тото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2023“.

 

Повече от 300 бяха претендентките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 11 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International”. Бяха избрани и техни подгласнички.

 

Тази година документи бяха подали и няколко участнички от предишни години. Журито реши да не допуска нито една от тях, за да са равнопоставени. Но това не ги лишава от правото догодина да кандидатстват пак.

 

 Запазва се тенденцията интерес към конкурса да проявяват омъжени дами с висше образование и престижни професии.

 

В първия тур участничките дефилираха с тоалети на Little black dress , а във втория – с техните близки и приятели.

В трети тур представиха елегантните тоалети на КИАРА фешън на дизайнерката Гергана Апостолова.

 

Журито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ през годините, между които Илиана Карастоянова, Виктория Божилова ,Станислава Василева, Валери Стефанова, Марина Цветанова, Росица Стойчева, Роксана Кирилова, Пламена Червенкова, Оксана Желяпова, Манита Вартан,  както и от представители на спонсорите в лицето на Даринка Кръстева – „Дари Травел“, Гергана Апостолова, Станислав Чернаев, Ваня Ламбева, д-р Алит Керимов.

 

Гримът бе дело на Христина Герасимова, а прическите - на Ваня Гуленова.

 

Най-красивите омъжени дами на България получиха комплименти от Боди Талк, Фитнес Пулс, Solar Power, Satori – лазарен и естетичен център,  подаръци на стойност над 2 хиляди лева, Дерма естетик и д-р Алит Керимов и диаманти от Cancri Jewery, както и процедури на стойност над 1000 лева от Пламена Червенкова.

 

Както винаги, конкурсът бе обвързан с благотворителна кауза. Този път подкрепи кампанията „Живот за Наталия“, майка на две слънчеви момиченца, която е болна от рак. Присъстващите събраха за нея над 2500 лева.

 

Водеща на вечерта бе вице „Мисис Вселена“ Мариана Маринова.

 

А ето и наградените:

 

Подгласнички на Мисис България 2023 станаха:

 

Четвърта подгласничка– Десимира Лазарова- на 25 г. от Благоевград, омъжена с едно дете. Завършила е готварство и кетъринг, а сега продължава образованието си в сферата на модата и дизайна. Има бутик за дрехи, през свободното време готви за възрастни хора.

 

Трета подгласничка е Кристина Илчева - на 33 години, семейна и майка на прекрасна дъщеря. Кристина е родена в един от най-красивите градове в България -  Пловдив. След успешното си завършване на музикалната гимназия, тя продължава своето образование в университета за гражданска авиация в Санкт Петербург, специализирайки в областта на мениджмънта. В свободното си време, Кристина обича конна езда и се радва на адреналиновите усещания, които тя ѝ предоставя.

 

Втора подгласничка е Станислава Мутова -  на 36 г. от Казанльк. Тя е майка на 3 деца. Заедно със съпруга си успешно развиват онлайн бизнес. Станислава активно се включва в различни благотворителни каузи, като тази година е организирала две свои - за абитуриентка в нужда и за деца, лишени от родителска грижа и настанени в преходни жилища в кв. Горна Баня. Тя е ловец на приключения и обича да пътува.

 

Първа подгласничка е Елена Малева – от  Гоце Делчев, щастливо омъжена от 19 години, майка на 3 момичета. Тя е лайф коуч, работи с жени, които изпитват трудности да създадат любящи партньорски взаимоотношения, да отглеждат децата си спокойно и в същото време да градят кариера и да имат време за себе си. Писател и издател на „Женски Дневник За Щастливи Дни“.

 

Титлата Майка на България бе присъдена на Валерия Иванова.  На 42 години от гр. София. Омьжена, с три деца. Завършила психология и работи като психолог в Главна дирекция „Охрана" През свободното си време обича да се забавлява, както в компанията на семейството си, така и сред приятели.

 

Специална награда за най-добро представяне получи Теодора Иванова - първа подгласничка на Мисис Бургас - на 43 г.  майка на 2 деца. По образование е юрист, работи като брокер на недвижими имоти. Обича да спортува, да пътешества и да рисува.

 

Приза за естетика получи Габриела Станкова  на 23 години майка на 2 деца . В момента цялото й време е съсредоточено върху отглеждането на децата. Обича да спортува, да прекарва свободно време със семейството си сред природата, да пътува и да посещава нови места.

 

Победителките в конкурса са:

 

Мисис България International

 

Елизабет Николова на 31 години от град Симитли. Омъжена и майка на две прекрасни дъщери: Дара и Ивона. Работи като управител връзки с клиенти в Американска Ай Ти компания. Учи за магистър специалност “Здравен мениджмънт”. Живяла е 13 години в Италия. Бивш модел и лекоатлетка - шампионка по бягане с препятствия за 4 региона в Италия. В България я връща любовта и ясното съзнание, че камъкът си тежи на мястото. Иска да бъде пример за други хора, като им покаже, че мечтите могат да се сбъдват и тук. Нейната мечта е да стане диетолог и да напише кулинарна книга. Подкрепя благотворителни каузи като: “Подари щастие” и “Шаро”. Обича животните, и с радост подава ръка в нужда. Вярва, че всяка стена може да се трансформира в прозорец с прекрасна гледка.

 

Мисис България Europe

 

Румяна Иванова на 48 г от Варна.  Моделиер-конструктор, магистър по моден стайлинг, собственик на модна марка и ателие Тейлър, майка на две деца. В свободното си време спортува,  бивш състезател по фитнес бикини. Обича да готви, да чете книги и да прекарва време с децата и семейството си.

 

Мисис България World

 

Яница Жекова-Тонева, на 32 години от  Димитровград. Отдадена съпруга и майка на две деца. Отгледана с любов към книгите и четенето, тя възпитава и децата си в това. Пътешественик  по душа, счетоводител - по професия. Носителка на приз за най-красива усмивка. За нея семейството е приоритет. Тя е енергична, лъчезарна и оптимистична. Обича да е полезна и да прави хората щастливи.

 

Мисис България Universe

 

 Виктория Джумпарова -  на 37 години от София, майка на две деца и три кучета. Бивш професионален модел с над 20 години опит. Работила е както в България така и на световните модни подиуми. Майка и домакиня, подпомага семейния бизнес, който е свързан с верига заведения за здравословно хранене Арнолд Фууд. Виктория е приела за свое призвание каузата, която защитава от малка, свързана с грижата за бездомни животни.

 

Снимки: Качество, дизайн, точност

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


От категорията

Принц Хари получи разрешение да използва ключово доказателство по делото срещу „Дейли мейл"

Принц Хари получи разрешение да използва ключово доказателство по делото срещу „Дейли мейл"-Memoarite-na-prints-Hari-po-pogreshka-byaha-pusnati-v-prodazhba-v-Ispaniya-dni-predi-premierata-_1672986842.jpg

Документите, доказващи плащанията към частни лица, които са изтекли към правния ...

2 март 2024 | 15:56

Дъщерята на Ален Делон: Той няма сили, иска да го оставим да си отиде тихо от този свят
(Видео)

Дъщерята на Ален Делон: Той няма сили, иска да го оставим да си отиде тихо от този свят-Dashteryata-na-Alen-Delon--Toy-nyama-sili--iska-da-go-ostavim-da-si-otide-tiho-ot-tozi-svyat_1709210304.jpg

Изявлението на дъщеря му идва след новината, че полицията е конфискувала от ...

29 февр. 2024 | 14:37

Проучване: Над 90% от мастилата за татуировки съдържат химикали, причиняват увреждане на органи

Проучване: Над 90% от мастилата за татуировки съдържат химикали, причиняват увреждане на органи-Prouchvane--Nad-90--ot-mastilata-za-tatuirovki-sadarzhat-himikali--prichinyavat-uvrezhdane-na-organi_1709500389.png

Най-често срещаното вредно вещество е полиетиленгликол - съединение, което е ...

3 март 2024 | 23:09

Влади Зомбори покори сърцата на феновете с участието си в "Капките",наричат го новия Стефан Данаилов
(Видео)

Влади Зомбори покори сърцата на феновете с участието си в "Капките",наричат го новия Стефан Данаилов-Vladi-Zombori-pokori-sartsata-na-fenovete-s-uchastieto-si-v--Kapkite-narichat-go-noviya-Stefan-Danailov_1709036681.jpg

Първото нещо, което един артист трябва да възпитава в себе си, е уважение към ...

27 февр. 2024 | 14:09

Най-важното

Утре на 5 март ГЕРБ представят проект на коалиционно споразумение, изработен по европейските стандарти

Решаваща седмица: Денков подава оставка, ГЕРБ предлагат на ПП-ДБ коалиционно споразумение

Решаваща седмица: Денков подава оставка, ГЕРБ предлага коалиционно споразумение-Reshavashta-sedmitsa--Denkov-podava-ostavka--GERB-predlaga-koalitsionno-sporazumenie_1709534004.jpg

При завъртането на парламентарната рулетка ГЕРБ ще вземат първия мандат и ще ...

4 март 2024 | 08:17

Отворихме нова страница в двустранните връзки, отбеляза президентът на Азербайджан (ОБНОВЕНА)

Желязков пред Алиев: Азербайджан е ключов партньор на България за енергийна диверсификация

Росен Желязков пред президента Илхам Алиев: Азербайджан е ключов партньор за България-Rosen-Zhelyazkov-pred-prezidenta-Ilham-Aliev--Azerbaydzhan-e-klyuchov-partnyor-za-Balgariya_1709536439.png

Председателят на парламента и водената от него делегация положиха венец пред ...

4 март 2024 | 10:53

Вътрешният министър разговаря с комисаря по вътрешни работи Илва Йохансон

Калин Стоянов подписа стратегическа рамка за сътрудничество с ЕК и Агенциите на ЕС

Вътрешният министър Калин Стоянов разговаря с комисаря по вътрешни работи Илва Йохансон-Vatreshniyat-ministar-Kalin-Stoyanov-razgovarya-s-komisarya-po-vatreshni-raboti-Ilva-Yohanson_1709552240.png

Предвижда се подпомагане на процеса на подготовка на българските институции за ...

4 март 2024 | 13:34

Скоро ще намерим решение на въпроса за разширяването на Шенген, подчертава президентът на Австрия

Байдън и Си сред президентите, поздравили българския народ за Националния празник Трети март

Байдън и Си сред президентите, поздравили българския народ за Националния празник Трети март-Pravitelstvoto--Nyama-instruktsiya-za--tih-boykot--na-Natsionalniya-praznik-Treti-mart_1708951827.jpg

Историческите крачки на България, включително напредъка в енергийната ...

4 март 2024 | 09:23

Средствата ще бъдат насочени за подобряване на охраната

ЕК предоставя 85 млн. евро на България и Румъния за управление на границите

ЕК предоставя 85 млн. евро на България и Румъния за управление на границите-1536825689.jpg

Председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен написа в "Екс" по този ...

4 март 2024 | 13:18

В учебниците за 2 и 3 клас липсва 3 март като български национален празник, коментира юристът

Атанас Семов: Масовият българин все по-силно вее байрака на нетърпимост към отмяна на миналото

Атанас Семов: Съдебната система може да се изчисти, ако се пощади от политическа намеса-1610696084.jpg

Политическият живот даваше повече кураж на онези, които могат в тайно ...

4 март 2024 | 08:32

Болезнени загуби – и украински, и руски

Западни експерти: Парите в брой на Путин за войната се топят

Западни експерти: Парите в брой на Путин за войната се топят-Zapadni-eksperti--Parite-v-broy-na-Putin-za-voynata-se-topyat_1709555094.png

Според анализатори президентът всеки месец взема по 4,4 млрд. долара от Руския ...

4 март 2024 | 14:20

Украински войници разказват за отчаяните опити да бъде задържан градът

"Вашингтон пост": Загубата на Авдеевка е съкрушително поражение за Украйна

-Avdeevka_1709532719.jpg

Майор, 21 г., войник от 3-та щурмова бригада на Украйна, който се е сражавал ...

4 март 2024 | 08:11

Кадрите са заснети край връх Шипка и около Паметника на свободата там и озвучени със стиховете на гения Иван Вазов

Опълченците на Шипка оживяват във филм на арх. Пламен Мирянов
(Видео)

Опълченците на Шипка оживяват във филм на арх. Пламен Мирянов-Opalchentsite-na-Shipka-ozhivyavat-vav-film-na-arh--Plamen-Miryanov_1709451118.jpg

Това е пореден патриотичен проект на архитект Мирянов, посветен на България и ...

3 март 2024 | 09:30