Снимка БНТ

Не е изнесено нищо кой знае какво, че да се притесняваме, твърди зам.-председателят на партията

Митов: Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите

4798 | 10 юни 2021 | 08:45

Не са раздавани пари безвъзмездно, ако има нарушения, то да се провери ББР. В един момент ще се окаже, че всичко е било по процедура, коментира той


Служебният кабинет не е изнесъл нищо кой знае какво, че да се притесняваме. Това заяви пред БНТ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

"Не са раздавани пари безвъзмездно, ако има нарушения, то да се провери ББР. В един момент ще се окаже, че всичко е било по процедура", коментира още той разкритията на служебния кабинет.

"На служебните министри, които са тук за два месеца, не им е работа да ровят, а да осигурят изборите, които се провалят", допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

Не водим сериозен разговор на къде трябва да върви държавата. Виждаме едно реваншистко служебно правителство, което всеки ден излиза с нещо намерено-ненамерено. Оголеното озлобление на служебния кабинет цели да удари ГЕРБ преди изборите, каза Митов.

"Санкциите се ползват и ще се ползват, за да бъдат удряни бизнеси, а на тяхно място ще се настанят хора от кръга на Радев", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ.

"Не само че заявяваме, че ще управляваме, но отново ще сме първа политическа сила. Обеден съм, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила - не може да заобикаляме толкова много гласоподаватели", категоричен бе Даниел Митов.

"Какво общо имаме със "Сиела норма"? Измислиха си Изборно законодателство за една нощ, сътвориха куп глупости, а ние ги предупредихме за машинното гласуване", допълни Митов.

"Не избягах от отговорност и последния път, а беше ясно, че няма да се състави кабинет. Готов съм да бъда "използван" за доброто на държавата", каза още той.

"Всички магистрали, за които говорим не са просто пропаганда, а кръвоносната система на бизнеса", завърши Даниел Митов по повод предстоящите избори и кампанията.


От категорията

Нинова: Моля, прочетете това и обърнете внимание на годината - 2014-а

Нинова: Моля, прочетете това и обърнете внимание на годината - 2014-а-1623824473.jpg

Никога няма да го забравя и оттогава досега посветих много работа да се чуе, ...

16 юни 2021 | 09:14

Ивайло Калфин: Има нужда от преизчисляване на пенсиите

-1601918113.jpg

За месец не могат да се направят чудеса. Аз не бих казал, че могат да се ...

16 юни 2021 | 08:53

Стефан Янев: Делегация от РСМ, водена от Заев, пристига у нас в четвъртък

-1623049651.png

В началото на днешното правителствено заседание премиерът обеща позитивни ...

16 юни 2021 | 10:14

Първан Симеонов: Хората харесват стила на служебния кабинет

-1613631978.jpg

Постоянно се констатира какви разкрития имат, а крайната цел е ...

16 юни 2021 | 09:21