Младен Маринов откри кампанията на ГЕРБ-СДС в Костинброд Снимки: ГЕРБ

С молебен и водосвет в храма „Света Богородица“ стартира кампанията на ГЕРБ-СДС в Пазарджик

Младен Маринов: Хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление

6836 | 11 юни 2021 | 15:27

Христо Терзийски, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Кюстендил: Ще работим за просперитета на страната и ще се противопоставим на хаоса

Младен Маринов откри кампанията на ГЕРБ-СДС в Костинброд Снимки: ГЕРБ-1623414615.jpgВодачът Христо Терзийски откри кампанията в Кюстендил-1623414696.jpgС молебен и водосвет бе открита кампанията в Пазарджик-1623414652.jpg

_2_izbori_2021_v11n3

 

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област Младен Маринов и кандидатите за народни представители откриха предизборната кампания в община Костинброд. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„В последно време популизмът взе такъв връх, че новите закони може да лишат гражданите от конституционно право да гласуват. Правят се безпринципни уволнения, има репресии срещу доказани професионалисти, като целта е да изплашат вас – избирателите на ГЕРБ. Въпреки това, аз съм уверен, че хората не искат шоу, а ред в държавата и принципно управление“ заяви водачът на листата Младен Маринов.

Областният кординатор на ГЕРБ за Софийска област и кандидат за народен представител Николина Ангелкова благодари на всички жители на община Костинброд и на София област, които дадоха своя глас за ГЕРБ на предишните парламентарни избори.
„Свидетели сме на реанимацията на стари и дискредитирани лица от миналото, които използват дадената им трибуна, за да отричат и омаловажават успехите на ГЕРБ. Това няма как да пожъне успех, тъй като добрите резултати, подобряващи живота на хората, не могат да бъдат скрити. Време е да сложим ред в хаоса и да подредим държавата отново“ подчерта Ангелкова.

„Като млад човек съм избрал десния път. Всички знаят, че именно ГЕРБ е партията, която даде шанс за развитие на много млади хора в политиката“, бяха думите на кандидата за народен представител от Костинброд Антонио Тенев, който е част от младежката организация на ПП ГЕРБ.

От своя страна кметът на община Костинброд Трайко Младенов обяви, че е привилегия, кампанията на Коалиция ГЕРБ – СДС да бъде открита именно в град Костинброд. „Преди два месеца победихме в общината, в областта, а и в цялата страна. Убеден съм, че този път не само ще бъдем първа политическа сила, но и ще се борим за още по – голям резултат“, допълни той.

Христо Терзийски, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Кюстендил: Ще работим за просперитета на страната и ще се противопоставим на хаоса

Отново се явяваме със силната листа на коалиция ГЕРБ-СДС, която се състои изцяло от кандидати от Кюстендилска област - млади хора и доказани професионалисти, които отлично познават проблемите ѝ и могат да предложат най-ефективните решения. Резултатите от предишните избори доказаха, че този силен екип се ползва в най-висока степен с доверието на нашите избиратели. Сега сме 5 пъти по-мотивирани да работим за стабилността и просперитета на страната и да се противопоставим на хаоса, реваншизма и деструктивната политика. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил Христо Терзийски, след официалното откриване на предизборната кампания.

По традиция, старт на кампанията бе даден с водосвет за здраве, благоденствие и успех, на който присъстваха всички кандидати от листата – Даниел Александров, Михаела Крумова, Анелия Любенова, д-р Александър Паризов, Мишел Виячева, Станислав Тенев и Нели Точева. На тържествения водосвет в храма „Успение Богородично“ присъства и областният координатор на политическата сила Даниел Данчев. Водосвета отслужиха Архиерейският наместник на Кюстендилска духовна околия архимандрит Исаак, иконом Светослав Григоров – председател на храма, протойерей Даниил Хаджийски, протойерей Виктор Мачай, свещеник Иларион Стоянчов, протодякон Александър Нешев и дякон Мирослав Костов.

Водачът на ГЕРБ-СДС и доскорошен министър на вътрешните работи, Христо Терзийски бе категоричен, че само за месец българските граждани са се убедили, че страната лесно може да бъде върната с години назад; че без политически сили, способни да поемат отговорност за управлението, всеки достоен човек и добър професионалист е изложен на политически произвол. „Време е да се завърнем към приоритетите, които са важни за България - икономическо развитие, инвестиции и иновации, модерно образование, подкрепа за малкия и средния бизнес, създаването на условия за младите хора, които да ги мотивират да останат да работят и създават семейства в родните си места“, заяви още Христо Терзийски.

Областният координатор на ГЕРБ Даниел Данчев даде заявка, че Коалицията ще води отворена към хората кампания, със смислен дебат за политики по ключови теми и приоритети за страната. „Българите са разумни хора и затова вярвам, че на 11 юли ще се доверят на сигурността и стабилността, а не на хаоса и агресията. След като 5 пъти получаваме доверието на българските граждани, с номер 5 в бюлетината отново ще се борим да спечелим подкрепата им“, заяви Даниел Данчев.

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик

Коалиция ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания в Пазарджик с официално представяне на листата с кандидати за народни представители.

На събитието присъстваха членове и симпатизанти, дошли специално да уважат повода. Водачът на листата Екатерина Захариева се обърна към присъстващите симпатизанти с увереност, че ГЕРБ отново да бъде първа политическа сила.

“Гарантираме, че в рамките на година можем да въведем изцяло електронно обслужване. Ще организираме тематични трудови борси, в които български работодатели ще могат да предложат работа на сънародниците ни в чужбина”, каза Захариева.

По отношение на област Пазарджик Екатерина Захариева пое ангажимент да работи за подобряване на ВиК инфраструктурата. В областта на здравеопазването тя каза, че ще бъдат осигурени мобилни екипи от най-добри специалисти, които ще посещават малките населени места и хората там могат да получат достъп до висококвалифицирана медицинска помощ. Тя пожела успех на кандидатите за депутати от област Пазарджик и успех на коалиция ГЕРБ-СДС на предстоящите парламентарни избори.

Откриването на кампанията продължи с представянето на всички участници в листата.

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов (втори в листата) увери, че като представител на предприемачите в Пазарджик ще работи за нормалното развитие на бизнеса не само в региона, но и в страната.

“В Пазарджик е необходимо да има индустриална зона, където да намерят реализация младите хора. Ще има възможност за развитие на добри професионалисти, за нови работни места в различни сектори на икономиката”, каза също Шопов.

По традиция бе отслужен молебен и водосвет в църквата „Света Богородица“ в Пазарджик.

 


От категорията

Борис Михайлов след нападките: С някои господа от ГЕРБ ще се видим в съда!

Снимка Правителствена информационна служба-1624454927.png

Говорителят на правителството показа изпълнителен лист от 19 август 2015 г., ...

23 юни 2021 | 16:22

Болничният му вече е изтекъл

Отстраненият шеф на пловдивската полиция: В отпуск по бащинство съм до ноември

Снимка БГНЕС-1624455241.jpg

Съпругата му се е върнала на работа и до ноември той ще може да използва отпуск ...

23 юни 2021 | 16:32

Мустафа Карадайъ от Казанлък: Тези, които се кичат с етикет “промяна”, са подмяна!
(Видео)

Ръководството на ДПС е убедено, че в област Стара Загора ДПС може да вземе два мандата -1624480287.jpg

В България няма диалог между партиите и институциите, няма взаимен контрол ...

23 юни 2021 | 23:26

Cмeнихa шeфa нa баретите
(Видео)

-1465066406.jpg

Ocнoвнaтa зaдaчa на подразделението e рeaгирaнe cрeщу тeрoриcтични дeйcтвия, ...

23 юни 2021 | 20:38