Помагало

Младостта дебне отвсякъде

14349 | 29 май 2015 | 12:34

Интимните партньори днес се отдават на ласки в леглото по три пъти месечно


Младостта дебне и жертви има наоколо. Съпротива всякаква оставете!


Възрастните разлистват биографии, младите ги пишат. Вкарайте там някоя и друга страница. Лолита ще чете с интерес, поне на първо време. На второ - ще затвори романа рано или късно. Не страдайте. И двамата сте на печалба. Тя е натрупала опит, вие - тъга.


Сексуалният живот е в упадък, откакто съществува интернет, обяви гръмогласно професорът от Кеймбридж Дейвид Шпигелхалтър. В книгата си „Сексът в цифри“ бая се е забил в цифрите. Интимните партньори днес се отдават на ласки в леглото по три пъти месечно, твърди професорът, цитиран от „Дейли мейл“. За сравнение - през 2000 г. семейните двойки са правили секс по четири пъти на месец. През 90-те, когато интернет аха да покори света, по пет пъти. Професорът бърка чукането с общуването. Опитва се да докаже, че интернет намалява времето, което двойките прекарват заедно. Било пагубно. Глупости. Напротив, чатенето, пощата, бърникането в разни сайтове за запознанства, по-бързото общуване скъсяват въведението. Свалката не иска време. Иска лаптоп.


Агенциите обичат да разпространяват крайния резултат, не методиката. Ако се взрете в апарата на подобни изследвания, ще се спукате от смях. Ние сме най-нещастни на планетата, най-щастливи - в Доминиканската република. Защото там има повече палми.


По същата крива на критериите УНИЦЕ­Ф-България обяви, че всеки пети младеж между 15 и 24 години нито учи, нито работи. Децата са по-малко образовани от родителите си. Старо схващане. Изследването не отчита световната тенденция: младите се специализират, атакуват конкретиката. Видни американски професори посвещават дълги анализи на явлението и не намират нищо тревожно. Напротив, младите са по-нахъсани. Даже имат повече самочувствие. Друг е въпросът, че са по-нараними, защото надскачат съдържанието си и животът ги коригира безмилостно.


Интернет измете класическото стъргало. Сгледата става по-лесна от мола. Работят - денонощно - достатъчно сайтове. Регистрирайте се, пуснете си дан­ните - не лъжете, за всяка възраст има контрагенти - и ще се учудите на бързите покани. Ако нещо си лайкнете, нищо не пречи след час да се видите на „Попа“. Младите идват, водени от любопитството. От разликата. Може да се окаже, че сте по-харизматичен от цялата гимназия. Интересът храни предизвикателството. Предизвикателството храни поуката.


Понятието „малките нимфи“ става популярно след 1955 г., когато Набоков публикува в Париж знаменитата „Лолита“. Тя, дванайсетгодишна, се пече по бански, когато сатирът Хумберт Хумберт се влюбва от пръв поглед. Продължението е известно. За разлика от общото мнение мисля, че Хумберт Хумберт натрупва повече опит от малката любопитка. Светът през онази 1955 г. се намуси. Световноизвестният режисьор Роман Полански силно загази с обвинение за връзка с тринайсетгодишната тогава (1977 г.) Саманта Геймър. Даже избяга от САЩ. Но моралът се развива. Върховният съд на Италия окончателно свали обвинението (през март т.г.) от Силвио Берлускони за „Рубигейт“. Непълнолетната жрица от марокански произход Карима ел Махруг, по-известна като Руби, призна и не призна, че срещу 7000 евро на сеанс е обслужвала беловласата компания на лидера на „Форца Италия“. Неведнъж и неведнъж непълнолетната е влизала в спалните на застаряващите сатири. Светът даже се усмихна. Прокурорът Едуардо Скардационче оприличи делото като „пародия, достойна за филм“. Е, на това се казва широко мислене.


Консумацията на млади форма и съдържание е заложена дълбоко в гърдите. Особено ако са хубави.


Мъжкото его обича да се обгрижва с подобни доставки. Пресни, любопитни, току-що проходили в тайнствения свят, те са пленявали и пленяват велики персони. Царете са ги отглеждали като брачни подаръци, като дипломатически ноти, понякога шестнайсетгодишната дъщеря е спасявала цяло царство.


Крепостните селяни на Толстой са продължители на една стара-стара традиция, тръгнала още от Елада. Древните гърци умирали от кеф, ако някой опитен стратег открадне момчето им. Колкото по-рано, толкоз по-продуктивно. Колкото по-шумно, толкоз по-социално.


При Толстой случаят е същият, само че се разменят девойки. Крепостните обслужвали господаря с усещането за дълг. Майката и бащата изпитвали истинско задоволство, ако графът хареса дъщеря им. Обикновено Толстой си харесва 14-годишни. От дневниците са изтрити по-малките...


Конгломерат от млади цветя съпътства живота на стотици майстори. Чарли Чап­лин. Първото му цвете е 14-годишната Милдред Харис. Още на 12 години Лита Грей започва да се мота в студиото му. По време на снимките на „Треска за злато“ се опитва да я изнасили в хотелската стая. Осъзнала какво губи, Лита не пропуска да се влюби в гигантския талант. На 16 години забременява - Чаплин е на 35. Доста по-възрастна, на 20 години, е актрисата Полет Годар. По-нататък се появяват Жоан Бари, Клер Шеридан (братовчедка на Чърчил), Пола Негри, Мейбъл Нормънд... Чаплин си прави от Холивуд личен харем. Докато се забива в четвърти брак с Уна О’Нийл, дъщеря на световния драматург Юджин О’Нийл. Уна е на 17 години. Честито!


Сигурно му съперничи единствено красавецът Кларк Гейбъл. Според сценаристката Анита Луиз било достатъчно да си помисли за едно момиче и то вече било пред вратата му.


Никой не може да бие Гоген. Докато общува с метресата си Жулиет Юе, живее - във всяко отношение, с 13-годишната Ана Явайката, полумалайзийка, полуиндианка. Магическа кръв. Тази крехка възраст ще го преследва и по-нататък. Оставя в Дания пет деца, за да отиде в Таити, където забива 13-годишната Теура (името й се среща в поне десет транскрипции). Теура влиза в покоите му доброволно и самодоволно. Тя е готова. Готова да награди господаря със свежия си възглед за живота. Който учудва Европа, но не и Таити. Тук витае друга култура, никой не се стряска, че 13-годишно съцветие разцъфва в обятията на един мъж. И Борис Немцов, лека му пръст, също доказваше силата на младостта. Българска преводачка с разнопосочна кръв, действителна красавица, разкри, че още в гримьорната, когато я зърнал, ципът му паднал.


В стар учебник по литература бе подчертано, че и Достоевски проявявал нездрав интерес към невръстни девойки. Защо „нездрав“? Тъкмо обрат­ното. Много полезен интерес - укрепва здравето, удължава живота. Още повече че невръстните девойки на 16 се оказват доста връстни.


Обществото може да мърмори, но животът кипи. Това не е педофилия. Това е доброволно пътешествие. Круиз за взаимна проверка на любопитството. Красивият маршрут към следващата приказка. Защото всяка младост има приказка.


Не, младостта не си отива. Тя е навсякъде край нас. Пускай данните в сайта.


Още по темата

Дълбоко в туризма

-1432305700.jpg

Дългите езици са като слово пред парламента

22 май 2015 | 17:39

Околовръстното. Толкоз!

-1431686802.jpg

Платеният секс излиза по-евтино

15 май 2015 | 12:41

Подправки от чаршафите

-1430999787.jpg

Потребността от изповед е част от приключението

8 май 2015 | 12:00

Слабостта е силата на жените

Рязкото повишаване на естрогена след раждането на детето се свързва с „препрограмирането“ на мозъка на майката така, че тя да може да брани рожбата си.-1430476282.jpg

И потната мъжка тениска може да мирише приятно, твърдят специалистите

1 май 2015 | 13:30

Добре, в службата, а шефът?

-1427987939.jpg

Юпи поколението превърна чукането в бърза закуска

3 апр. 2015 | 07:48

Синеоката руска агресия

-1427389220.jpg

Това лято се очертава лабаво на легловия фонд

27 март 2015 | 08:00

Грим или дърворезачка?

-1426861601.jpg

Нямам нищо против гейовете, но не съм практикуващ

20 март 2015 | 16:25

Справедливият пол

-1424358599.jpg

Бисексуалните бавно, но упорито формират третия пол

20 февр. 2015 | 13:01

Най-важното

Направим ли добър резултат - ще правим правителство, заяви в Търговище лидерът на ГЕРБ

Борисов: ПП-ДБ са готвели преврат в службите! Ники повече няма да пътува, няма да е премиер
(Видео)

Борисов в Търговище: Ники повече няма да пътува, повече няма да е премиер-Borisov-v-Targovishte--Niki-poveche-nyama-da-patuva--poveche-nyama-da-e-premier_1716819941.jpg

Изборите са ключови. Трябва ни голяма победа с голяма разлика, за да можем да ...

27 май 2024 | 16:50

Още през 2021-а казах, че ПП са "измамници с бели якички" и те излязоха такива", изтъкна Добрев.

ЦИК санкционира ПП-ДБ: Да премахнат билбордовете си с ликовете на Денков, Борисов и Пеевски

С решение на ЦИК ПП-ДБ трябва да свалят тези билбордове-S-reshenie-na-TsIK-PP-DB-tryabva-da-svalyat-tezi-bilbordove_1716822294.jpg

Дори да са монтирани записите, те пак показват какъв престъпен начин на мислене ...

27 май 2024 | 17:38

Припрените реакции, че България няма да изпраща войски в Украйна, не значат абсолютно нищо при пряк сблъсък с Русия

Радев: Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната в Украйна

Радев: Всички държави-членки на НАТО по един или друг начин са въвлечени във войната в Украйна-Radev--Vsichki-darzhavi-chlenki-na-NATO-po-edin-ili-drug-nachin-sa-vavlecheni-vav-voynata-v-Ukrayna_1716810785.png

Нека нашите народни представители, които взимат решения - за изпращане на ...

27 май 2024 | 14:49

Само девет от делегатите на Парламентарната асамблея на алианса гласуваха против

Форумът на НАТО прие декларация: Украйна може да използва западни оръжия за удари по цели в Русия

Форумът на НАТО прие декларация, че Украйна може да използва западна помощ за удари по цели в Русия
Снимка БТА-Forumat-na-NATO-prie-deklaratsiya--che-Ukrayna-mozhe-da-izpolzva-zapadna-pomosht-za-udari-po-tseli-v-Rusiya-Snimka-BTA_1716804385.jpg

Подкрепа на Украйна в нейното международно обосновано право да се самоотбранява ...

27 май 2024 | 13:05

България е ценена като надежден съюзник в НАТО, посочи генералният секретар на алианса

Главчев и Столтенберг: Трябва да помагаме на Украйна без да завличаме НАТО в конфликта
(Видео)

Главчев и Столтенберг: Трябва да помагаме на Украйна без да завличаме НАТО в конфликта
Снимка БТА-Glavchev-i-Stoltenberg--Tryabva-da-pomagame-na-Ukrayna-bez-da-zavlichame-NATO-v-konflikta-Snimka-BTA_1716805659.jpg

Новината за изпращане на български войски в Украйна е типичен пример за ...

27 май 2024 | 12:47

САЩ 6 месеца се договарят, ЕС не са предоставили необходимите количества

Столтенберг: Не предоставихме на Украйна това, което обещахме! Това допринесе за сериозни последици
(Видео)

Столтенберг: През последните месеци не предоставихме на Украйна това, което обещахме (На живо)-Stoltenberg--Prez-poslednite-mesetsi-ne-predostavihme-na-Ukrayna-tova--koeto-obeshtahme--Na-zhivo-_1716792989.jpg

Съюзниците не предоставиха обещаното. 60 милиарда помощ има забавяне помощ за ...

27 май 2024 | 09:26

В службите и да го играеме по-сериозно, казва Кирил Петков

Пети запис. ПП-ДБ обсъждат как да овладеят службите: Трябва да се случи бързо, ударно и наведнъж!

Пети запис. ПП-ДБ обсъждат как да овладеят службите: Да се сложи човек, който има политическа задача-Peti-zapis--PP-DB-obsazhdat-kak-da-ovladeyat-sluzhbite--Da-se-slozhi-chovek--koyto-ima-politicheska-zadacha_1716790295.jpg

Всички назначения на Радев са за под ножа, ...това трябва да се случи бързо, ...

27 май 2024 | 09:08

Той представлява паралелна линия на Северния пръстен на българската газопреносна мрежа

ЕК: На територията на България няма проект "Турски поток"

ЕК: На територията на България няма проект "Турски поток" - това е "Балкански поток"-EK--Na-teritoriyata-na-Balgariya-nyama-proekt--Turski-potok----tova-e--Balkanski-potok-_1716822698.jpg

В прав текст ЕК казва, че в изграждането на "Балкански потокИ няма жалби, ...

27 май 2024 | 18:08

Време е да спрем “Промяната” и да продължим с работата, категоричен е водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР София

Георги Георгиев конкретно: Как се работи за хората и как не се работи - разказ по картинки

В „Манастирски ливади – Запад“ училището и детската градина вече се строят от общината. В район „Студентски“, където се намеси областният управител на ПП Вяра Тодева – теренът пустее-V--Manastirski-livadi---Zapad--uchilishteto-i-detskata-gradina-veche-se-stroyat-ot-obshtinata--V-rayon--Studentski--kadeto-se-namesi-oblastniyat-upravitel-na-PP-Vyara-Todeva---terenat-pustee_1716813191.jpg

В „Манастирски ливади – Запад“ училището и детската градина вече се строят от ...

27 май 2024 | 15:32