Помагало

Младостта дебне отвсякъде

10759 | 29 май 2015 | 12:34

Интимните партньори днес се отдават на ласки в леглото по три пъти месечно


Младостта дебне и жертви има наоколо. Съпротива всякаква оставете!


Възрастните разлистват биографии, младите ги пишат. Вкарайте там някоя и друга страница. Лолита ще чете с интерес, поне на първо време. На второ - ще затвори романа рано или късно. Не страдайте. И двамата сте на печалба. Тя е натрупала опит, вие - тъга.


Сексуалният живот е в упадък, откакто съществува интернет, обяви гръмогласно професорът от Кеймбридж Дейвид Шпигелхалтър. В книгата си „Сексът в цифри“ бая се е забил в цифрите. Интимните партньори днес се отдават на ласки в леглото по три пъти месечно, твърди професорът, цитиран от „Дейли мейл“. За сравнение - през 2000 г. семейните двойки са правили секс по четири пъти на месец. През 90-те, когато интернет аха да покори света, по пет пъти. Професорът бърка чукането с общуването. Опитва се да докаже, че интернет намалява времето, което двойките прекарват заедно. Било пагубно. Глупости. Напротив, чатенето, пощата, бърникането в разни сайтове за запознанства, по-бързото общуване скъсяват въведението. Свалката не иска време. Иска лаптоп.


Агенциите обичат да разпространяват крайния резултат, не методиката. Ако се взрете в апарата на подобни изследвания, ще се спукате от смях. Ние сме най-нещастни на планетата, най-щастливи - в Доминиканската република. Защото там има повече палми.


По същата крива на критериите УНИЦЕ­Ф-България обяви, че всеки пети младеж между 15 и 24 години нито учи, нито работи. Децата са по-малко образовани от родителите си. Старо схващане. Изследването не отчита световната тенденция: младите се специализират, атакуват конкретиката. Видни американски професори посвещават дълги анализи на явлението и не намират нищо тревожно. Напротив, младите са по-нахъсани. Даже имат повече самочувствие. Друг е въпросът, че са по-нараними, защото надскачат съдържанието си и животът ги коригира безмилостно.


Интернет измете класическото стъргало. Сгледата става по-лесна от мола. Работят - денонощно - достатъчно сайтове. Регистрирайте се, пуснете си дан­ните - не лъжете, за всяка възраст има контрагенти - и ще се учудите на бързите покани. Ако нещо си лайкнете, нищо не пречи след час да се видите на „Попа“. Младите идват, водени от любопитството. От разликата. Може да се окаже, че сте по-харизматичен от цялата гимназия. Интересът храни предизвикателството. Предизвикателството храни поуката.


Понятието „малките нимфи“ става популярно след 1955 г., когато Набоков публикува в Париж знаменитата „Лолита“. Тя, дванайсетгодишна, се пече по бански, когато сатирът Хумберт Хумберт се влюбва от пръв поглед. Продължението е известно. За разлика от общото мнение мисля, че Хумберт Хумберт натрупва повече опит от малката любопитка. Светът през онази 1955 г. се намуси. Световноизвестният режисьор Роман Полански силно загази с обвинение за връзка с тринайсетгодишната тогава (1977 г.) Саманта Геймър. Даже избяга от САЩ. Но моралът се развива. Върховният съд на Италия окончателно свали обвинението (през март т.г.) от Силвио Берлускони за „Рубигейт“. Непълнолетната жрица от марокански произход Карима ел Махруг, по-известна като Руби, призна и не призна, че срещу 7000 евро на сеанс е обслужвала беловласата компания на лидера на „Форца Италия“. Неведнъж и неведнъж непълнолетната е влизала в спалните на застаряващите сатири. Светът даже се усмихна. Прокурорът Едуардо Скардационче оприличи делото като „пародия, достойна за филм“. Е, на това се казва широко мислене.


Консумацията на млади форма и съдържание е заложена дълбоко в гърдите. Особено ако са хубави.


Мъжкото его обича да се обгрижва с подобни доставки. Пресни, любопитни, току-що проходили в тайнствения свят, те са пленявали и пленяват велики персони. Царете са ги отглеждали като брачни подаръци, като дипломатически ноти, понякога шестнайсетгодишната дъщеря е спасявала цяло царство.


Крепостните селяни на Толстой са продължители на една стара-стара традиция, тръгнала още от Елада. Древните гърци умирали от кеф, ако някой опитен стратег открадне момчето им. Колкото по-рано, толкоз по-продуктивно. Колкото по-шумно, толкоз по-социално.


При Толстой случаят е същият, само че се разменят девойки. Крепостните обслужвали господаря с усещането за дълг. Майката и бащата изпитвали истинско задоволство, ако графът хареса дъщеря им. Обикновено Толстой си харесва 14-годишни. От дневниците са изтрити по-малките...


Конгломерат от млади цветя съпътства живота на стотици майстори. Чарли Чап­лин. Първото му цвете е 14-годишната Милдред Харис. Още на 12 години Лита Грей започва да се мота в студиото му. По време на снимките на „Треска за злато“ се опитва да я изнасили в хотелската стая. Осъзнала какво губи, Лита не пропуска да се влюби в гигантския талант. На 16 години забременява - Чаплин е на 35. Доста по-възрастна, на 20 години, е актрисата Полет Годар. По-нататък се появяват Жоан Бари, Клер Шеридан (братовчедка на Чърчил), Пола Негри, Мейбъл Нормънд... Чаплин си прави от Холивуд личен харем. Докато се забива в четвърти брак с Уна О’Нийл, дъщеря на световния драматург Юджин О’Нийл. Уна е на 17 години. Честито!


Сигурно му съперничи единствено красавецът Кларк Гейбъл. Според сценаристката Анита Луиз било достатъчно да си помисли за едно момиче и то вече било пред вратата му.


Никой не може да бие Гоген. Докато общува с метресата си Жулиет Юе, живее - във всяко отношение, с 13-годишната Ана Явайката, полумалайзийка, полуиндианка. Магическа кръв. Тази крехка възраст ще го преследва и по-нататък. Оставя в Дания пет деца, за да отиде в Таити, където забива 13-годишната Теура (името й се среща в поне десет транскрипции). Теура влиза в покоите му доброволно и самодоволно. Тя е готова. Готова да награди господаря със свежия си възглед за живота. Който учудва Европа, но не и Таити. Тук витае друга култура, никой не се стряска, че 13-годишно съцветие разцъфва в обятията на един мъж. И Борис Немцов, лека му пръст, също доказваше силата на младостта. Българска преводачка с разнопосочна кръв, действителна красавица, разкри, че още в гримьорната, когато я зърнал, ципът му паднал.


В стар учебник по литература бе подчертано, че и Достоевски проявявал нездрав интерес към невръстни девойки. Защо „нездрав“? Тъкмо обрат­ното. Много полезен интерес - укрепва здравето, удължава живота. Още повече че невръстните девойки на 16 се оказват доста връстни.


Обществото може да мърмори, но животът кипи. Това не е педофилия. Това е доброволно пътешествие. Круиз за взаимна проверка на любопитството. Красивият маршрут към следващата приказка. Защото всяка младост има приказка.


Не, младостта не си отива. Тя е навсякъде край нас. Пускай данните в сайта.


Още по темата

Дълбоко в туризма

-1432305700.jpg

Дългите езици са като слово пред парламента

22 май 2015 | 17:39

Околовръстното. Толкоз!

-1431686802.jpg

Платеният секс излиза по-евтино

15 май 2015 | 12:41

Подправки от чаршафите

-1430999787.jpg

Потребността от изповед е част от приключението

8 май 2015 | 12:00

Слабостта е силата на жените

Рязкото повишаване на естрогена след раждането на детето се свързва с „препрограмирането“ на мозъка на майката така, че тя да може да брани рожбата си.-1430476282.jpg

И потната мъжка тениска може да мирише приятно, твърдят специалистите

1 май 2015 | 13:30

Добре, в службата, а шефът?

-1427987939.jpg

Юпи поколението превърна чукането в бърза закуска

3 апр. 2015 | 07:48

Синеоката руска агресия

-1427389220.jpg

Това лято се очертава лабаво на легловия фонд

27 март 2015 | 08:00

Грим или дърворезачка?

-1426861601.jpg

Нямам нищо против гейовете, но не съм практикуващ

20 март 2015 | 16:25

Справедливият пол

-1424358599.jpg

Бисексуалните бавно, но упорито формират третия пол

20 февр. 2015 | 13:01

Най-важното

За да произведе оръжия за Украйна ЕС ще използва т. нар. Европейски фонд за подпомагане на мира

Повратен момент! Европейските лидери одобриха купуването на 1 милион снаряда за Украйна

Европейските лидери одобриха купуването на 1 милион снаряда за Украйна-Evropeyskite-lideri-odobriha-kupuvaneto-na-1-milion-snaryada-za-Ukrayna_1679599247.jpg

Съгласно сделката Украйна ще получи както прецизно насочвани ...

23 март 2023 | 21:19

България не участва в съвместната доставка за снаряди за Украйна заедно с други 9 държави, подчерта Радев

Радев: Поставяме условие - снаряди, произведени у нас за други страни, да не отиват в Украйна!
(Видео)

Радев: България се ангажира с производството на снаряди за нуждите на наши партньори, не за Украйна-1621945130.png

Нещо повече - България ще поставя условия, произведени на нейна територия ...

23 март 2023 | 13:17

Фалираха ни, обещаха ни завод в областта, оказа се лъжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си мислят, че ще ни купят

Троянци осъмнаха с предизборни торбички на ПП с лютеница и салам по вратите на къщите си

Троянци осъмнаха с предизборни торбички на ПП с хранителни продукти по вратите на къщите си-Troyantsi-osamnaha-s-predizborni-torbichki-na-PP-s-hranitelni-produkti-po-vratite-na-kashtite-si_1679596827.jpg

Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с ...

23 март 2023 | 20:31

КЗК образува три производства за тайни договорки срещу веригите за хранителни стоки

КЗК образува три производства за тайни договорки срещу веригите за хранителни стоки-KZK-obrazuva-tri-proizvodstva-za-tayni-dogovorki-sreshtu-verigite-za-hranitelni-stoki_1679566957.jpg

Проверката е срещу "Била", "Кауфланд", ...

23 март 2023 | 12:05

Идваме да ви предупредим - октомври още 10 милиарда заем ще вземем заради ПП, посочи лидерът на ГЕРБ (ВИДЕО)

Борисов в Благоевград: Правителство без участието на ГЕРБ не може да стане!
(Видео)

Ако аз бях управлявал в последните 2 години щяха да ме питат защо от всеки литър гориво, зареден от вас, да ви вземат по един лев от джоба, заяви Борисов.-Ako-az-byah-upravlyaval-v-poslednite-2-godini-shtyaha-da-me-pitat-zashto-ot-vseki-litar-gorivo--zareden-ot-vas--da-vi-vzemat-po-edin-lev-ot-dzhoba--zayavi-Borisov-_1679588451.jpg

Как се прави правителство на малцинството, без ГЕРБ да участва в него? Това не ...

23 март 2023 | 17:57

Служебният кабинет да не чака и минута повече, категорична е лидерът на БСП

Нинова: Да се спре временно вносът от Украйна, а внесените яйца да не стигат до търговската мрежа

Нинова: Да се спре временно вносът от Украйна, а внесените яйца да не стигат до търговската мрежа-Ninova--Da-se-spre-vremenno-vnosat-ot-Ukrayna--a-vnesenite-yaytsa-da-ne-stigat-do-targovskata-mrezha_1679580977.jpg

На предизборната среща в Несебър присъстваха още водачът на листата в Бургас - ...

23 март 2023 | 16:13

На изборите българите трябва да избират между Бойко и Кирчо. Прост избор. При кой живяхме по-добре!?

Георги Марков: Американците свалиха доверие от Кирчовците и отново заложиха на Бойко!

Георги Марков: Американците свалиха доверие от Кирчовците! Разбраха, че заложиха на куц кон!-1611662196.jpg

В Германия ограничиха мажоритарния вот - тежък удар върху Баварската партия ...

23 март 2023 | 14:31

Очакването е на 2 април до избирателните урни да отидат между 2,4 и 2,7 млн. души

Юлий Павлов: Разликата между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще е 35 000 гласа на изборите

Има фактори, които работят за това коалицията ПП-ДБ да са първи, сред които избирателите в чужбина, както и тези, които ще вземат решение в последния момент да гласуват. 

 -1660803152.png

Връщането на хартиената бюлетина е добро решение за повишаване на активността, ...

23 март 2023 | 14:29

Македонският премиер подчерта, че в Скопие може да се гледа БНТ

Ковачевски пита МВнР у нас: Защо в България не се излъчва държавната телевизия на РСМ?

Ковачевски пита МВнР у нас: Защо в България не се излъчва държавната телевизия на РСМ?-Kovachevski--Parlamentat-mozhe-da-vzeme-reshenieto--s-koeto-shte-se-prodalzhi-evropeyskiyat-pat-_1668442462.jpg

Споразумение за оказване на съдействие при разпространението на БНТ Свят и МРТВ ...

23 март 2023 | 18:47