Помагало

Младостта дебне отвсякъде

11072 | 29 май 2015 | 12:34

Интимните партньори днес се отдават на ласки в леглото по три пъти месечно


Младостта дебне и жертви има наоколо. Съпротива всякаква оставете!


Възрастните разлистват биографии, младите ги пишат. Вкарайте там някоя и друга страница. Лолита ще чете с интерес, поне на първо време. На второ - ще затвори романа рано или късно. Не страдайте. И двамата сте на печалба. Тя е натрупала опит, вие - тъга.


Сексуалният живот е в упадък, откакто съществува интернет, обяви гръмогласно професорът от Кеймбридж Дейвид Шпигелхалтър. В книгата си „Сексът в цифри“ бая се е забил в цифрите. Интимните партньори днес се отдават на ласки в леглото по три пъти месечно, твърди професорът, цитиран от „Дейли мейл“. За сравнение - през 2000 г. семейните двойки са правили секс по четири пъти на месец. През 90-те, когато интернет аха да покори света, по пет пъти. Професорът бърка чукането с общуването. Опитва се да докаже, че интернет намалява времето, което двойките прекарват заедно. Било пагубно. Глупости. Напротив, чатенето, пощата, бърникането в разни сайтове за запознанства, по-бързото общуване скъсяват въведението. Свалката не иска време. Иска лаптоп.


Агенциите обичат да разпространяват крайния резултат, не методиката. Ако се взрете в апарата на подобни изследвания, ще се спукате от смях. Ние сме най-нещастни на планетата, най-щастливи - в Доминиканската република. Защото там има повече палми.


По същата крива на критериите УНИЦЕ­Ф-България обяви, че всеки пети младеж между 15 и 24 години нито учи, нито работи. Децата са по-малко образовани от родителите си. Старо схващане. Изследването не отчита световната тенденция: младите се специализират, атакуват конкретиката. Видни американски професори посвещават дълги анализи на явлението и не намират нищо тревожно. Напротив, младите са по-нахъсани. Даже имат повече самочувствие. Друг е въпросът, че са по-нараними, защото надскачат съдържанието си и животът ги коригира безмилостно.


Интернет измете класическото стъргало. Сгледата става по-лесна от мола. Работят - денонощно - достатъчно сайтове. Регистрирайте се, пуснете си дан­ните - не лъжете, за всяка възраст има контрагенти - и ще се учудите на бързите покани. Ако нещо си лайкнете, нищо не пречи след час да се видите на „Попа“. Младите идват, водени от любопитството. От разликата. Може да се окаже, че сте по-харизматичен от цялата гимназия. Интересът храни предизвикателството. Предизвикателството храни поуката.


Понятието „малките нимфи“ става популярно след 1955 г., когато Набоков публикува в Париж знаменитата „Лолита“. Тя, дванайсетгодишна, се пече по бански, когато сатирът Хумберт Хумберт се влюбва от пръв поглед. Продължението е известно. За разлика от общото мнение мисля, че Хумберт Хумберт натрупва повече опит от малката любопитка. Светът през онази 1955 г. се намуси. Световноизвестният режисьор Роман Полански силно загази с обвинение за връзка с тринайсетгодишната тогава (1977 г.) Саманта Геймър. Даже избяга от САЩ. Но моралът се развива. Върховният съд на Италия окончателно свали обвинението (през март т.г.) от Силвио Берлускони за „Рубигейт“. Непълнолетната жрица от марокански произход Карима ел Махруг, по-известна като Руби, призна и не призна, че срещу 7000 евро на сеанс е обслужвала беловласата компания на лидера на „Форца Италия“. Неведнъж и неведнъж непълнолетната е влизала в спалните на застаряващите сатири. Светът даже се усмихна. Прокурорът Едуардо Скардационче оприличи делото като „пародия, достойна за филм“. Е, на това се казва широко мислене.


Консумацията на млади форма и съдържание е заложена дълбоко в гърдите. Особено ако са хубави.


Мъжкото его обича да се обгрижва с подобни доставки. Пресни, любопитни, току-що проходили в тайнствения свят, те са пленявали и пленяват велики персони. Царете са ги отглеждали като брачни подаръци, като дипломатически ноти, понякога шестнайсетгодишната дъщеря е спасявала цяло царство.


Крепостните селяни на Толстой са продължители на една стара-стара традиция, тръгнала още от Елада. Древните гърци умирали от кеф, ако някой опитен стратег открадне момчето им. Колкото по-рано, толкоз по-продуктивно. Колкото по-шумно, толкоз по-социално.


При Толстой случаят е същият, само че се разменят девойки. Крепостните обслужвали господаря с усещането за дълг. Майката и бащата изпитвали истинско задоволство, ако графът хареса дъщеря им. Обикновено Толстой си харесва 14-годишни. От дневниците са изтрити по-малките...


Конгломерат от млади цветя съпътства живота на стотици майстори. Чарли Чап­лин. Първото му цвете е 14-годишната Милдред Харис. Още на 12 години Лита Грей започва да се мота в студиото му. По време на снимките на „Треска за злато“ се опитва да я изнасили в хотелската стая. Осъзнала какво губи, Лита не пропуска да се влюби в гигантския талант. На 16 години забременява - Чаплин е на 35. Доста по-възрастна, на 20 години, е актрисата Полет Годар. По-нататък се появяват Жоан Бари, Клер Шеридан (братовчедка на Чърчил), Пола Негри, Мейбъл Нормънд... Чаплин си прави от Холивуд личен харем. Докато се забива в четвърти брак с Уна О’Нийл, дъщеря на световния драматург Юджин О’Нийл. Уна е на 17 години. Честито!


Сигурно му съперничи единствено красавецът Кларк Гейбъл. Според сценаристката Анита Луиз било достатъчно да си помисли за едно момиче и то вече било пред вратата му.


Никой не може да бие Гоген. Докато общува с метресата си Жулиет Юе, живее - във всяко отношение, с 13-годишната Ана Явайката, полумалайзийка, полуиндианка. Магическа кръв. Тази крехка възраст ще го преследва и по-нататък. Оставя в Дания пет деца, за да отиде в Таити, където забива 13-годишната Теура (името й се среща в поне десет транскрипции). Теура влиза в покоите му доброволно и самодоволно. Тя е готова. Готова да награди господаря със свежия си възглед за живота. Който учудва Европа, но не и Таити. Тук витае друга култура, никой не се стряска, че 13-годишно съцветие разцъфва в обятията на един мъж. И Борис Немцов, лека му пръст, също доказваше силата на младостта. Българска преводачка с разнопосочна кръв, действителна красавица, разкри, че още в гримьорната, когато я зърнал, ципът му паднал.


В стар учебник по литература бе подчертано, че и Достоевски проявявал нездрав интерес към невръстни девойки. Защо „нездрав“? Тъкмо обрат­ното. Много полезен интерес - укрепва здравето, удължава живота. Още повече че невръстните девойки на 16 се оказват доста връстни.


Обществото може да мърмори, но животът кипи. Това не е педофилия. Това е доброволно пътешествие. Круиз за взаимна проверка на любопитството. Красивият маршрут към следващата приказка. Защото всяка младост има приказка.


Не, младостта не си отива. Тя е навсякъде край нас. Пускай данните в сайта.


Още по темата

Дълбоко в туризма

-1432305700.jpg

Дългите езици са като слово пред парламента

22 май 2015 | 17:39

Околовръстното. Толкоз!

-1431686802.jpg

Платеният секс излиза по-евтино

15 май 2015 | 12:41

Подправки от чаршафите

-1430999787.jpg

Потребността от изповед е част от приключението

8 май 2015 | 12:00

Слабостта е силата на жените

Рязкото повишаване на естрогена след раждането на детето се свързва с „препрограмирането“ на мозъка на майката така, че тя да може да брани рожбата си.-1430476282.jpg

И потната мъжка тениска може да мирише приятно, твърдят специалистите

1 май 2015 | 13:30

Добре, в службата, а шефът?

-1427987939.jpg

Юпи поколението превърна чукането в бърза закуска

3 апр. 2015 | 07:48

Синеоката руска агресия

-1427389220.jpg

Това лято се очертава лабаво на легловия фонд

27 март 2015 | 08:00

Грим или дърворезачка?

-1426861601.jpg

Нямам нищо против гейовете, но не съм практикуващ

20 март 2015 | 16:25

Справедливият пол

-1424358599.jpg

Бисексуалните бавно, но упорито формират третия пол

20 февр. 2015 | 13:01

Най-важното

Хекимян е отрицанието на Борисов за София на ГЕРБ. Това е предателство към ГЕРБ

Валерия Велева: За Борисов, Хекимян и жалката българска политика

Валерия Велева-1448546816.jpg

Да имаш кандидат за кмет като Георги Георгиев и да стигнеш до Хекимян, е ...

25 септ. 2023 | 15:11

Недопустимо е храм, заключен с катинари. Правителството да установи чия собственост е Руската църква, призова той

Пеевски: ДПС няма да подкрепи никого за кандидат-кмет на София, дори на балотажа
(Видео)

Пеевски: ДПС няма да подкрепи никой за кандидат-кмет на София-Peevski--Denkov-i-Vasilev-shte-podpishat-dokument-s-protestirashtite_1695203745.jpg

Църквата трябва да е отворена, не може да е заключен храмът. Нека да се ...

25 септ. 2023 | 12:35

Негово Светейшество е информирал със свое нарочно писмо Патриарха на Москва и цяла Русия Кирил

Патриарх Неофит назначи свещеници от София, които да обслужват Руската църква

Патриарх Неофит назначи свещеници от София, които да обслужват Руската църква-Patriarh-Neofit-naznachi-sveshtenitsi-ot-Sofiya--koito-da-obsluzhvat-Ruskata-tsarkva_1695651330.jpg

Софийската Света митрополия гарантира, че никаква част от имуществото на ...

25 септ. 2023 | 15:05

Реших да се кандидатирам, за да работя за обществото, но от другата страна, обяви кандидат-кметът

ГЕРБ -СДС регистрира Антон Хекимян за кандидат-кмет на София, предложението е лично на Борисов

ГЕРБ -СДС регистрира Антон Хекимян за кандидат-кмет на  София, предложението е лично на Борисов-GERB--SDS-registrira-Anton-Hekimyan-za-kandidat-kmet-na-Sofiya--predlozhenieto-e-lichno-na-Borisov_1695627791.jpg

Хекимян уточни, че миналата седмица е имал лична среща с лидера на ГЕРБ Бойко ...

25 септ. 2023 | 10:01

Този мистериозен доклад никой не го е виждал, никой не знае какво пише в него, каза тя

Нинова пита: Бил ли е Хекимян лична къртица на Бойко Борисов в БТВ

--Ninova--BSP-nyama-da-podkrepi-pravitelstvo-na-GERB-s-prisastvie-ili-otsastvie-ot-zalata_1684403365.jpg

Относно номинацията на ГЕРБ-СДС за кмет на София на Антон Хекимян, Нинова ...

25 септ. 2023 | 12:11

За да работи добре едно общество, трябва да има китайска стена между медиите и политиката, смята той

Терзиев за Хекимян: Опитите на журналистите да влизат в политиката не са свършили добре

Васил Терзиев: Опитите на журналистите да влизат в политиката, не са свършили добре-Vasil-Terziev--Opitite-na-zhurnalistite-da-vlizat-v-politikata--ne-sa-svarshili-dobre_1695628810.jpg

ГЕРБ и Борисов избират да заложат на човек, който буквално една седмица преди ...

25 септ. 2023 | 10:58

Борисов дал инструкции по места, ако се стигне до балотаж,, да подкрепят „Промяната“

Иван Стамболов-Сула: Защо Хекимян? Защо не Георги Георгиев, който поне знае какво става в Общината?

Иван Стамболов-Сула-1620807193.jpg

Виждаме, че ГЕРБ не само нямат намерение да се разправят с „Промяната“, което ...

25 септ. 2023 | 15:46

Йорданка Фандъкова поема нюзрума на бТв. Първата ѝ работа е ремонт на студиото, гласи друг коментар

Хекимян взриви Мрежата: Гответе се за Цитиридис. С подгласници Цънцарова и Ризова

Честито на софиянци, мъжкото ледено хоро се мести в Перловска река, пише потребител
-Chestito-na-sofiyantsi--mazhkoto-ledeno-horo-se-mesti-v-Perlovska-reka-_1695633578.jpg

С таргета на Хекимян, по-евтино и също толкова ефективно щеше да му е на Бойко ...

25 септ. 2023 | 11:16

Защо му бе на ББ да издъни, както най-верния си агент в БТВ, така и самата телевизия

Паун Цонев: Защо Борисов реши, че е по-добре новата Цецка да се казва Антон?

Паун Цонев: Защо Борисов реши, че е по-добре новата Цецка да се казва Антон?-1477839807.jpg

Дали до края на деня Борисов няма да обяви на главния изпълнителен директор на ...

25 септ. 2023 | 16:04