Акценти в дамското и мъжкото облекло

Модните тенденции през 2017

9352 | 3 ян. 2017 | 17:29

Блясъкът от 80-те години изглежда, че отново се завръща през тази година. Подплънките на раменете, асиметричните кройки, пайетите и металикът ще са често срещани


Тенденциите по модните подиуми често се разминават с тези, които наблюдаваме по улиците на шумните градове, но въпреки това те оставят сигурен белег върху облеклото ни по един или друг начин, пише 24 часа.

 

Акценти в дамското облекло през 2017

 

Блясък

Блясъкът от 80-те години изглежда, че отново се завръща през тази година. Подплънките на раменете, асиметричните кройки, пайетите и металикът ще са често срещани през 2017. Мини роклята и падналото рамо също ще заемат голяма част от модните тенденции. 

 

Бунтарска визия

Разкроените ризи не са никакво ново откритие, но през тази година те навлизат с все по-голяма сила и то по още по-смел начин. Те са силно изрязани, съчетани с къси поли, като рамената отново са открити. Всякакви вариации на все по-откачени идеи относно този вид топ ще се превърнат в хит праз 2017.

 

Спортно облекло

Очаква се спортният стил да се наблюдава навсякъде през тази година. Някои от най-известните световни марки вече предлагат модели с високи ципове, взаимствани от суитчърите, а други наблягат на костюми, близки на екипите за фехтовка. Бели подплатени якета, тънки изрязани панталони по тялото и маншети ще присъстват в модата на 2017.

 

Живот в розово

Феновете на розовата гама, която неотдавна бе доста модерна, ще се радват да чуят, че цветът отново завладява модния пазар. Този път обаче по-скоро се налага по-пастелен тон, по-благоприятен за окото. Цвят малина и череша също ще бъдат чрез често използваните тази година. 

 

Прозрачна наслада

Прозрачните слоеве при материите продължават да бъдат хит и през 2017. Тънките и бледи дрехи ще присъстват в редица модели. Този тип дантела също ще се радва на особено внимание тази година, като тя би била подходяща и за различен вид поводи.

 

Мъжките тенденции през 2017

Всеобхватност 80-те оказват влияние и при мъжкото облекло по отношение на широките раменни пропорции. Тяхната големина игриво се преувеличава, като към това се добавя и доза шик.

 

Саката и палтата са фриволно простиращи се по телата, които предразполагат към своеобразно перчене.

 

Късата кройка

Изрязването на панталона няма да се избягва през 2017 година. С подгъви ще се покачва края на долнището, като се открива глезенът. Карираните и тесни панталони ще бъдат изключително модерни. Ще се наблюдават особено смели и асиметрично подравнени такива предложения.

 

Изтънченост

Райетата са навсякъде през 2017. Всякакви разновидности, ширини и подобни нишки ще се наблюдават от спортното облекло до по-официалното. Райето присъства и в доста ежедневни визии, като може би превес взима тъмносиньото и черно.

 

Любовна визия

Кой би предположил, че гащеризонът отново ще бъде на мода? Изключително лесен за носене и опростен, този модел притежава само един цип. Подходящ за ежедневни занимания или сафари, гащеризонът ще се наложи на модния пазар през годината.

 

Камуфлаж

Военната визия и нюансите на камуфлажа са тотален хит през 2017. Единственото важно условие е да не се прекалява със смесицата от тези типове шарки, защото те не са абсолютно идентични.


От категорията

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?

Борис Джонсън е пръскал държавна пара по любовници?-1588075212.jpg

Близкото до управляващата Консервативна партия издание публикува на сайта си ...

23 юни 2022 | 14:21

Камила откровено за живота си: С Чарлз седим и четем книгите си в различни ъгли на една и съща стая

Сн. Инстаграм-1655985598.png

Наблюдавана съм отблизо толкова дълго време, че просто трябва да намериш начин ...

23 юни 2022 | 14:58

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас
(Галерия)

Мариан Вълев-Куката - в пилотната кола на юбилейното Премиум Рали София-Свети Влас-1656049375.jpg

Конвоят от зрелищни автомобили ще финишира на 25 юни (събота) в 18,30 ч. на ...

24 юни 2022 | 08:40

Йоанна Драгнева получи песен-подарък
(Видео)

Йоанна Драгнева получи песен-подарък-1656016011.png

Новата версия на BABY е в специален ремикс на Росен Стоев

23 юни 2022 | 23:26