Най-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас

България е единственият европейски домакин на едно от най-очакваните събития в света на фризьорството

Най-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас

2438 | 22 септ. 2023 | 22:41

Стотици топ-модели превземат Епископската базилика на Филипопол на 30-и септември. Над триста млади момичета ще се съберат с надеждата да попаднат на престижната сцена, на която Мунир ще разкрие тайните на своя успех.

Най-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас-Nay-populyarniyat-dizayner-na-kosi-v-sveta--Munir--sam-shte-podbira-modelite-za-znamenitiya-si-mastarklas_1695413220.jpgНай-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас-Nay-populyarniyat-dizayner-na-kosi-v-sveta--Munir--sam-shte-podbira-modelite-za-znamenitiya-si-mastarklas_1695413232.jpgНай-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас-Nay-populyarniyat-dizayner-na-kosi-v-sveta--Munir--sam-shte-podbira-modelite-za-znamenitiya-si-mastarklas_1695413206.jpgНай-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас-Nay-populyarniyat-dizayner-na-kosi-v-sveta--Munir--sam-shte-podbira-modelite-za-znamenitiya-si-mastarklas_1695413193.jpgНай-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас-Nay-populyarniyat-dizayner-na-kosi-v-sveta--Munir--sam-shte-podbira-modelite-za-znamenitiya-si-mastarklas_1695413180.jpgНай-популярният дизайнер на коси в света, Мунир, сам ще подбира моделите за знаменития си мастърклас-Nay-populyarniyat-dizayner-na-kosi-v-sveta--Munir--sam-shte-podbira-modelite-za-znamenitiya-si-mastarklas_1695413168.jpg

 Най-влиятелният дизайнер на коси в света, с близо 20 милиона последователи в социалните мрежи, пристига в Пловдив в края на септември.

 

В последния ден на месеца Мунир ще проведе знаменития си „School Master Class“ за първи път в България. Това е и първото му от общо две индикативни събития, които „Кръстникът на дизайна на косите“ ще реализира през тази година.

 

България е единственият европейски домакин на едно от най-очакваните събития в света на фризьорството.

 

През октомври второто и последно за годината издание на „School Master Class“ ще се проведе в Маями.  Интересът към целодневния мастърклас в света на дизайнерите на коси е огромен, но не по-малко е и вълнението сред моделите. Мунир е известен не само с грандиозното си шоу, а и с факта, че моделите, които представят изящните му шедьоври са в пъти повече от стандартно ревю на прически.

 

Организаторите на събитието от Christian Of Roma избират Епископската базилика на Филипопол за провеждане на кастинга за модели, водени от философията да представят България, красотата на природата ни и историческата стойност на Пловдив пред света.

 

Епископската базилика на Филипопол е античният предшественик на днешния Пловдив. Открита при разкопките монета на император Лициний (308-324) дава основание на хипотезата, че базиликата е сред първите, построени в Римската империя след легализирането на християнството през 313 г.

 

Базиликата е широка 36 м, дълга над 90 м и е с впечатляваща архитектура - централен и два странични кораба, апсида, нартекс (преддверие) и атриум (открит двор) с колонади. В централния кораб се издигал украсен с мрамор презвитериум (платформа за епископа и духовенството).

 

Вътрешността й била украсена с колони с капители с християнски символи, стенописи и пищни мозаечни подове. Мозайките са и най-добре запазената част от сградата. Историята на мястото обхваща поне 12 века. Базиликата е построена върху развалините на антична сграда, вероятно от I в.сл.Хр.

 

След изоставянето на църквата, през Х-ХII в. на мястото се появява голям християнски некропол с гробищна църква, украсена с изящни стенописи. Епископската базилика на античния Филипопол заема централно място и в съвременен Пловдив.

 

Създадена в града под тепетата преди 30 години, една от фундаменталните ценности на Cristian Of Roma е с дейността си да допринася за общността, а инициативата е само част от програмата, която водещата компания в индустрията на красотата включва в календара си по повод годишншната от основаването си.

 

Стотици дизайнери на коси от 11 страни се очаква да пристигнат в Пловдив на 30-и септември в палата 6 на Пловдивски панаир. Освен, че ще се потопят в магията на най-стария град в Европа, те ще се включат и в едно вълнуващо пътешествие в света на познанието, в което Мунир ще демонстрира три пълни трансформации и три приложения на тонер на живо.

 

С растящата си популярност и все по-голям брой последователи в социалните медии, Мунир се превръща в истинска сензация в света на красотата, която си съперничи с топ-имената на Холивуд. Той активно споделя своите умения и знания в областта на фризьорството, провеждайки обучения и семинари в различни държави, като предава своите тайни и техники на други фризьори, които също искат да достигнат върховите нива на професионализъм.

 

Неговите визии се появяват на кориците на много модни списания. Със своя харизматичен стил и амбициозен дух Мунир продължава да вдъхновява милиони хора по света и да променя лицето на индустрията на красотата.

 

Всеки, който е имал възможността да бъде обслужен от Мунир или да посети неговите обучения, не може да не се впечатли от неговата страст, харизма и преданост към професията, както и от таланта му да превръща косата на клиентите си в произведения на изкуството.

 

Мунир продължава да разширява своето влияние и да бъде вдъхновение за млади фризьори и стилисти, които желаят да проследят пътя на успеха в света на красотата и модата.

 

Неговата история и успех окуражават хора по целия свят да следват своите мечти и да постигат големи върхове в сферата, към която се стремят. Мунир е определян като трендсетър, който разширява хоризонтите на индустрията.

 

 


От категорията

Академията за мода присъди наградите Златна игла 2023! Дизайнер на годината е Радостина Долапчиева
(Видео)

Проф. Любомир Стойков заедно с дизайнерите - носители на приза „Златна игла 2023“.-Prof--Lyubomir-Stoykov-zaedno-s-dizaynerite---nositeli-na-priza--Zlatna-igla-2023-_1701346789.jpg

Албена Александрова и Кирил Чалъков бяха удостоени с приза за четвърти път

30 ноем. 2023 | 14:17

Тамара Глоба: Три зодии ще се радват на щастие и пари до дни

Тамара Глоба: Три зодии ще се радват на щастие и пари до дни-Tamara-Globa-za-2023--Mart-shte-dade-na-Rusiya-silni-sayuznitsi--v-kraya-na-godinata-shte-zapochnat-pregovori_1672297339.jpg

Телците да се фокусират върху семейството. Раци, през декември пред вас ще се ...

1 дек. 2023 | 15:17

Гробът на Орфей е в подножието на Олимп
(Галерия)

Гробът на Орфей е в подножието на Олимп-Grobat-na-Orfey-e-v-podnozhieto-na-Olimp_1701611562.jpg

Цените в Норвегия се доближават до българските, установи Виолета Стоянова. ...

3 дек. 2023 | 15:49

Васил Найденов пя за Code Health TV и Бала на лекарите „Благодарим ви, че ви има!“
(Галерия)

Васил Найденов пя за Code Health TV и  Бала на лекарите „Благодарим ви, че ви има!“  -Vasil-Naydenov-pya-za-Code-Health-TV-i-Bala-na-lekarite--Blagodarim-vi--che-vi-ima--_1701516504.jpg

Акцент на вечерта беше благотворителността. Съвместната инициатива на Столична ...

2 дек. 2023 | 13:26

Най-важното

Според министър-председателя Николай Денков това действие на граничните власти не нарушава правата на гражданите

Връчват актове и фишове на шофьори и на граничните пунктове

Връчват актове и фишове на шофьори и на граничните пунктове-Vrachvat-aktove-i-fishove-na-shofyori-i-na-granichnite-punktove_1701668591.jpg

МВР вече изпраща и съобщения на нарушителите за фишове и актове по електронната ...

4 дек. 2023 | 07:41

Протестът ще бъде пред сградата на вътрешното министерство във Виена.

Протест на български евродепутати във Виена срещу австрийското вето за Шенген

Българският евродепутат от "Обнови Европа" Илхан Кючюк, който ще се включи в протеста заедно с румънския си колега Влад Ботош и Хелмут Брандщетер от австрийската либерална партия NEOS.-Balgarskiyat-evrodeputat-ot--Obnovi-Evropa--Ilhan-Kyuchyuk--koyto-shte-se-vklyuchi-v-protesta-zaedno-s-rumanskiya-si-kolega-Vlad-Botosh-i-Helmut-Brandshteter-ot-avstriyskata-liberalna-partiya-NEOS-_1701670555.jpg

"Не става въпрос само за Шенгенското пространство, а за признаване, ...

4 дек. 2023 | 08:14

Ивайло Мирчев: ДПС са много адекватни по отношение на руското влияние в България

Ивайло Мирчев: ДПС са много адекватни по отношение на руското влияние в България-Po-nikakav-nachin-nyama-da-narushim-boesposobnostta-na-armiyata--zayavi-Ivaylo-Mirchev_1689236742.jpg

Разграждането на политическия модел ще стане с промяната на Конституцията, ...

4 дек. 2023 | 08:50

Държавната администрация не спира да расте, идеята за продажба на държавен поземлен фонд не е фалшива новина

Николай Василев: Сегашната политика на Асен Василев ни отдалечава от еврозоната

Николай Василев: Сегашната политика на Асен Василев ни отдалечава от еврозоната-Nikolay-Vasilev--Byudzhetat-e-bomba--koyato-tryabva-da-se-obezvredi_1682491729.jpg

Василев определи като заблуда твърденията на премиера Николай Денков, че ...

4 дек. 2023 | 09:08

Няма изискване да се плащат глоби на границата, каза премиерът

Акад. Денков: В кабинета работим много добре, министрите са мотивирани и всеки си върши работата

Акад. Денков: В кабинета работим много добре, министрите са мотивирани и всеки си върши работата
Снимка БТА-Akad--Denkov--V-kabineta-rabotim-mnogo-dobre--ministrite-sa-motivirani-i-vseki-si-varshi-rabotata-Snimka-BTA_1701625359.jpg

Според него най-важните задачи в парламента сега са изборът на състав на ...

3 дек. 2023 | 19:41

Вия продължавате да ме ръчкате са се бием с ПП-ДБ, каза той

Борисов ядосано към младежи ГЕРБ: Не съм дошъл да ми задавате въпроси. Сглобката е паянтова,но я има

Борисов ядосано към младежи ГЕРБ: Не съм дошъл да ми задавате въпроси-Borisov-yadosano-kam-mladezhi-GERB--Ne-sam-doshal-da-mi-zadavate-vaprosi_1701608846.jpg

Той се обърна с въпрос към залата какво точно искат. „Ние трябва да се разберем ...

3 дек. 2023 | 15:06

Местните избори показаха, че няма партия в подем, а системните са в криза

Анализът на ИСА: България в сглобка без позитивен сценарий, процесите се развиват в негативна посока

Анализът на ИСА за ноември 2023: България в сглобка без позитивен сценарий-Analizat-na-ISA-za-noemvri-2023--Balgariya-v-sglobka-bez-pozitiven-stsenariy_1701538987.jpg

Предсрочни парламентарни избори са нежелани и крайно рискови както за партиите, ...

3 дек. 2023 | 19:44

Радев ще участва в политическия живот след края на президентския си мандат

Euractiv: Радев стои зад националистическия завой на българската левица, ЕС да се готви за нов Орбан

Euractiv: Радев стои зад националистическия завой на българската левица, ЕС да се готви за нов Орбан-Euractiv--Radev-stoi-zad-natsionalisticheskiya-zavoy-na-balgarskata-levitsa--ES-da-se-gotvi-za-nov-Orban_1701586573.jpg

Партията на европейските социалисти (ПЕС) е готова да предприеме необходимите ...

3 дек. 2023 | 08:54

Сякаш започваме нещо, само, за да не го завършим

Кеворк Кеворкян: Недовършеняци с две леви ръце

-1461834919.jpg

Всяка година, всеки сняг връща България сто години назад, но никой вече не ...

2 дек. 2023 | 17:37