Сн. Фейсбук

Нанков и Маринов са доволни, че в Голям извор, както и в много други селища хората търсят имоти

Николай Нанков в Ловешко: Хората знаят, че можем да променим региона и го правим

1969 | 1 апр. 2021 | 16:47

В разговорите си с избиратели Младен Маринов подчертал, че "премиерът Бойко Борисов изключително много държи на сигурността за хората и в най-малките населени места".


_izbori_2021_v1

 

"Благодаря на хората в Ябланица, които дойдоха да се видим и поговорим вчера следобед. При тях бяхме с техния човек, както те го определиха, Младен Маринов и кандидатите от листата ни на Коалиция ГЕРБ-СДС. И тук, както и на много места, ВиК инфраструктурата бе темата, която интересуваше жителите."

 

Това написа във Фейсбук-страницата си днес зам.-регионалният министър Николай Нанков, който е водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за област Ловеч.

 

Той съобщи и "добрата новина" - заедно с кмета Найден Найденов работят "много последователно за ВиК структурата в региона".

И дава примери какво ще се изгради за в бъдеще:

- в с. Малък извор с първи и втори етап ще се изгради водохващане и водопроводна мрежа,

- в кв. Шумака ще подменим канализацията,

- в селата Батулци и Орешене също ще подменим старата водопреносна мрежа,

- в Златна Панега ще изградим водохващане от водоизточник и ще подменим остарелите ВиК тръби, за да получават хората чиста вода и да няма честите аварии. Освен това там сме предвидили и ремонт на три улици.

Поговорихме си за политиката по доходите и социалните мерки, които сме предвидили в управленската си програма, пише Нанков. И добавя: „Хората в Ябланица нямаха нужда от убеждаване – те знаят, че номер 28 в бюлетината е за хората, които могат да променят града и общината им и го правим".

Вчера Нанков бе и в Тетевенското село Голям извор заедно с кандидат-депутати от листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч. Младен Маринов, който е земляк на хората тук, беше много развълнуван от срещата с роднини и приятели, пише Нанков.

"Няма да е добре за държавата и за хората, ако след 4 април към здравната и следващата я икономическа криза се добави и политическа заради невъзможност да бъде съставено работещо правителство. Ще предотвратим подобно развитие, само ако последваме призива на кмета на Голям извор Илиян Маринов и в неделя гласуваме с №28 в изборната бюлетина. Това казах днес на жителите на прекрасното тетевенско село Голям извор", пише Нанков.

В разговорите си с избиратели Младен Маринов подчертал, че "премиерът Бойко Борисов изключително много държи на сигурността за хората и в най-малките населени места".

И в това село, както и в много други пандемията раздвижи пазара и много хора търсят имоти тук. "Затова и подчертахме - много важно е да се запази спокойствието. Младен Маринов специално пожела селото да остане сплотено и задружно, чисто, без престъпност и с добра инфраструктура", завършва поста си Нанков.

 

">

 

">
От категорията

По предложение на правителството Радев уволни главния секретар на МВР

Правителството маха и главния секретар на МВР, чака се указ на президента-1621007248.jpg

Министерският съвет прие Решение, с което предлага на президента да издаде Указ ...

14 май 2021 | 18:43

Плевнелиев: След изборите на 11 юли ще бъде направено всичко възможно за съставяне на правителство

-1619034305.jpg

Хората не искаха да ходят на избори, но ще има такива. Ако обаче след изборите ...

14 май 2021 | 18:53

От днес можем да влизаме денонощно в Гърция през ГКПП Капитан Петко Войвода и Кулата

-1605812911.jpg

По информация на българското посолство в Атина и генералното консулство в Солун ...

14 май 2021 | 19:44

Министър Асен Василев предупреди: Започват сериозни проверки от НАП

Министър Асен Василев: Започват сериодни проверки от НАП-1620985440.jpg

Фокус ще има и върху фирми, които употребяват държавен ресурс, било от ...

14 май 2021 | 12:43