Скло­нни сте да помечтаете за придобиване на предмети на изкуствата и лукса, които да украсят вашия дом

Новолуние в Телец: Внимавайте с покупки на кредит

1247 | 12 май 2021 | 14:30

През следващият лунен месец ще се занимавате със семейните и домашни финанси, недвижими имущества. Ще имате желание да купувате продук­ти и вещи за дома. Възможно е да проявите екстравагантност


На 11.05.2021 в 22:01 часа настъпи новолунието в зодиакалния знак Телец.

 

Знакът Телец символизира материализацията в природата. Това е периодът, през който разцъфтява пролетта. Зеленината става по-плътна, растителността избуява, готвейки се за нарастване на плодовете. Това е времето на меко зелените морави и осеяните с цветя ливади. Нека се зарадваме на това благо. Растенията се развиват, набират сила и устойчивост. Природата се подготвя за богата реколта. Звездното влияние на зодиакалния знак Телец ни дава уравновесеност, способност за съсредоточаване и много търпение. Всички тези качества имаме нужда да ги приложим в живота си, особено в настоящия момент.

 

Тази зодия ни подтиква да търсим сигурност в своето бъдеще. Но твърдоглавието на телците, съчетано с нежелание да приемат чужди съвети, ще ни помага по-адекватно да реагираме на условията, в които сме поставени.

 

Как се съчетават търпение и твърдоглавост?

Единствено с разум и вглеждане навътре, както и разбиране на природните закони. Там всичко се успокоява. Ако проявим разум и общуваме по-често с Природата, то дори натрупаното напрежение ще се освободи по един естествен път. Слабостта на Телеца е неговият егоизъм, който е съчетан с прословутия му инат. Неговата задача е да започне да служи на другите, а не само на себе си. Нека превърнем егоизма в споделяне на ценности, а ината - в твърдост при устояване на справедливост и истина.    

 

През следващият лунен месец ще се занимавате със семейните и домашни финанси, недвижими имущества. Ще имате желание да купувате продук­ти и вещи за дома. Възможно е да проявите екстравагантност в тази насока, което би довело до парични за­труднения! Трудностите биха били предизвикани от евентуално желание да се изпълнят тези проекти с помощта на лизинг или кредит.

Финансовите сделки са нещо обичайно по това време и жените, повече от всеки, ще играят значителна роля в паричните дела или бизнеса ви.

 

Деловата активност вероятно ще бъде свързана с домашни продукти, услуги или недвижимо имущество. Скло­нни сте да помечтаете за придобиване на предмети на изкуствата и лукса, които да украсят вашия дом.

 

Имате по-голяма потребност от емоци­онална и домашна безопасност, както и от материално обезпечение. Отсътствието им се отразява по-интензивно на нервната ви система от обикновено. Ако се вторачите прекомерно в грижи за финансовата обезпеченост, това би ви накарало да гледате по-материално на живота.

 

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Козирог и Дева. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Водолей и Лъв.

 

Източник: Стандарт


От категорията

Ще се завърнат ли Хари и Меган във Великобритания

-1525353633.jpg

Очаква се принц Хари да се завърне в Лондон, за да присъства на събитието. Това ...

17 юни 2021 | 13:49

Роди се дъщеря на Хари и Меган. Кръстиха я Лилибет - на кралица Елизабет и принцеса Даяна

-1620899910.png

Раждането е било в Санта Барбара, Калифорния

6 юни 2021 | 19:19

Предстоят ни най-тежките дни през юни: Слънчeвo зaтъмнeниe, рeтрoгрaдни плaнeти и cупeр Лунa

-1570617638.jpg

Нeптун щe ce рaзгърнe нa 25 юни и щe cтaнe рeтрoгрaдeн. В тoвa cъcтoяниe ...

6 юни 2021 | 12:12

Няколко дена след ваксинацията не употребявайте алкохол

Диетологът д-р Йорданка Господинова-1623707459.jpg

Преболедуването от Ковид-19 е системна “травма” за организма, като ...

15 юни 2021 | 00:48