Явлението ще ни освободи от миналото и ще ни подготви нова съдба

Новолунието днес променя живота ни! Мислете за хубави неща

1955 | 11 май 2021 | 14:26

Мнозина ще отворят вратата към нов, по-добър свят (новолунието винаги символизира ново начало), но ще има и такива, които ще се придържат към някои стари модели от живота си


Днес в 22:01ч започва Новолуние в знак Телец!

 

Новолунието възниква, когато Слънцето и Луната са в един и същи знак и образуват аспект, наречен съединение. Познаването на темата и характеристиките на знака, в който се случва това ново начало ни дава чудесна възможност да използваме енергията в наша полза. 

 

Новолунието в Телец - най-упоритият, но реалистичен от всички зодиакални знаци - ще ни освободи от миналото и ще ни подготви нова съдба, отваря ни врата към нови предизвикателства, дава възможности да „изпуснем“ всичко, което ни тежи и да започнем да пишем - буквално - нова глава в личната си история.

 

Новолунието е много близо до Уран и Черната Луна (Лилит), които ни помагат да се освободим от миналото, да преценим целите си, да се отворим, за да трансформираме привързаностите си и да ги освободим.

 

Да не забравяме, че излизането от комфортната зона по пътя ни, ни дава нови възможности. Мнозина ще отворят вратата към нов, по-добър свят (новолунието винаги символизира ново начало), но ще има и такива, които ще се придържат към някои стари модели от живота си (и такива, които не са добри за тях). Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него.

 

Много е важно да се мисли само за хубави неща. Лошите и злите мисли трябва да се избягват, особено ако са насочени към друг човек. Това е време, когато е добре да пишем на хартия нашите утвърждения, цели или желания, които искаме да постигнем и да се проявят не само през новият месец, но и в дългосрочен план. 

 

Доказано е, че писането на нашите цели е мощен инструмент на проявление, който помага да изпратим сигнал до мозъка ни, за да може той да се захване на работа, да създаде действия по темата и по този начин да бъде изпълнено всичко, което желаем. Написването им на хартия не само ще ви позволи да „посеете” своите планове, желания и мечти, но ще ви мотивира да ги реализирате. 

 

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ. Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред. Това е моментът на откровението... Моментът на просветлението, когато разбираме кои сме, къде сме, защо сме там, където сме, как всъщност се чувстваме в него...

 

Източник: woman.bg


От категорията

Лечителят, предсказал смъртта на Романови: Апокалипсисът ще бъде предшестван от тридневен мрак!

Ето кои от зловещите предсказания на Распутин се сбъднаха-1624264072.png

В последните си дни той неколкократно е заявявал, че прегръща живи мъртъвци. ...

21 юни 2021 | 11:27

Принц Уилям: Меган "отвлече" брат ми
(Галерия)

Принц Уилям: Меган "отвлече" брат ми-1624119032.jpg

Това пише британският историк и биограф Робърт Лейси в новата си книга ...

19 юни 2021 | 19:06

27 години разлика: Алла Пугачова благодари на небесата за младия си мъж
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1624275656.png

Пугачова се пошегува, че на Галкин му е провървяло, тай като за нея той винаги ...

21 юни 2021 | 14:40

Анджелина Джоли се върна при първия си съпруг
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1624275338.png

Анджелина и Джони се запознават по време на снимките за филма „Хакери“. На ...

21 юни 2021 | 14:32